• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Afkursunlar dursunlar bencede sadece Ailene söyle ne muhattap olucan ki o pislikler le varya eğer sana çamur atmaya kalkarlarsa sende faceden mailleri paylaşırsın etiketleyerek cümle aleme rezil olsunlar

Kurban olayim uyu cok gec oldu:63:
Nolur bugun basimizi yeme:bicak:
Erkek odugunu dusunmeye basladim yeminle
Mugee herif senimi aradi abuu bu bir haftaya kalmaz gelip kaoinda anirir.
Simdi karisina atman dogru aslinda ama sen kaldiracak durumda degilsin tartismayi kavgayi.
Annene anlat o da kv ni arasin itinjzi baglayin kapimizda havlamasin desin

Yavrum yemiş o kafayı. Artık şöyle yapmaz böyle yapmaz diyemiyorum. sabah ilk işim bizimkilere anlatmak olcak. Artık babam babasını mı arar anam anasını mı bilmyrm.

Afkursunlar dursunlar bencede sadece Ailene söyle ne muhattap olucan ki o pislikler le varya eğer sana çamur atmaya kalkarlarsa sende faceden mailleri paylaşırsın etiketleyerek cümle aleme rezil olsunlar

Haha evet kız bu da çok mantıklı. Of korkuyorum bir yandan. Böyle bana iftira atcaklar diye. Şuan bin türlü şey geçiyor kafamdan.

Kendi ailene mutlaka söyle müge haberleri olsun , karşı tarafın ailesine de bir şekilde duyur bunu . Hatta karısı da öğrenmeli bence.. yaptıklarının karşılığını görsün kocasının ona tapacağını sandı sanırım haspam.
bu sürecin devam etmesi yıpratır insanları
biz burda bize olayların başından bu yana yazan arkadaşın iyiliği ve olan olumsuzlukları unutup hayatını en normal şekilde sürdürmesini istiyorsak onun tekrar tekrar bu süreçleri hatırlatacak durumlardan uzak durması gerektiği fikrini oluşturmalıyız

müge neye yetenekliyse onunla ilgili bir uğraş bir hobi edin uzak dur ondan maillerin soluduğu havadan bile

Son düzenleme:
KI ne oldu son hafta herife birden ataga gecti acaba karisiyla evde hir gur mu var.
Isin traji komik yanina baksana ben bir b.k yedim demiyorda senin yuzunden diyor hala.
Sen bisey deidnmi nasil hayatina baskasini alirsin dedigin de.
Ay ben sinir okdum nasil bencil bir adam kiz adamda katil olma potansiyeli varmi:/ yani saldirganmidir yoluna fekan cikmaz dimi oyle risk varsa savciligada git:/
Ulen olaya bak biz adamdan bir kelime bekliyorduk adam destan yazdi:)

Kizlar kimse kib yapmasin lutfen baskan yazilanlari okurken tek onu degil bir cok kisiyi atiyor dogal olarak.
muge kodese gitmesin catlariz burada:/

KI ne oldu son hafta herife birden ataga gecti acaba karisiyla evde hir gur mu var.
Isin traji komik yanina baksana ben bir b.k yedim demiyorda senin yuzunden diyor hala.
Sen bisey deidnmi nasil hayatina baskasini alirsin dedigin de.
Ay ben sinir okdum nasil bencil bir adam kiz adamda katil olma potansiyeli varmi:/ yani saldirganmidir yoluna fekan cikmaz dimi oyle risk varsa savciligada git:/
Ulen olaya bak biz adamdan bir kelime bekliyorduk adam destan yazdi:)

Yok ya okadarda değil. hahaha ay bılmıyorum kız yoksa okadar mı. Bir şey olmuş ama ona. Kesinlikle normal değil. Kesin bir haltlar var.Kesin.Hiç normal değil. Böyle saçma sapan nasıl davranır inan kesmiyor aklım. Ben işte evli ve çocuklu olan senmi soruyosun bunu dedim.Öyle bişey dedim.

Hayatım korkma sen bilmiyor musun kendini ex esin bilmiyor mu seni karısı bilmiyor mu bu adam beni seviyor mu diye s u saatte nerde karısı yada kendisi herkes herseyin farkında yanlış anlaşalar ne olur anlamasalar ne olur yani onlar değilmi boşanma diye yalvaran o değil mi bosarnir boşanmaz ilişki durumu yapan yani şehirleriniz de uzak ne olabilir ki? sahi onlar nerde oturuyor du uzak dedim de ?

Ya kimse gitmesin gecen pilavi kibledik en az 10 kisi kodesi boyladik:)
Kib cok unca baskan hepsini okuyor yalvardik bizi birak oilavi al git diye ama gozumuzun yasina bakmadi o yuzden kib yapmiyorum bu konuda artik:)
Ben gidiciyim ya acik ve net :KK70:neyse en azindan sizler kendinizi kurtardiniz bu sefer :D

Muge bir daha ararsa esine mailleri atacagim de.
Ses kaydida aliyorum su an de.
Madem suc sendeymis datmasinda bos kalmis simdiki esi niye zapt edemiyormus demeki sorun kendinde.
Sen kavga kaldiracaj dueumda degiksin.ararsa direk esine atacagim maileri de

Hayatım korkma sen bilmiyor musun kendini ex esin bilmiyor mu seni karısı bilmiyor mu bu adam beni seviyor mu diye s u saatte nerde karısı yada kendisi herkes herseyin farkında yanlış anlaşalar ne olur anlamasalar ne olur yani onlar değilmi boşanma diye yalvaran o değil mi bosarnir boşanmaz ilişki durumu yapan yani şehirleriniz de uzak ne olabilir ki? sahi onlar nerde oturuyor du uzak dedim de ?

Başka şehirdeler evet ama yine de bunların işine belli olmaz ki pislik değiller mi işte.

Back
X