Lanetli miyim?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, son ilişkinizin adam dünyanın başka ucuna taşınıp gideceği işin bittiğini,hayatiniza düzgün kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım

Son düzenleme:
Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Bi kurşun attir 😎

Olay güzel,başarılı,kibar,tatlı falan gibi sıfatlara sahip olmakta değil.Bir insanla enerji uyuşması belki de.Sizden görece daha az güzel daha az kültürlü biri gerçekten seviyor ve seviliyor olabilir.Yani kendi sahip olup olmadıklarınızdan ziyade,doğru anın ve kişinin gelmesini bekleyeceksiniz.Bu isler matematiksel ilerlemiyor ne yazık ki.O kız/erkek ona nasıl bakmış dediğimiz tam da bu.Enerji uyuşması,kalp ve beyin uyuşması.Anlamsız yere birinin daha çekici gelmesi

Ne yazaydım “yüzüme bakılmayacak kadar çirkinim, başarısızım, özgüvensizim, asosyalim neden olmuyor”mu :) olanı yazmak da kendini beğenmişlik olmuş:KK51:

Ben laf sokmak için yazmadım. Bu kadar savunmaya gerek yok.

Allah hayırlısını versin. Umarım layık olduğun kişi ile karşılaşır ve mutlu olursun 👍

Ya bu erkeklere ne oluyo anlamıyorum çevremde o kadar çok yakınım var ki hepsi de güzel iyi kızlar,bence artık erkekler evliliğe korkuyo
Sadakat yemini edemiyolar, çünkü günümüzde herkesim artık daha çok seçeneği var. Ah bu instagram🤦🏼‍♀️

Ya bu erkeklere ne oluyo anlamıyorum çevremde o kadar çok yakınım var ki hepsi de güzel iyi kızlar,bence artık erkekler evliliğe korkuyo

++++
Tonla bekar kız arkadaşım var, iyi, dürüst, ahlaklı, güzel, kariyerli ama yalnız. Erkekler salak bence😶

Olay güzel,başarılı,kibar,tatlı falan gibi sıfatlara sahip olmakta değil.Bir insanla enerji uyuşması belki de.Sizden görece daha az güzel daha az kültürlü biri gerçekten seviyor ve seviliyor olabilir.Yani kendi sahip olup olmadıklarınızdan ziyade,doğru anın ve kişinin gelmesini bekleyeceksiniz.Bu isler matematiksel ilerlemiyor ne yazık ki.O kız/erkek ona nasıl bakmış dediğimiz tam da bu.Enerji uyuşması,kalp ve beyin uyuşması.Anlamsız yere birinin daha çekici gelmesi

Bence hiçbisey anlamsiz yere değil. Biz disardan "O'na nasıl bakmış" derken o kişileri sadece dış gorunuşleri veya bildigimiz yuzeysel özelliklerine göre sorguluyoruz ama ilişki içinde ciftlerin birbirini besleyen, tamamlayan özellikleri mutlaka oluyor. Boşu boşuna oluşan bir enerji olmuyor uzun soluklu ilişkiler için. 🙄

Bir de bazisi hep kendine uygun olmayan ama uygun oldugunu dusundugu kişilerin peşinde gider, bu da ihtimal...

Back
X