Lanetli miyim?

Bence hiçbisey anlamsiz yere değil. Biz disardan "O'na nasıl bakmış" derken o kişileri sadece dış gorunuşleri veya bildigimiz yuzeysel özelliklerine göre sorguluyoruz ama ilişki içinde ciftlerin birbirini besleyen, tamamlayan özellikleri mutlaka oluyor. Boşu boşuna oluşan bir enerji olmuyor uzun soluklu ilişkiler için. 🙄

Bir de bazisi hep kendine uygun olmayan ama uygun oldugunu dusundugu kişilerin peşinde gider, bu da ihtimal...
Şu da bir gerçek ki erkeklerin çoğu
Kendinden alt birini istiyorlar. Kendinden daha prestijli daha iyi kazanan daha popüler birini ezme çabasına giriyorlar egolarıma ters geliyor.

5 yıla anlamsız sizi yıpratan üzen bir kaç ilişki sıkıştırsaydiniz daha mi iyiydi bosverin yalniz olmak daha iyi. Nasibinizde olan kendi zamanında sizi bulacaktır. Hayırlı olanın hayırlı zamanda olması için dua edin. Lanetli filan da değilsiniz nasil boyle dusunuyorsunuz anlamadim. Mesleğiniz var aileniz var daha ne olsun.

Belki yolunuzu değiştirmeniz gerekiyor.

Gittiğiniz yerler , konuştuğunuz çevre ne bileyim bir şeyleri değiştirmek mi gerekiyor acaba ?

Aslinda cevrem surekli degisiyor. Hic sabit bir ortamda oldugumu soyleyemem. 1,5 sene once yurtdisindaydim mesela. Sonra Istanbul’a dondum. Simdi de memleketimdeyim. Cevrem degisiyor ama ben ayni donguyu yasiyorum.
Hoslan.
Sevgilisi oldugunu ogren.
Hoslan.
Reddedil. :D

Kendinden alt birini istiyorlar. Kendinden daha prestijli daha iyi kazanan daha popüler birini ezme çabasına giriyorlar egolarıma ters geliyor.

O kadar populer, iyi kazanan, prestijli kadinin cevresinde de ego meselesi yapmayacak ayni veya daha iyi şartlarda olan, iyi kazanan erkekler olur illa ki. :)))

Cok kariyerli kadinin cevresinde sadece kendinden alt erkekler bulunduğundan dolayi evlenemiyorsa veya yalnizsa biyerde sikinti var ama sikinti kariyeri ya da kazanci degil. 👍👍👍👍

O kadar populer, iyi kazanan, prestijli kadinin cevresinde de ego meselesi yapmayacak ayni veya daha iyi şartlarda olan, iyi kazanan erkekler olur illa ki. :)))

Cok kariyerli kadinin cevresinde sadece kendinden alt erkekler bulunduğundan dolayi evlenemiyorsa veya yalnizsa biyerde sikinti var ama sikinti kariyeri ya da kazanci degil. 👍👍👍👍

tam olarak boyle dusunuyorum!
Herkesin bi dengi var sonucta.
Ben de dengim birini istiyorum artik.
Cunku salak gibi “aman ya merhametli vicdan sahibi olsun da meslekmis yakisiklilikmis onemli degil bunlar” diyip sans verdigim adamlar beni oyle bi ortada koydu ki :)

Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Ne bu acele anlamıyorum.Neden illa olsun ki illa çıkar zaten karşına

Cunku salak gibi “aman ya merhametli vicdan sahibi olsun da meslekmis yakisiklilikmis onemli degil bunlar” diyip sans verdigim adamlar beni oyle bi ortada koydu ki :)
Aynen öyle. Ben de bir zamanlar öyleydim. Hatta arkadaşlarım sen çirkin erkek seviyorsun derlerdi. Ama gerçekten öyle benim için hep kalbi iyi olsun sadakatli olsun o çalışmazsa bem çalışırım eve bakarım kafasımdaydım. Sonra ben böyle fedakar oldukça bu tipteki erkekler günü geldi ilk beni harcadı😀.
Ben de artık istedğim statüdeki insana şans veririm o kadar.

Bence hiçbisey anlamsiz yere değil. Biz disardan "O'na nasıl bakmış" derken o kişileri sadece dış gorunuşleri veya bildigimiz yuzeysel özelliklerine göre sorguluyoruz ama ilişki içinde ciftlerin birbirini besleyen, tamamlayan özellikleri mutlaka oluyor. Boşu boşuna oluşan bir enerji olmuyor uzun soluklu ilişkiler için. 🙄

Bir de bazisi hep kendine uygun olmayan ama uygun oldugunu dusundugu kişilerin peşinde gider, bu da ihtimal...

Tabi aslında sizin tam da demek istediginizi dedim.Enerji dediğimin icinde ruhun beynin bir sekilde bulusması birbirini tamamlaması var bence de

Bende tam tersine olduğunu düşünüyorum. Hep daha güzeli, daha kariyerlisini tercih ediyorlar , üstüne de daha iyiyim, daha güzelim havalarında geziyorlar.

Denklik sadece bunlarla sınırlı değil ama kadinin yuksek kazancli, prestijli olmasinin sorun yarattigini düşünen, bu konularda kendiyle eşit ya da ust erkek bulabilir. İyi kazançli erkek kıtlığı yok sonuçta 🙄🙄🙄 👍👍👍
Elbette talep edip, önem verin boyle şeylere.

Bende tam tersine olduğunu düşünüyorum. Hep daha güzeli, daha kariyerlisini tercih ediyorlar , üstüne de daha iyiyim, daha güzelim havalarında geziyorlar.
Ben daha önce ,benden çok daha alt seviyelere gitmiş eski sevgililer tecrübe ettim. Kimse kimseden üstün- allttır diyemem ama sizin için tasvir edecek olursam;
Beynine değil de dış görünüşüne yatırımı tercih eden, evde oturup diplomalı koca bekleyen sırf statü atlamak için birine kul köle olan tiplerdi mesela.

Bunı açar mısınz? Yani konu sahibi evrene istediği erkeği iletmesinde mi yanlış var
Konunun detaylarına hakim değilim ancak,inandığımız şeyler var bilinçaltımızda.. Bunlar aileden genetik kodlar olarakta gelebiliyor,çocuklukta yaşanan olaylarla işlenen kodlarda olabiliyor..Ve bilinçaltı evrene sürekli bu inandığımız şeylerle ilgili mesaj gönderiyor.. Düşünsenize sizin bilinçaltı etrafınıza ben iyi birini hak etmiyorum,ben değersizim ben yetersizim vs vs gibi mesajlar gönderirse karşı cinslere bu mesajlar direk ulaşıyor zaten.. Dolayısıyla ne düşünürsek hangi enerjiyi yayar isek biz ondan ibaretiz.. Bu kodları değiştirmek için internette güzel meditasyon teknikleri var..

Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.

Bu özelliklere sahip birinin

aman ya merhametli vicdan sahibi olsun da meslekmis yakisiklilikmis onemli degil bunlar” diyip sans verdigim adamlar

Böyle birini seçmesi mümkün mü cidden

Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Kaç yaşındasınız

Back
X