- Konu Sahibi Papatya129
Boşver, güzel kızı da herkes almayıversin, güzel kız öyle herkese nasip olmasınHayir bi de guzelim demedim ki. Kendimi guzel buluyorum dedim. Ya bi de guzel olaydim
daha beter linc yerdim herhalde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver, güzel kızı da herkes almayıversin, güzel kız öyle herkese nasip olmasınHayir bi de guzelim demedim ki. Kendimi guzel buluyorum dedim. Ya bi de guzel olaydim
daha beter linc yerdim herhalde
Konunun uzmanları var ama ben bilgili değilim.. internette biraz araştırın bir sürü video var bu konuda size yardımcı olacak..nasıl düzeltebilirim peki?
Anacım o koca değil ki sülük:)) Şu kocamı seviyorum çok şükür çok mutluyuzcular var bak onlar güzel örnekler,biz onlardan bakıyoz,nerde bulunuyosalar bizde gidek :)Yıllardır sülük gibi yapışan kocasından kurtulmaya çalışan yeni boşanmış bir kadın olarak yazıyorum , bekarlıgın tadını çıkar ne B... var birine bağlanmaktan anlamıyorum. Güzelsin işin gücünde var git özgürlüğün tadını çıkar , anca o zaman erkekler peşinden koşar . Öncelikle kendini sev ve kendine olan öz güvenini kaybetme , hiç bir erkek senden daha değerli değil ...
Varya tam bu işleri kafanızdan atacaksınız o zaman biri gelip sizi bulacak.. Bu işler hep böyle olmaz mı ki? Düşünüp isteyip kafa yorarsan mümkün olmuyor ama sonra bi bakmışsın aaaa çok aşığım yaaaaHayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
Sizce sıkıntı nerde olabilir?
Büyü müyü var diye düşünmeye başliycam üstümde.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Peki çevrendeki kadınlarda seninle aynı mı yani onlarda mı kendilerine göre birilerini bulamıyorlarhalbuki yalnizliktan kaşık büktüm
Anacım o koca değil ki sülük:)) Şu kocamı seviyorum çok şükür çok mutluyuzcular var bak onlar güzel örnekler,biz onlardan bakıyoz,nerde bulunuyosalar bizde gidek :)
Köle olayı aslında kendini kadından daha üstün görmek istemeleri. Yani maaş ve title olarak üstte istiyorlar. Çalıştığım yerden biriyle konuşuyordum ve ben yönetici olduğum için ondan fazla maaş aldığım için red edildim. Komik ama gerçek.Puanlı olduğum için konuya Yeni yorum yasabiliom....
Lanetli değilsin merak etme..
Erkekler aynı anda hem güzel hem kafası çalışan hem kariyerli kadın istemiyor... Çünkü bunlardan biri eksik olacak ki beyimiz kendini erkek gibi hissedip hükmedebilsin....
Özetle bir insanla evlenmek isteyen erkek sayısı çok az onlar kendilerine köle arıyor genelde...
Anacım o koca değil ki sülük:)) Şu kocamı seviyorum çok şükür çok mutluyuzcular var bak onlar güzel örnekler,biz onlardan bakıyoz,nerde bulunuyosalar bizde gidek :)
Peki çevrendeki kadınlarda seninle aynı mı yani onlarda mı kendilerine göre birilerini bulamıyorlar
Kismet bu isler sanirim:) bulup ta evlenip,evlenip te bosananlar da hic azinlikte degil:) siz iyiyi cagirin ,hayirlisini isteyin.yapacak bisi yok :)Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.
Begendiginiz adamlarin da sanki lanetliymissiniz gibi hep sevgilisinin oldugunu ve bu durumu sonradan ogrendiginizi dusunun
Kendinizi guzel buluyorsunuz, gayet iyi bir akademik hayata ve meslege, duzgun bir aile hayatina sahipsiniz, e bakiminiza da dikkat ediyor guzel giyiniyor şıkır şıkır geziyorsunuz ortamlarda, güleryüzlü ve arkadaş canlısısınız, sosyal ilişkileriniz de iyi.
O adam bazen hiç gelmeyecek gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın kızlar. Yine umutlanıp sap gibi kaldım
Buna tek cevabim var.Hayatınız boyunca ciddi bir ilişkiniz olmadığını, Tam 5 yildir hayatiniza kimsenin girmedigini dusunun.