Ben de Kasım geliniyim, 13 Kasım benimki de. İnşallah hava güzel olur kızlar :)
Lanins çeyizlerini çok çok beğendim, çok düzenli bir şekilde sunmuşsun ayrıca. Tantitoni renkli bardaklardan ben de aldım iki tane, acaip güzeller :)
Güle güle kullanalım inşallah :)
Önemli gördüğün ne eksik kaldı ?
Ben de Kasım geliniyim, 13 Kasım benimki de. İnşallah hava güzel olur kızlar :)
Lanins çeyizlerini çok çok beğendim, çok düzenli bir şekilde sunmuşsun ayrıca. Tantitoni renkli bardaklardan ben de aldım iki tane, acaip güzeller :)
Güle güle kullanalım inşallah :)
Önemli gördüğün ne eksik kaldı ?
çok güzel benim de kınam 13ünde olacak inşallah Havayı ben de düşünüyorum ins güzel olur.. Renkli bardakları görür görmez aşık oldum takım yaptım :) Kahvaltı takımım, bulaşık makinem, çamaşır makinem, küçük ev aletleri , bornoz takımı ..şimdilik bunlar var sırada.. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
çok güzel benim de kınam 13ünde olacak inşallah Havayı ben de düşünüyorum ins güzel olur.. Renkli bardakları görür görmez aşık oldum takım yaptım :) Kahvaltı takımım, bulaşık makinem, çamaşır makinem, küçük ev aletleri , bornoz takımı ..şimdilik bunlar var sırada.. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Ben mavi ve pembesini aldım bardakların :)
Bende de sende olanlardan masa örtüsü- peçete takımı, çerez tabakları, yağlık-sirkelik, mutfak önlüğü-eldiveni, mutfak havlusu yok.
Salata kurutucusu, çay seti ve kahvaltı takımı konusunda kararsızım alsam mı almasam mı diye.
Gönlümüzce tamamlarız inşallah :) Tamamlayamasak da canımız sağ olsun artık, huzurumuz- mutluluğumuz eksik olmasın :)