Laparoskopi ameliyatı olanlar

Kızlar selam,
Bir sorum olacak: Laparoskopiyi illa ki yumurtlamadan önce mi yapıyorlar yoksa iki adet arası herhangi bir günde de yapılabiliyor mu?

Benim adet bitiminden sonra yapıldı.. yumurtlamayı beklemeden yapıyorlar herhangi bir hamilelik riski olmasın diye..
Hatta hastanede hamilelik testi yapıp o gün öyle aldılar beni ameliyata...

M melike3499 canım nasılsın hersey yolunda mı gittin mi bi daha doktora ne dedi

M melike3499 canım nasılsın hersey yolunda mı gittin mi bi daha doktora ne dedi

İiyi mcanı msen nasılsın gittim kontrole bu seferde sağ tarafımda 14 mm lik bi çilolata kisti çıktı ameliyattan sonra büyümüş biran önce hamile kalman lazım dedi transfer sürecine başladık eger herşey yolunda giderse kontrollerimde ortalama 10 gün sonra transfer gerçekleşecek.sen naptın canım ameliyat günü aldınmı

Hadi ya ne tez çıkmış Allah’ın bu kistler bizi bırakmıyorlar ya bnde Cuma günü gidicem canım doktora ondan sonra da ameliyat günü alacak canım

Yeniden mi ameliyat olacaksın canım

yok canım ben senin için dedim benim transfer süreci mbaşladı artık doktor biran önce gebe kalman lazım kisti baskılamak için dedi
Tamm canım yanlış anlamasım evet galiba önümüzdeki hafta olurum ameliyat biraz korkuyorum inşallah hersey yolunda gider

korkma canım ameliyatta hiç bişey yok hissetmiyosunda ameliyat sonrası için çok olumlu konusamıcam
Valla bilmiyorum ya inşallah çektiğimiz çileye değer rabbim yardımcımız olsun

Valla bilmiyorum ya inşallah çektiğimiz çileye değer rabbim yardımcımız olsun
Amin canım bende bugün doktora gittim herşey yolunda allah izin verirse çarşamba transferm olacak darısı sana inş acısız sızısız su gibi geçsin şu zamanların

Amin canım bende bugün doktora gittim herşey yolunda allah izin verirse çarşamba transferm olacak darısı sana inş acısız sızısız su gibi geçsin şu zamanların
Amin canım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebeğin sana rabbim yar ve yardımcın oldun dikkatli beslen canım avakado ve ananas çok iyi geliyormuş tutuynmaya bol bol ye

Amin canım çok sevindim senin adına inşallah tutunur bebeğin sana rabbim yar ve yardımcın oldun dikkatli beslen canım avakado ve ananas çok iyi geliyormuş tutuynmaya bol bol ye
amin canım amin hepimizi evlat sahibi etsin inş arabbim avakado yiyrmiyorum canım ya bi kere denetim ksuucaktım igrenç bi tadı var

amin canım amin hepimizi evlat sahibi etsin inş arabbim avakado yiyrmiyorum canım ya bi kere denetim ksuucaktım igrenç bi tadı var
Hadi ya bnde transfer zamanı yemeği düşünüyodum hiç yemedim tadı kötüyse bnde yiyemem bugün ameliyat günü aldık haftaya Cumartesi ameliyat oluyorum

Herkese merhabaaaa. Ben de 10 yıllık bir çikolata kisti hastasıyım, 10 yıl önde ilk ameliyatımı oldum. 9 ay bebeğimiz olmayınca tüp bebeğe başlamaya karar verdik. Sağ yumurtalığımda 3,8 cmlik çikolata kistim var. Tam tüp bebeğe başlayacakken sol tüpte sıvı olduğu fark edildi ve bu çarşamba laparoskopi olup hem sol tüpümü hem de sağ yumurtalığımdaki çikolata kistini aldırıcam. Biraz korkuyorum. Çok endişeliyim. Ameliyat sonrası 3 ay geçici menopoz dönemi olacak ve sonrasında da tüp bebeğe başlıyoruz Allah'ın izniyle..

Geçmiş olsun canım bnde cumartesi olacam laparoskopi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Hadi ya bnde transfer zamanı yemeği düşünüyodum hiç yemedim tadı kötüyse bnde yiyemem bugün ameliyat günü aldık haftaya Cumartesi ameliyat oluyorum
Sen gene ön yargılı olma canım bi tadına bak seversn belki:) hayırlı kolay bi ameliyat olsun inş canım dualarm sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…