Laparoskopi ameliyatı olanlar

Bnde ameliyatımı oldum çok zor değilmiş gerçekten tüplerimde bi sıkıntı yokmuş tüpler duruyo ama sol yumurtalığımı aşmış doktor kist çok yapışıkmış

Bnde ameliyatımı oldum çok zor değilmiş gerçekten tüplerimde bi sıkıntı yokmuş tüpler duruyo ama sol yumurtalığımı aşmış doktor kist çok yapışıkmış
Tekrar geçmiş olsun canım. Sol yumurtalığı almış mı doktor? Bundan sonra nasıl ilerleyecek süreç yumurta toplanmıştı dimi senden

Tekrar geçmiş olsun canım. Sol yumurtalığı almış mı doktor? Bundan sonra nasıl ilerleyecek süreç yumurta toplanmıştı dimi senden
Evet yumurta toplanmıştı bi kaç ay sonra transfer olacak canım nasip olursa

A Ayas19 canım açıkçası hala geçmedi benim bugün 4 gün oldu ama ağrıyor. İlk günkü gibi değil tabi. 10 güne tamamen geçermiş. Tuvalete falan çıkınca biraz rahatlıyor ama omuzlarım felaket maalesef

Anladım canım bnmde omuzlarım baya agrıyo inşallah uzun sürmez çok rahatsız ediyo

Anladım canım bnmde omuzlarım baya agrıyo inşallah uzun sürmez çok rahatsız ediyo
Çok fena bi sancı kimseye anlatamıyorum valla hastanede ağladım sürekli sancıdan. Aniden giriyo nefes alamıyorum ama zamanla azalıyo merak etme canım.

Gecmis olsun kizlar bende sene basinda olmustum lap.sol tup alindi sivi birikimindn kistler temizlendi ben bol bol gezdim dikis falan dinlemedim bol su icin meyve yiyin olelikle atlatirsnz ins kafaya cok takmamak gerekiyoms ameliyata girmeden cok aglamstim cikinca drum bakk gordunmu bu kadarcik ne guzel uyudun uyandin deyip guldurmustu dikislerim kendiliginden sozde eriyip dusecekti malesef bnde ole olmadi sagolsn sevgili drm cok guzel söktü ins sizinkiler duser saglicakla kalin bol sans hepimize❤

Hadi geçmiş olsun canım
Benim 4 gün aşırı sancılı geçti kuzum gaz yüzündn 4 gün agladm en son lagma yaptık doktorun izniyle öle rahatlamıştım biraz
İyi geliyo mu kimyonlu su bi deneyim bakalım saol canım

Canım gaz problemi olan bebeklerdede kimyonlu su verirler gaz çıkarmaya yardım ediyo denemekte fayda var ben denemiştim

Ameliyat sonrası 5. günden günaydınn Histeroskopi de yapıldığı için maalesef kanamam devam ediyor. 3 aylık menopoz dönemim içerisindeyim henüz menopoz belirtilerim başlamadı omuz ağrılarım hala var, ama bugünüme şükür.

Selam kizlar,
Bir sorun olacak; Laparoskopi ve histeroskopiden sonra doktora soran oldu mu hic ne zaman havuza veya denize girilebilir diye? Ben de lap. his. beraber olacam bu yaz sicaginda havuza göle giremezsem yandim demektir

Selam kizlar,
Bir sorun olacak; Laparoskopi ve histeroskopiden sonra doktora soran oldu mu hic ne zaman havuza veya denize girilebilir diye? Ben de lap. his. beraber olacam bu yaz sicaginda havuza göle giremezsem yandim demektir

Ben sordum canım 10 gün rapor sürem vardı benim 10 günden sonra deniz havuz hepsine girebilirsin yüzebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi doktor ama ben senn yerinde olsam havuza girmem enfeksyon riskine karşın histeroskopide olckmışın çünkü sen deniz terch etsen daha iyi olur sanki

Yanit icin cok tesekkür ederim canim.
Ben almanyadayim burda denize girme sansim yok malesef ya göl ya havuz. Doktor yasaklarsa dustan baska carem kalmayacak galiba. Ameliyat bu ayin 24ünde. O zamana kadar serinleyebildigim kadar serinlerim artik. Ondan sonra insallah sansima yagmur yagar da cok sicak olmaz. Cok uzun surmuyor buranin sicagi ama oldu mu da cok igrenc bi sicak oluyor.
Keske histeroskopi yapmasalar. Rahimde sorun görmediler cunku, ne olur ne olmaz diye yapacaklarmis hazir uyutmusken.
Bakalim sonu güzel olsun da insallah, varsin ben sicaktan patliyim.

Hergünümüze bin şükür allahım sen emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah

Canım gaz problemi olan bebeklerdede kimyonlu su verirler gaz çıkarmaya yardım ediyo denemekte fayda var ben denemiştim
Canım sen transfer oldun mu sormayı unuttum hersey yolunda mı hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…