Çok saol canım inşallah benimde dualarım seninleSen gene ön yargılı olma canım bi tadına bak seversn belki:) hayırlı kolay bi ameliyat olsun inş canım dualarm sennle❣
Tekrar geçmiş olsun canım. Sol yumurtalığı almış mı doktor? Bundan sonra nasıl ilerleyecek süreç yumurta toplanmıştı dimi sendenBnde ameliyatımı oldum çok zor değilmiş gerçekten tüplerimde bi sıkıntı yokmuş tüpler duruyo ama sol yumurtalığımı aşmış doktor kist çok yapışıkmış
Evet yumurta toplanmıştı bi kaç ay sonra transfer olacak canım nasip olursaTekrar geçmiş olsun canım. Sol yumurtalığı almış mı doktor? Bundan sonra nasıl ilerleyecek süreç yumurta toplanmıştı dimi senden
pineapple2 M melike3499 kızlar ameliyattan sonra gaz sancınız ne zaman geçti çok sürüyor mu bnm baya omzum falan agrıyo da
Kimyonlu su için kızlar bide yedklerinize dikkat edin ekstra gaz yapan gıdalar olmasınAnladım canım bnmde omuzlarım baya agrıyo inşallah uzun sürmez çok rahatsız ediyo
İyi geliyo mu kimyonlu su bi deneyim bakalım saol canımKimyonlu su için kızlar bide yedklerinize dikkat edin ekstra gaz yapan gıdalar olmasın
Çok fena bi sancı kimseye anlatamıyorum valla hastanede ağladım sürekli sancıdan. Aniden giriyo nefes alamıyorum ama zamanla azalıyo merak etme canım.Anladım canım bnmde omuzlarım baya agrıyo inşallah uzun sürmez çok rahatsız ediyo
Hadi geçmiş olsun canım
Benim 4 gün aşırı sancılı geçti kuzum gaz yüzündn 4 gün agladm en son lagma yaptık doktorun izniyle öle rahatlamıştım biraz
İyi geliyo mu kimyonlu su bi deneyim bakalım saol canım
Selam kizlar,
Bir sorun olacak; Laparoskopi ve histeroskopiden sonra doktora soran oldu mu hic ne zaman havuza veya denize girilebilir diye? Ben de lap. his. beraber olacam bu yaz sicaginda havuza göle giremezsem yandim demektir
Yanit icin cok tesekkür ederim canim.Ben sordum canım 10 gün rapor sürem vardı benim 10 günden sonra deniz havuz hepsine girebilirsin yüzebilirsin hiç bir sakıncası yok dedi doktor ama ben senn yerinde olsam havuza girmem enfeksyon riskine karşın histeroskopide olckmışın çünkü sen deniz terch etsen daha iyi olur sanki
Hergünümüze bin şükür allahım sen emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallahAmeliyat sonrası 5. günden günaydınn❤ Histeroskopi de yapıldığı için maalesef kanamam devam ediyor. 3 aylık menopoz dönemim içerisindeyim henüz menopoz belirtilerim başlamadıomuz ağrılarım hala var, ama bugünüme şükür.
Canım sen transfer oldun mu sormayı unuttum hersey yolunda mı hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım gaz problemi olan bebeklerdede kimyonlu su verirler gaz çıkarmaya yardım ediyo denemekte fayda var ben denemiştim
Canım sen transfer oldun mu sormayı unuttum hersey yolunda mı hakkında hayırlısı olsun inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?