- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 33
Yanit icin cok tesekkür ederim canim.
Ben almanyadayim burda denize girme sansim yok malesef ya göl ya havuz. Doktor yasaklarsa dustan baska carem kalmayacak galiba. Ameliyat bu ayin 24ünde. O zamana kadar serinleyebildigim kadar serinlerim artik. Ondan sonra insallah sansima yagmur yagar da cok sicak olmaz. Cok uzun surmuyor buranin sicagi ama oldu mu da cok igrenc bi sicak oluyor.
Keske histeroskopi yapmasalar. Rahimde sorun görmediler cunku, ne olur ne olmaz diye yapacaklarmis hazir uyutmusken.
Bakalim sonu güzel olsun da insallah, varsin ben sicaktan patliyim.
Insallah tutunur bebegin sana canim. Seneye bebeginle girersin artik. daha da güzel olur :)Canım benimde transferim oldu bende yaz boyu evimin içindeki havuza adım atamayacagım eger bebiş tutunmayı başarırsa allah hepimizi evlat sahibi etsinde seneye gireriz denize havuza inş
arkadaşlar merhaba laparaskopi adetten ne kadar sonra yapılıyor
amin canım amin bende dahil hepimizn önce şifasın ısonra evladını versin inş rabbim sizde hiiç sıkmayın canınızı üzmeyin kendinzi ben ameliyat oldugum gün o acılar hiç dinmeyecek sanıyodum bidaha asla ameliyat deseler olmam diyodum hepsi geldi geçti sizinkide geçeck şimdi en önemli sürece başlıyosunuz beslenme ve moral acısından beslenmenize cook dikkat edinInsallah tutunur bebegin sana canim. Seneye bebeginle girersin artik. daha da güzel olur :)
Tşk ederim cevapladığın içinadetten sonra 1 hafta içerisinde yapılıyor genelde
Canım inşallah tutunmuştur bebeğinEvet canım transferim oldu cumartesi günü önümüzdeki cumarteside hamişmiyim degilmiyim belli olacak inş çok heyecanlıyım saatler günler geçmiyor bir türlü
Aminnn inşallahhHergünümüze bin şükür allahım sen emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah
İnşallah canım saol sanda bol şans hersey gönlünce olsunGecmis olsun kizlar bende sene basinda olmustum lap.sol tup alindi sivi birikimindn kistler temizlendi ben bol bol gezdim dikis falan dinlemedim bol su icin meyve yiyin olelikle atlatirsnz ins kafaya cok takmamak gerekiyoms ameliyata girmeden cok aglamstim cikinca drum bakk gordunmu bu kadarcik ne guzel uyudun uyandin deyip guldurmustudikislerim kendiliginden sozde eriyip dusecekti malesef bnde ole olmadi sagolsn sevgili drm cok guzel söktü ins sizinkiler duser saglicakla kalin bol sans hepimize❤
İniallah hayırlı sonuç alırsın canım az kalmış çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur kaç embriyo transfer edildiEvet canım transferim oldu cumartesi günü önümüzdeki cumarteside hamişmiyim degilmiyim belli olacak inş çok heyecanlıyım saatler günler geçmiyor bir türlü
Biraz daha iyim canım omzumda agrı devam ediyo hala omun dışında çok bi sıkıntı yok çok şükür inşalah bir daha tekrar etmezAminnn inşallahhNasılsın canım?
İniallah hayırlı sonuç alırsın canım az kalmış çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur kaç embriyo transfer edildi
Anladım canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana güzel haberlerini bekliyorumTek embriyo canım 35 yaş altı ve ilk transferde tek embriyo transferi uygun görülüyor zaten
Anladım canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana güzel haberlerini bekliyorum
Canım naptın hiç test yaptın mı yoksa cumartesiyi mi bekliyorsun var mı hiç belirti inşallah hamilesindir bu sene herkesin ki tutuyo seninki de tuttu bence inşallahamin canım inş haber vericem mutlaka sanada
Canım naptın hiç test yaptın mı yoksa cumartesiyi mi bekliyorsun var mı hiç belirti inşallah hamilesindir bu sene herkesin ki tutuyo seninki de tuttu bence inşallah❤
Coooook sevindim mm hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin rabbim çok umut oldun bana inşallah darısı bizlereBugün test yaptırdım canım hamileyimmmm❣❣❣
Coooook sevindim mm hayırlıca kucağına almayı da nasip etsin rabbim çok umut oldun bana inşallah darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?