Laparoskopi ameliyatı olanlar

arkadaşlar bende laporoskopi oldum bende tüp bebek öncesi rahim içine çizik atmak için yapıldı. ama malesef hiç bir işe yaramadı 2.tüp bebek denemem de tutmadı.

arkadaşlar bende laporoskopi oldum bende tüp bebek öncesi rahim içine çizik atmak için yapıldı. ama malesef hiç bir işe yaramadı 2.tüp bebek denemem de tutmadı.

çizik atmak işlemi nedir csnım bilgilendirirmisin

rahim içerisinde kesikler atilip rahme zarar vermek. rahim kendini yenileyen bir organ olduğu için bu zarardan sonra kendini yenileyip hücrelerin yenilenmesini sağlıyormuş doktorun bana söylediği.

rahim içerisinde kesikler atilip rahme zarar vermek. rahim kendini yenileyen bir organ olduğu için bu zarardan sonra kendini yenileyip hücrelerin yenilenmesini sağlıyormuş doktorun bana söylediği.
anladım canım daha önce denemelerin oldu mu olumsuz denemelerde yapıylıyomuş o işlem int okuduğuma göre nerde hangi tüp bebek merkezinde muayne oluyorsun

2 denemem oldu bezmialemde dr.pınar özcan. ilkinde yumurtalarımın kalitesiz olduğunu gördük bü yüzden tutmadığını söyledi doktorum 2.de laproskopi olmamı tavsiye etti oldum ama işe yaramadı 3 ay yumurta kalitesini arttırmak için biesteron ve neo fortil kullandım 5 tane kaliteli yumurta elde ettik şimdi ağustos ayında tekrar dondurulmuş yumurta transferim yapıalcak. gittiğim hastaneden de doktordan da hiç memnun değilim fiyatları uygun olduğu için mecburiyetten gidiyorum yoksa kimseye tavsiye etmem.

anladım canım şükürler olsun ki kaliteli embiryoların oluşmuş inşllah onlardan birisi tutar mtluluğu yakalarsın :)
ne kadara yapıyolar canım en ucuz 11bin felan oluyor zaten.

rapor çıkarttılar bana 3500 ödemiştim ilaçlarda 1500 tutmuştu. dondurma işlemide 500 tl galiba yanlış hatırlamıyosam. sen tedavi olurmusun

Merhaba arkadaşlar kısaca bende hikayemden bahsedeyim 2 yıl önce çocuk istediğimiz ilk ay kendiliğimden hamile kaldım fakat 6. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında aylarca denedik olmadı rahim filmi falan çekildim bişey yok dedi kendi doktorum yumurta takibi iğne falan derken 2. Yıla yakın bekledik. Artık olmayınca cem çeliğe gittim tüm sonuçlarımı inceledi doktorun iyi dediği rahim filmine o hidrosalpenx var dedi bunlar temizlenmeden kendiliğinden gebelik oluşmaz kaldı ki tüp bebekte tutmaz dedi. Hoop yıkıldık neyse aynı hafta çapadanda randevu almıştım ordaki doktorlar (prof) ameliyat diyince ameliyat için gün aldık çapadan.cem hocaya çapada olabilirmiyim dedim tabiki dedi geçen hafta ameliyatımı oldum maalesef 2 tüpte işlevini yitirmiş ayrıca bağırsağa kdar yapışmış ve kistlerimide yakmışlar yaklaşık uyanma ile birlikte 3 saat sürdü 4 yerden girmişler ilk günler inanılmaz gaz sancm vardı omuzlarımda kalbim sıkışacak gibiydi ama bugün 5. Gün daha iyiyim bakalm şimdi tüp bebek için merkez araştırıyorm ilk önceliğim cem çelik ama maddiyat için biraz çok geliyor bu arada 2 tüp alındığı için direk rapor çıkaracaklar çapadan şimdi onu bekliyoruz sonrasında bakalm ne olacak

Gecmis olsun.
Hidroselpenks varsa ve bu kadar ilerlemisse ilk bebek nasil tutmus cok enteresan. Bende de hidrosalpenks var ve hic hamile kalmadim. Olmaz zaten dediler. Sizin nasil olmus ilk bebek hayret.
Ben de haftaya ameliyat olacam. Bakalim temizlenecek mi tüpler yoksa alinacak mi cok merak ediyorum

Evet demekki ozaman aklıma şöyle şeyler geliyor
1-ozmn tüplerde sıkıntı yoktu kürtajda enfeksiyon oldu gebelik bu sebeple oluştu
2-gebelik oluştuğunda sıkıntısız tüpten oldu ama sıvı yüzünden düşükle sonuçlandı
Başka bişey aklıma gelmiyor çünkü bildiğim kadarı ile temizlenme olmuyor ya bağlıyor yada alıyorlar sıvı sızıntı yapmasın diye aldık dedi doktor bakalm önemli olan sonu güzel olsun inşallah

Kürtajdan olmus olmasi mantikli.
Gerci nedeni nasili su saatten sonra pek de önemli degil, bundan sonrasi önemli. Insallah bundan sonra kötü sürprizlerle karsilasmazsin da hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli bir gebeligin olur.
Doktor ya da hastane öneremeyecem malesef Türkiyede yasamiyorum, fiyatlari da haliyle bilmiyorum

Amin inşallah hepimizin

Selam kizlar bir sorum var,
Laparoskopiyle tüpleri alinanlar, ameliyattan ne kadar zaman sonra tüp bebege baslattilar sizi?
Bana doktor hemen başlayabilirsin dedi başka bir profla görüştüm oda başlayabilirsin dedi salı günü doktora gidicem net bişey söylerse yazarım yine

canım çok geçmiş olsun.bende bir laparoskopi ameliyatı geçirdim sağ tüpüm alındı derin endometriyozist hastasıydım heryermden kistler temizlendi ve tüp bebek sonucu suan 6 haftalık hamileyim hiç kafanıza takmayın engel olan sebepler ortadan kalktıktan sonra herşey çok daha güzel olacaktır .Ama benim sana tavsiyem şişli memorial olur maddi olarak seni kasmazsa tek tercihin orası olmalı arastır bir bak sende göreceksin dogru adres oldugunu

Bana doktor hemen başlayabilirsin dedi başka bir profla görüştüm oda başlayabilirsin dedi salı günü doktora gidicem net bişey söylerse yazarım yine

şişli memorialde 3 ay rahim dinlendirme yapılıyor ameliyat sonrası bilginiz olsun

merhaba arkadaşlar yarın sabah laparoskopi ameliyatı olucam. tüplerim kapalı inşallah açılır inşallah güzel sonuçlarla çıkarım ameliyattan. dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…