Laparoskopi ameliyatı olanlar

pineapple2 canım doktor sana ne zaman transfer dedi
Canım bende daha embriyo yok :) hidrosalpenksten dolayı tüp bebeğe başlayamadık 12 eylülde ilaçlara başlıcaz transfer Kasım gibi olacak sanırım canım, tabii Allah kısmet eder de sağlıklı embriyolarım oluşursa Sana ne zaman transfer diyorlar?

Anladım canıbbde bugün doktora gittim kontrol e Eylül’de yapalım diyor transferi vücudun iyice toparlasın diyo inşallah bi aksilik olmazsa Eylül’de olacak transfer hakkımızda hayırlısı

Anladım canıbbde bugün doktora gittim kontrol e Eylül’de yapalım diyor transferi vücudun iyice toparlasın diyo inşallah bi aksilik olmazsa Eylül’de olacak transfer hakkımızda hayırlısı
Hadi inşallah benden sağlıklı yumurtalar toplanırken senin transferin de pozitif olurr aynı zamanlara denk gelicek canım peşpeşe hamile kalırız inşallah

Hadi inşallah benden sağlıklı yumurtalar toplanırken senin transferin de pozitif olurr aynı zamanlara denk gelicek canım peşpeşe hamile kalırız inşallah
Ayy inşalllah canımmm ağzın bal yesin ne güzel dedin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bizim de yüzümüz ü güldürür inşalllah

kızlar merhaba laparaskopi ameliyatından ne kadar sonra cinsel birliktelik yaşadınız

Cem. Bey işinde çok iyi.bi doktor size hangi doktor.tani koydu peki
Bene çikolata kisti var sağda ve solda 5er cmlik ben muğladan bi arkadaş tavsiyesi ile gittim cem çeliğe benden rahim filmi ve bi kaç test istedi önümüzdeki hafta rahim filmi çekilip tekrar cem beye gideceğim bana histeroskopi yapacağını söyledi ilk başta sonra rahim filmine bakarak eğer tüplerde sıvı varsa laparoskopi yaparım dedi bakalım gidişat ne olur umarım korktuğum başıma gelmez tüplerde vs. Siz hangi aşamadasınız

Biz tüp bebek tedavisine başladık yarın opu var transferde 1 veya 2 ay sonra rahim dinlendirme olcak allah yardımcımız olsun inşallah sende kafana bişey takma cem.beh işini titizlikle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…