- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 33
Merhaba bayanlar iyi akşamlar bende 1 sene önce laparoskopi oldum samsun 19 mayıs üniversitesinde rahim filmi çekildim tüplerin tikali dedi doktor ameliyat oldum tüpler açıldı dedi normal yolla hamile kalabilirsin başka bi sorun yok dedi fakat ameliyattan sonra rahim filmi çekmedi tüpler açıldı mi açılmadı mi diye ameliyattan 3 4 ay sonra 1 aşılama denedik negatif oldu 2 3 ay arayla 1 aşılama daha denedik oda olmadı mart ayında tüp bebek yaptık ondanda negatif sonuç aldık başka bi doktora gittim tüplerin geri tıkanmış olabilir dedi böyle bisey yasayan varmi biraz bilgi verirmisiniz rica etsem...
Biliyorum canım tüplerle alakası olmadığını hormon testlerinde kan testlerimde bisey çıkmadı çok şükür tüpleri açarsak normal yolla hamile kalırsın dedi doktor oyüzden ameliyat oldum canım oda olmadı tüp bebek denedik tutmadı malesefcanım tüp bebek yapınca tüplerinle hiç bir alakası yokki orasını anlayamadım tüp bebekte embriyo direk rahmine bırakılıyor normal yollarla gebe kalmana engel tüp tıkanıklıgı tüp bebege degil
Biliyorum canım tüplerle alakası olmadığını hormon testlerinde kan testlerimde bisey çıkmadı çok şükür tüpleri açarsak normal yolla hamile kalırsın dedi doktor oyüzden ameliyat oldum canım oda olmadı tüp bebek denedik tutmadı malesef
Önce ameliyat olmuştum canım gecen sene hazirannayinda ameliyat oldum tüp bebeği bu sene nisan ayında yaptık olmadı malesef.. Rahim çok güzel dedi doktor embriyolarda güzel dedi 3.gün embriyosu transfer edildiyok canım tüp bebek denedik tutmadı doktorda tüplerin tıkanmış olabilir dedi yazmşssın ya ben ona söledimembriyonn kalitesi neydi transfer zamannda rahim duvarı kalınlıgın kaçtı onlarda önemli tabi tutunmama sebebnde bunalrla ilgil ibişey sölemedilermi
Önce ameliyat olmuştum canım gecen sene hazirannayinda ameliyat oldum tüp bebeği bu sene nisan ayında yaptık olmadı malesef.. Rahim çok güzel dedi doktor embriyolarda güzel dedi 3.gün embriyosu transfer edildi
Estağfirullah olurmu hiç öyle şeycanım bilmişlik yapmıyorum yanlış anlama uzun bir süreç yaşadım çok arastrdm o yüzden sanada aktrmak istiyorum 5. gün embiryoları en iyi embiryolardır hatta 5. güne ulaşan embironnda kendi içinde ab aa gibi kaliteleri var şişli memorialı duydunmu bilmiyorm ama bu konudam çok başarılılar ben orada tedavi gördüm maddi olarak seni zorlamayacaksa gelip burda görünmeni tavsiye ederim
Yine baslamak istiyoruz da arastirayim biraz dedimcanım bilmişlik yapmıyorum yanlış anlama uzun bir süreç yaşadım çok arastrdm o yüzden sanada aktrmak istiyorum 5. gün embiryoları en iyi embiryolardır hatta 5. güne ulaşan embironnda kendi içinde ab aa gibi kaliteleri var şişli memorialı duydunmu bilmiyorm ama bu konudam çok başarılılar ben orada tedavi gördüm maddi olarak seni zorlamayacaksa gelip burda görünmeni tavsiye ederim
Umarım hersey gönlünce olur canım eabbim tez zamanda sanadaa nasip eder bizleredeEstağfirullah olurmu hiç öyle şeyevet duymuştum o hastaneyi aradım sekreterle konuştum hatta. Şuan saldık 3 4 aydan beri uğraşmıyoruz bile diyebilirim biraz kafamız dağılsın diye ilaçlarda mahfetti beni. En son ankarada novaart tüp bebek merkezine gitmiştik ön görüşme gibi tedavi oldum zaten sonra saldık kendimizi
Amin inşallah canım Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahUmarım hersey gönlünce olur canım eabbim tez zamanda sanadaa nasip eder bizlerede❤
çlarda mahfetti beni. En
Yine baslamak istiyoruz da arastirayim biraz dedim
Neye yarıyomuş acaba canım arı sütücanım bu süreçte mutlaka arısütüne başla tedavi öncesi yada gebelik öncesi çok etkiliyor araştırılmış kanıtlanmış zatn
Neye yarıyomuş acaba canım arı sütü
Çok teşekkür ederim canımben seninle direk internet sitelerini paylaşayım bi oku istersen
Gebelik İçin Arı Sütü Nasıl Kullanılır
hamilelik için arı sütü kullananlar, hamilelik için arı sütü, hamile için arı sütü, gebelik için arı sütü nasıl kullanılır, hamilelikte arı sütü kullanımı, gebe kalmak için arı sütü,arı sütü sperm sayısını arttırır mı, arı sütü sperm hareketliliği, arı sütü yumurta sayısını artırır mı, arı...arivehayat.blogspot.com
Arı Sütünün Faydaları | ARI BİLİM Arı Sütü, Propolis ve Bilim
Arı Sütü, genç arıların yutak bezlerinden salgılanan kraliçe arının temel besinidir. HDA-10 denilen içeriÄin oranına göre ürünün kalite standardı belirlenmektedir.www.aridiyari.net
Bu iki siteyi okuyabilirsin bu sadece bir kaçı yumurta ve spert kalitesini arttırıyor tutunmayı sağlayan rahim duvarınada etkisi var
kullandım canım eğriçayır markasından sipariş etmiştim. benim tüpbebek tedavisine başlamadan önce yumurtalarım büyüyüp gelişiyo ama çatlamadan bozuluyordu çatlatma porblemim vardı çok faydası oldu ve ilk denemmde tüp bebekte embriyom tutundu 4 aylık hamileyim şuan doktorumda kullanmanda hiçbir sakınca yok dedi gönül rahatlıgıyla kullanabilirsinÇok teşekkür ederim canımbakıyorum hemen sen kullandın mi bunları canim
Çok teşekkür ederim canım inşallah sagsalim kucağına alırsın bebisinikullandım canım eğriçayır markasından sipariş etmiştim. benim tüpbebek tedavisine başlamadan önce yumurtalarım büyüyüp gelişiyo ama çatlamadan bozuluyordu çatlatma porblemim vardı çok faydası oldu ve ilk denemmde tüp bebekte embriyom tutundu 4 aylık hamileyim şuan doktorumda kullanmanda hiçbir sakınca yok dedi gönül rahatlıgıyla kullanabilirsin
Çok teşekkür ederim canım inşallah sagsalim kucağına alırsın bebisiniRabbim bizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah bu güzel duyguyu
kızlar bende de sol over da 4 cm çikolata kistim var , hormon testlerim nomal çıktı, sağ overdaki yumurtaları takip edelim dedi , ilk randevumda 1 yumurtan çatlamış hamilelik ihtimali düşük dedi. Benim çok bilgim yok kaç yumurta oluşması gerekiyor? bir de tedavisiz hamile kalmanı sağlayalım dedi. 2015 yılında da yine sol overda 12cm çikolata kisti açık ameliyat geçmişim var. Doktora gştmeden önce 5 aydır hamile kalamıyorum. Sizin kistleriniz ve hormonlarınız nasıl çıktı , neden ameliyat dedi
Allahım ya neler var off, benm kistim 2mm di , hamileydim ve 9.hftaya kadar bekledim 6 haftalıkken kalbi durmuştu , 2mm lik kistim 8ayda 4cm oldu, şimdi sağ yumurtalığa yoğunlaştık , allahım aratmasın inaşşlah ya , bizimde kaç aydır deniyoruz olmyor ama rahim filmi çekilmedim normal röntgen çekticanım bende önce yumurta takibi çatlatma ignesiyle başladım tedaviye ama 2 3 ay denedk olmadı doktor eşliğinde sonraısnda tüp bebege yönlendirdi rahim filmi çekindinmi hiç tüplerinde bir sorun varmı önce onu görmek lazım normal yollarla gebe kalabilirmisin bakmak için benim çikolata kisti msağ tüpüme zarar vermiş genişleme ve tüpte sıvı birikmesi yapmıştı hamilede kalsan bu sıvı begegi zehirler ve kaybedersin dedi doktorum hidrosalpenks dioalr bu durumada
Merhaba bayanlar iyi akşamlar bende 1 sene önce laparoskopi oldum samsun 19 mayıs üniversitesinde rahim filmi çekildim tüplerin tikali dedi doktor ameliyat oldum tüpler açıldı dedi normal yolla hamile kalabilirsin başka bi sorun yok dedi fakat ameliyattan sonra rahim filmi çekmedi tüpler açıldı mi açılmadı mi diye ameliyattan 3 4 ay sonra 1 aşılama denedik negatif oldu 2 3 ay arayla 1 aşılama daha denedik oda olmadı mart ayında tüp bebek yaptık ondanda negatif sonuç aldık başka bi doktora gittim tüplerin geri tıkanmış olabilir dedi böyle bisey yasayan varmi biraz bilgi verirmisiniz rica etsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?