- 7 Nisan 2019
- 203
- 126
- 103
- 28
Merhaba canım evet haklısın açıkçası doktor tekrar tıkanmış tüplerin diyecek korkusu olduğu için çektirmek istemiyorum ama doğru diyosun çektirmem lazım rahim filminiMerhaba;
Ben Rahim filmi çektirdiğimde 1 tüp hidrosalpenks diğer tüp açık olarak görülmüştü,Rahim Filminin üzerinden 1 ay geçmeden Laporoskopi oldum va tek tüpüm alındı ancak doktorum açık olan tüpümden de geçiş sağlanmadı dedi, yani kapalı,çok zorladım ama açılmadı dedi,Bunu üzerine tüp bebek denedik ve negatif sonuçlandı,Şimdiki doktorum acaba diğer tüpte hidrosalpenks mi oldu neden tutmadı diye düşünürken tekrar rahim filmi çektirdim ve gerçekten tıkalı olan tüpümü basınçla açtılar 1 ay önce, Ş u an yine kapanmış olabilir mi diye düşünüyorum,
Sözün özü 1 günde bile herşey değişebiliyor,O yüzden tekrar HSG çektirmenzi öneririm,
Bide şöyle birsey var rahim filmi çekilirken tüplerdeki tikaniklar gidiyo bazıları diyolarya rahim filmi çekildikten sonraki ay adetim 5 6 gün gecikti benim kan testi yapmıştım 400 'ün üstündeydi hamilelik oluşmuş gibi 2 3 gün sonra adet olmazsan tekrar kan testi yaparız 2 ye katlanırsa tutunur dedi doktor ve ben kan testinden 1 gun sonra adet oldum doktor tutunamamış malesef dediMerhaba;
Ben Rahim filmi çektirdiğimde 1 tüp hidrosalpenks diğer tüp açık olarak görülmüştü,Rahim Filminin üzerinden 1 ay geçmeden Laporoskopi oldum va tek tüpüm alındı ancak doktorum açık olan tüpümden de geçiş sağlanmadı dedi, yani kapalı,çok zorladım ama açılmadı dedi,Bunu üzerine tüp bebek denedik ve negatif sonuçlandı,Şimdiki doktorum acaba diğer tüpte hidrosalpenks mi oldu neden tutmadı diye düşünürken tekrar rahim filmi çektirdim ve gerçekten tıkalı olan tüpümü basınçla açtılar 1 ay önce, Ş u an yine kapanmış olabilir mi diye düşünüyorum,
Sözün özü 1 günde bile herşey değişebiliyor,O yüzden tekrar HSG çektirmenzi öneririm,
Allahım ya neler var off, benm kistim 2mm di , hamileydim ve 9.hftaya kadar bekledim 6 haftalıkken kalbi durmuştu , 2mm lik kistim 8ayda 4cm oldu, şimdi sağ yumurtalığa yoğunlaştık , allahım aratmasın inaşşlah ya , bizimde kaç aydır deniyoruz olmyor ama rahim filmi çekilmedim normal röntgen çekti
M melike3499 canım bnde hamileyimHendek kendiliğinden geldi bu ay transfer olacaktım ama 5 haftalık hamileymişim ❤
M melike3499 canım bnde hamileyimHendek kendiliğinden geldi bu ay transfer olacaktım ama 5 haftalık hamileymişim
Saol canım inşallah 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez inşallah oda nasip olur rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin dua et olur inşallah hayırlıca alırız bebişlerimiz kucaklarımızayaaaaa aşırı sevindimmm canım gözünn aydınnn çoook mutlu oldumm çok dikkat et kendine amannndarısı diger bekleyenlere inş süreci çok konustuk sennle allah nelere kadir allahım saglıklıca kucagına almayıda nasip etsin inş❤
Bilmiyorum hatta bnm ameliyatla sol yumurtalığımda alında tek yumurtalıkla hamile kaldım rabbim nasip etti kafada bitirince oldu galiba düşünmeyi bırakmıştımnasıl hamile kaldın canım
Bilmiyorum hatta bnm ameliyatla sol yumurtalığımda alında tek yumurtalıkla hamile kaldım rabbim nasip etti kafada bitirince oldu galiba düşünmeyi bırakmıştım
Saol canım inşallah 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez inşallah oda nasip olur rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin dua et olur inşallah hayırlıca alırız bebişlerimiz kucaklarımıza❤
İnşallah canımmmmetmemmi canım ederim tabiii herşey güzel ilerlecek inş allah tamamına erdirsin ebbeişlerimizi kucagımıza alalım inş
Forumu baştan sona okudum.Ayas ve melike çok mutlu okdum.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza,inşallah canlar.
Laparoskipi de 7.günüm bitti hala ağrılarım var.Tam iyileşme kaç gün sürecek? Bağırsak hareketlerim oldukça sağ yumurtalığın kalan yarısı çok acıyor sanırım birşeyler değdikçe.İlk 4 gün öldüren gaz sancısına değinmiyorum bile.Dikişler düşer dedi dr ama hiç düşecekmiş gibi görünmüyor.Diren yerim de çok acıyor.
Teşekkürler canım inşallahForumu baştan sona okudum.Ayas ve melike çok mutlu okdum.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza,inşallah canlar.
Laparoskipi de 7.günüm bitti hala ağrılarım var.Tam iyileşme kaç gün sürecek? Bağırsak hareketlerim oldukça sağ yumurtalığın kalan yarısı çok acıyor sanırım birşeyler değdikçe.İlk 4 gün öldüren gaz sancısına değinmiyorum bile.Dikişler düşer dedi dr ama hiç düşecekmiş gibi görünmüyor.Diren yerim de çok acıyor.
Forumu baştan sona okudum.Ayas ve melike çok mutlu okdum.Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza,inşallah canlar.
nasıl bir yol izlediniz acaba. Umarım herşey iyi sonuçlanmıştır. Bende de kistler var direk tüp bebe mi yokda ameliyat sonra tüp bebek mi karar veremiyorummeraba bn de çikolata kisti var tüp bebek tedavisine başladım yumurta takibi yapıldı sonra yumurtalarım oluştuktan sonra toplandı ve kaliteli olanlar donduruldu doktorum bu şekilde transfer yapmayalım çünkü sol tüpde sıvı da var dedi önce ameliyatla kistleri ve sıvı temizleyecekmiş bu durumu yaşayanınız oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?