Canım Bnm önce yumurtam toplanmıştı sonra ameliyat olmıstum ama transfere gerek kalmadan kendiliğim demin hamile kaldım sana doktorun ne diyorsa o şekilde devam et sonuçta ameliyattan sonra yumurta rezervleri düşebiliyo doktorunla iyice konuş ona göre yol izlenasıl bir yol izlediniz acaba. Umarım herşey iyi sonuçlanmıştır. Bende de kistler var direk tüp bebe mi yokda ameliyat sonra tüp bebek mi karar veremiyorum
Yani ameliyattan sonra kendiliginden hamile kaldin oyle miCanım Bnm önce yumurtam toplanmıştı sonra ameliyat olmıstum ama transfere gerek kalmadan kendiliğim demin hamile kaldım sana doktorun ne diyorsa o şekilde devam et sonuçta ameliyattan sonra yumurta rezervleri düşebiliyo doktorunla iyice konuş ona göre yol izle
Evet canımYani ameliyattan sonra kendiliginden hamile kaldin oyle mi
İlk 6 ay ama bende 1.5 ay korundum 3.adetim hamilelik ile son adet olur diye umdum bu ay ama kırmızıları gördm.Laparoskopiden sonra hamile kalma şansı nedir acaba kızlar. doktorlarınız ne diyor
Kaç ay sonra canım geçmş olsun. Sorun neydş sende?Evet canım
Kistlerim vardı tüplerde sıvı vardı sonra ameliyat oldum 3.ayda hamile kaldım ama Bn kafamdan tamamen atmıştım sakın üstüne düşme kafandan tamamen atKaç ay sonra canım geçmş olsun. Sorun neydş sende?
Canım benim maşallah . yumurtlama günlerini mi takip ettin sadece bu bile aklımdan çıkarmana engel oluyor aklında yoksa bile yumurtlamayı takip ediyosn ister istemezKistlerim vardı tüplerde sıvı vardı sonra ameliyat oldum 3.ayda hamile kaldım ama Bn kafamdan tamamen atmıştım sakın üstüne düşme kafandan tamamen at
M melike3499 canım napıyorsun doğum yaptın mi
Maasallah canım sağlıkla al inşallah kucağına bnde iyim çok şükür hersey yolunda gün sayıyorum kavuşmaya neyin olacakiyim Canım gün sayıyorum artık son 14 günümüzsen naptın nasıl gidiyor
Kızım oldu canım 15 günlük olduk bileMaasallah canım sağlıkla al inşallah kucağına bnde iyim çok şükür hersey yolunda gün sayıyorum kavuşmaya neyin olacak
Oyy çok sevindim rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin inşallahKızım oldu canım 15 günlük olduk bilesen dogm yaptnmı
Aminn canımm aminnn sakın hamileligin zorlugundan şikayetlenipte bi dogursam rahatlasam demeOyy çok sevindim rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin inşallah❤bn de 32 haftalık oldum canım daha bar doğuma
Bnde suan o moddayım bi dogusaydı deyip duruyorum deneyim ozamnAminn canımm aminnn sakın hamileligin zorlugundan şikayetlenipte bi dogursam rahatlasam demeben cok dedm rahatlamak ne kelime doguncaki zorlugu hamilelige benzemiyor
Valla bende dedim şimdi ahh hamile günlerim diyorum ama sevgisi kokusu herşeye deger tabiBnde suan o moddayım bi dogusaydı deyip duruyorum deneyim ozamn
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebişine canımValla bende dedim şimdi ahh hamile günlerim diyorum ama sevgisi kokusu herşeye deger tabi
Allahım inşallah tez zamanda sizede nasip eder rabbim yardımcınız olsun lütfen stres yapmayın elbet vardır bi vakti bnmde 4 buçuk yıl sonra oldu bol bol dua ediyorum herkese sizede ayrıca edeceğimBizede nasip olurmu acaba bu günler doğdu ve çok ağlıyo eski günleri arar oldum diyecekmiyim bir gün.. ben çok yoruldum beklemekten tedavilerden.. Bi gün anne olacakmiyim?
Nisan 1 de tedaviye başlayacaktım o kadar hazırdım o kadar istekli... bu 3. Tedavi olacaktı.. iptal oldu korona dan dolayı...
Kim bilir ne zaman başlarım.. Yas oldu 34..
Ben çok korkuyorum anne olamayacağım diye...
Allah yavrularınızı size bağışlasın bizede dua eder misiniz nolur?
Allahım inşallah tez zamanda sizede nasip eder rabbim yardımcınız olsun lütfen stres yapmayın elbet vardır bi vakti bnmde 4 buçuk yıl sonra oldu bol bol dua ediyorum herkese sizede ayrıca edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?