Laparoskopi ameliyatı olanlar

Üniversite hastanesinde bir profesör ameliyatımı yaptı ve ücret ödemedim. Sadece özel oda da kaldığım için özel oda ücreti ödemiştim.

Üniversite hastanesinde bir profesör ameliyatımı yaptı ve ücret ödemedim. Sadece özel oda da kaldığım için özel oda ücreti ödemiştim.
Hangi üniversite hastanesi canm

hastanede ne kadar kaldım canım iyileşme süreci nne kadar sürdü

İlk laparaskopide 2 gece hastanede kaldım. Bunda 4 delik açmışlardı göbek deliğim sızlıyorduoturup kalkarken ve rahmimin ordan açılan yer giyisilere değdikçe ağrıyordu. Aslında 4 ya da 5 güne toparlanıyor insan. Benim bir de dış gebelik olunca psikolojimi toplamam 1 ayımı buldu. Ama ikinci laparoskopide 1 gece hastanede kaldım. 2, 3 güne normal hayatıma döndüm. Rahmin orda delik açılmamıştı. Çok daha rahat iyileştim

Anladım canm çok geçmiş olsun tekrardan inşallah tekrarını yaşamazsın rabbim tez zamanda kucağını doldurur

Laparoskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyo acaba

Uzun sürüyomu ki

Laparoskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyo acaba

Hep ilk ve ikinci olarak yazıyorum ama kusuruma bakmayın. İlk laparaskopiden 3 ay sonra transfer oldum. Tutmadı. İkinci laparoskopiden de 5 ay sonra transfer oldum. Rahmim bir türlü hazırlanmadı. Sebebi bilinmeyen sıvıyla uğraşıp durduk

Anladım canm saol cevapladığı için hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…