Laparoskopi ameliyatı olanlar

Merhaba arkadaslar 2.gun once ameliyatimi oldum dun ogleden sonra eve ciktim. Ilk uyaninca cok agrim oldu bayag kotuydum snra agri kesiciler devreye girdi rahatladim. Ama tabi kalkmak oturmak tuvalete gitmek fln suan bana eziyet gibi geliyor. Herhalde 1 hafta 10 ginde insan anca toparlar. Ama kesinlkle gerekiyosa olunmasi gerek belki biraz zorluk cekicegiz ama sonunda bebislerimize daha rahat.kavusacagimizi dusununce isterse yine ameloyat olurum diyor insan. Ins hepimiz saglikli mutlu birer anne oluruz

İnşallah canm geçmiş olsun özelde mi oldun ameliyatı devlette mi

Bende bu hafta rahimde sıvı olduğunu öğrendim tüp bebek raporu almak isterken dünyam başıma yıkıldı doktor stajyerdi hocamla konuşup size geri dönucez dediler açıklama bişey yapmadılar moralim bozuldu çok

Üzülme canm galiba sende ameliyat olacaksın

Haftaya belli olucak bakalım cem çelikten de randevu aldım bi onaada muayene olayım bakalım bu sıvı neden birikiyor bilen var mi

Haftaya belli olucak bakalım cem çelikten de randevu aldım bi onaada muayene olayım bakalım bu sıvı neden birikiyor bilen var mi
Bnde de var o sıvı neden oluyo bu sıvı bilmiyorum canm

Bnde de var o sıvı neden oluyo bu sıvı bilmiyorum canm
Normal yollarla hamile kalma hakkımız şimdi elimizden mi alınacak çok zor bi durum bakalım. Ne dicek doktor belki açılır sıvı bağlanıp alınmaz inşallah

Ameliyat fiyatı nedir orda cann
Benim ozel sigortam vardi tamamlayici o yuzden ucret odemedim canim . Boyle bi ameliyat olacaksan sigorta yaptir derim hicbirseye para odemeden hastabeden ciktik. Ayni yerde tup bebek yaptiricam doktorum cok iyi cok guveniyorum ona

Benim ozel sigortam vardi tamamlayici o yuzden ucret odemedim canim . Boyle bi ameliyat olacaksan sigorta yaptir derim hicbirseye para odemeden hastabeden ciktik. Ayni yerde tup bebek yaptiricam doktorum cok iyi cok guveniyorum ona
Çok iyiymiş valla o kadar para vereceğime sağlık sigortası yaptırırım bnde

Kesinlikle anadolu sigorta tamamlayiciydi benimki 1600 fln odedim ki gecen sene 640 lira odemistim cok kulkandm die bu sene artti oncedende boyle bi saglk problemi kaydim olmadigi icin butununu odedi yatisli limitsiz veriyo 9 tane de doktor muayenesi yilda istedigin doktora kullanabiliyosun anlasmali hastanelerde arastir derim canim yoksa 12 bin civarina fln gelecekti. Ki ztn mayista tuo bebek paraso vericez. Hastane ve doktorum cok cok iyi kesnlkle tavsiyenederim

Çok saol canım bnde öyle yaparım ozamn bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Bu ameliyatın fiyatı ne kadar olan varsa ücret yazsin bide bu sıvının aşamaları var mı direk mi ameliyat kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…