meraba bn de çikolata kisti var tüp bebek tedavisine başladım yumurta takibi yapıldı sonra yumurtalarım oluştuktan sonra toplandı ve kaliteli olanlar donduruldu doktorum bu şekilde transfer yapmayalım çünkü sol tüpde sıvı da var dedi önce ameliyatla kistleri ve sıvı temizleyecekmiş bu durumu yaşayanınız oldu mu acaba?
Teşekkür ederim canm allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bu tüp alınması ne oluyo bn anlayamadım babada dedi doktor bi açıklarmısın sana zahmetMerhaba canım bende seninle neredeyse aynı durumdayım..
Bende de sıvı vardı tüp de hatta ultrason da görünmediği için tüp bebek yaptırdık negatif oldu.. Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor O yüzden şuan deniyoruz..
Hazıran da dondurulmuş embriyolarım var transfer düşünüyoruz inşallah bu kez nasip olur hayırlısı ile. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah amin. .
Teşekkür ederim canm allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bu tüp alınması ne oluyo bn anlayamadım babada dedi doktor bi açıklarmısın sana zahmet
Teşekkür ederim canm allah razı olsuncanım ben bildigim kadarıyla anlatayım sana sağ ve solunda 2 adet tüpümüz var bu tüpler yumurtaların rahme taşınmasını saglıyor eger tüpte sıvı birikmesi var ise rahme sıvı akışı oldugu için hamilelikte bebeğin rahme tutunamasını engelliyor ve düşüklere sebep oluyor bunu engellemek içinde ya tüple rahmin baglantısını kesiyorlar yada bu tüpleri tamamen alıyorlar mesela bende HİDROSALPENKS (YANİ TÜPTE GENİŞLEME ) de var içindeki sıvıyı boşaltsalarda orda oluşan genişleme yeniden sıvı birikmesine yol açıyor bu nedenle tüpleri tamamen alıyorlar .eger 2 tüpünde alınırsa ne yazıkki normal yollarla gebe kalma ihtimalin ortadan kaldırılmş oluyor umarım anlatabilmişimdir
tesekkür ederim canm bana doktor zaten bu yüzden ameliyat dedi eğer bu şekilde transfer yaparsak o sıvı bebeği zehirliyormuş sonra düşük oluyormus allahım yardımcımız olsun hepinizinArkadaş çok güzel anlatmış teşekkür ederiz.. Bende ekleme yapayım yazıya..
Eğer tüplerin rahime bağlantısını kesmezlerse tüp bebek tedavisi bile olumsuz oluyor .. tutsa bile düşük olur dedi doktor.. tüpler alınırsa tüp bebek den başka şansın yok.. burda Bikac arkadaş tanıyorum forumdan bu sebebten dolayı 10 yıl anne olamadı.. tüplerin ikisinide iptal edildi ve tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı.. önümüzdeki ay doğum yapacak allahın izni ile rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ... bizede nasip etsin inşallah..
Yani bu sorunu ortadan kaldırmadan hamile kalamayız .. ben diyorum ki ameliyat olmadan tüp bebek bile yaptırmayın.. bana yaptılar sonuç hüsran
tesekkür ederim canm bana doktor zaten bu yüzden ameliyat dedi eğer bu şekilde transfer yaparsak o sıvı bebeği zehirliyormuş sonra düşük oluyormus allahım yardımcımız olsun hepinizin
İnşalllah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese sizin durumusunuza çok üzüldüm bol bol dua edin kafanızdan olumsuz düşünceleri silin olumsuz düşünürseniz olumsuz olur belki de ozamn vakti değildi inşallah hersey gönlünüzce olur biliyorum zor ama bu da bi imtihan imtihanın kolayı olamaz ki rabbim yeterki bu bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmamızı nasip etsinEvet aynen öyle bende ultrason da görünmediği için transfer yaptı şüphe üstüne laparoskopi yapamam dedi...
Tutmadı sonra laparoskopi de gördü hidrosalpenks i ... bence şüphe bile olsa yapılmamalı transfer.. olan bana oldu negatifi öğrenince çok ağladım hatta 6 ay Piskolojik tedavi gördüm çok kötü günler geçirdim... şimdi ikinci transferden korkuyorum yine negatif olur diye.. tamam şimdi hiç bir engel yok bu kez daha çok umutlanırım.beni en çok üzen yaşım geçiyor 33 yaşındayım bian önce olmasını istiyorum . Allah hepimizin sonunu hayır etsin... çok zor bi sınav
Merhaba bende 9 ocakta ameliyat oldum aralık ayında yumurta oluştu toplandı donduruldu sonra ameliyat oldum 1 adet geçirip dün transfer için hazırlık aşamasına geçtim benim tüplerim eğer açılabilecekleri durumda olsa idi açılacaktı ama maalesef aldılar ameliyat çok zor değil ben 2.kere oldum bu çok daha rahattı hiç korkma eğer sıvıyı temizlemeslerse embriyo Rahime tutunamıyormeraba bn de çikolata kisti var tüp bebek tedavisine başladım yumurta takibi yapıldı sonra yumurtalarım oluştuktan sonra toplandı ve kaliteli olanlar donduruldu doktorum bu şekilde transfer yapmayalım çünkü sol tüpde sıvı da var dedi önce ameliyatla kistleri ve sıvı temizleyecekmiş bu durumu yaşayanınız oldu mu acaba?
Çok sağol canm ameliyattan ne zaman sonra transfer aşamasına geçtiniz bide sonrasında çok agrı falan oluyomu tahsimde falan herhangi bi sıkıntı olmuyo demiMerhaba bende 9 ocakta ameliyat oldum aralık ayında yumurta oluştu toplandı donduruldu sonra ameliyat oldum 1 adet geçirip dün transfer için hazırlık aşamasına geçtim benim tüplerim eğer açılabilecekleri durumda olsa idi açılacaktı ama maalesef aldılar ameliyat çok zor değil ben 2.kere oldum bu çok daha rahattı hiç korkma eğer sıvıyı temizlemeslerse embriyo Rahime tutunamıyor
Dokuz ocakta ameliyat oldum 1 regl dönemi geçirdim şimdi 26 şubat yani 2 gündür transfer için ilaçlara başladım ben tüpler alındığı İçin biraz daha ara verelim dedim ama doktorum bizim orayla işimiz yok rahimde de sıkıntı yok yapalım dedi evet ameliyat sonrası ilk adetimde ağrım oldu ama muhtemelen benim alındığı içindir tüpler yoksa ağrı olacağını sanmıyorumÇok sağol canm ameliyattan ne zaman sonra transfer aşamasına geçtiniz bide sonrasında çok agrı falan oluyomu tahsimde falan herhangi bi sıkıntı olmuyo demi
Anladım canm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bnm de ameliyatım iyi geçer inşallahDokuz ocakta ameliyat oldum 1 regl dönemi geçirdim şimdi 26 şubat yani 2 gündür transfer için ilaçlara başladım ben tüpler alındığı İçin biraz daha ara verelim dedim ama doktorum bizim orayla işimiz yok rahimde de sıkıntı yok yapalım dedi evet ameliyat sonrası ilk adetimde ağrım oldu ama muhtemelen benim alındığı içindir tüpler yoksa ağrı olacağını sanmıyorum
Amin inşallh hepimizin derdi aynıAnladım canm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bnm de ameliyatım iyi geçer inşallah
Aynn canm inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririzAmin inşallh hepimizin derdi aynı
Aminnn inşallahAynn canm inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz
Yok canm daha fiyatla ilgili bi bilgim yok inşallah çok pahalı degildirpeki sana ameliyat için fiyat verdilermi canım
Hayır canım olmadım benim daha 2 ayım var en az bu ayda yumurta toplama yapılacak sonra ameliyatM melike3499 canım ameliyat oldun mu
sen oldunmu ameliyat ?M melike3499 canım ameliyat oldun mu
Yok bnmde 1 ayım kaldı canmsen oldunmu ameliyat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?