Laparoskopi olan arkadaşlar ...

tupbaby

gelBEBEĞİMgönlümeGEL
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.770
2
66
İstanbul
Gün geçmeden yeni bir başlıkla aranıza katılıyorum :))
Laparoskopi bölümü var ama çok fazla yorumyapan arkadaş olmamış bende burdan sormak istedim.
Öncelikle dondurulmuş tedavim ertelendi .
Nedeni ise nisan ayıında çektirmiş olduğum HSG filminde sol tüpümde ki sıvının geçişi. Biliyorsunuz ben Memorial hastanesinde bu şekilde tüp bebek denemesi yaptım ve ben istediğim halde laparoskopi yapmadılar ( 2. tüp bebeğide deneyelim tutmazsa sonra laparoskopi yaparız paranıza yazık dediler )
Anlamadığım birşey var filmi size versem siz bile anlarsınız sol tüpte sorun olduğunu

Bugün Erbil Bey bana eğer bu şekilde dondurulmuşu denersek normalde var olan %40 lık şansımızın %20 den de düşük olacağı...
Ben laparoskopi yaptırıcam zaten istediğim birşeydi. Ne var ne yok ortaya çıkacak ama yazık değil mi bizim cebimize yaklaşık 6 bin 1. tedavime verdim.
Bu laparoskopi fiyatıda az buz birşey değilmiş 1.500 den başlıyor.
Tedavim ertelendiği için üzgün değilim sadece bir ihmal kurbanı olduğum için kızgınım
Herşeyde vardır bir hayır diyorum ve perşembe günü Mustafa beyle görüşme gününü bekliyorum.

Bu Laparoskopi dondurulmuş embriyo tedavisinden bile pahalı yaklaşık 3 bin
Merkezimin anlaşmalı olduğu hastaneleri var ama fiyatlar uçuk aranızda çektirmiş olan var mı ? Özelde yaptırmak istiyorum. Sizler ne kadara yaptırdınız.
Bu işlemden korkmuyorum sadece sonunda kötü birşeyler çıkmasından endişe ediyorum :1no2:

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun canım nisan ayında bende laparoskopi yaptırdım antalyada özel bir hastanede doktorumda antalyanın en iyi doktorlarından biriydi sadece 500 tl ye yaptırdık benimde sol tarafta tıkanıklık vardı burda okuyorum 2000-3000 tlden bahsediyorlar çok şaşırıyorum

:2::2::2::2: bende laparoskopi olacağım adet görmedim bu yaşıma kadar cocuğumda olmuyor sence ne yapa bilirmm ck mutsuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…