- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
darkinlife canım neden laparoskopi olucaksın,rahim filminde tıkanıklık mı çıktı?
hatırladığım kadarıyla sen aşılama oldun,peki aşılamadan önce rahim filmi çekilmedi mi?
canım İnşallah dilediğin gibi olur,Allah yardımcın olsun.sende öğretmensin,yarı yıl tatili diyosun.bende yarı yılda düşünüyorumda,fakat tam 24 ocakta adet olayı bekliyorum yani aşılama yapılacağı zaman okullar açılmak üzere olacak.ama ben hemen okula gitmak istemiyorum en azından test sonucunu alana kadar,bilmiyorum artık belki rapor alırım.sen ne düşünüyorsun?
darkınlıfe bence ol anlamıyorum ama daha ıı olur gıbı gelıyo sol tupun kapalıydı senın degıl mı yumurtalıklar hangı tarafta gelısıyor ve çatlıyor buda onemlı bence 3. aşılamamdan once ol derım
merhaba darkinlife!Benimde sağ tüpüm tıkalı çıktı.Doktor adetinin bittiği gün gel hatta 1-2 damla geliyorken gel dedi.Hastaneye yatış yapıcam ve o gün tahliller yapılacakmış,ertesi günde ameliyat!!8 inde veya 10 unda regl olmayı bekliyorum!Aslında baya da tırsıyorum ama bakıcaz artık...Bence sende ol derim hiç olmazsa kafan rahat olur arkadaşıma.s.
bana doktor adetinn ilk günü ara dedi aradım 2 hafta sonrasına randevu verdi.laparoskopi oldum 10 gün sonra tekrar adetim geldi.
Sağolun kızlar cevaplar için.Sanırım bu adetle çok ta alakalı bi zamanda yapılması gereken bi işlem değil.Güley adetliyken olcakmışsın.
Gülende adetten 2 hafta sonra olduğuna göre.Bende uygun olan herhangi bir günde olabilirim demekki.
Neyse biraz rahatladım gibi.Bi de kendi Adana daki dr.umla görüşebilirsem tam rahatlayacağım.Geçenlerde gittimde görüşüp sorayım dedim şehir dışındaymış kendisi.
Canım telefonlada sorabilirsin!!Niye yanına gitmeyi bekliyorsun ki?Bence sen de kısa zamanda ol laparoskopiyi.Aşılama yaptırmışsın nasılsa,bide operasyondan sonra yaptırırsın!Hem kafan daha rahat olduğu için belkide daha çabuk bebişine kavuşursun??
Bende öyle düşünüyorum.Önce laparoskopiyi olayım yarıyıl tatilinde.Sonra yaza kadar olamam yoksa.2. dönem başlangıcındada aşılamamı rahat rahat olayım diyorum.
Aşılamam dönem açılınca yapılabilir ama lap. için sadece yarıyıl tatilim uygun.Eşimde tamam derse son kararım bu olcak.
bencede canım en iyisi bu şekilde yapman!!Bende bu ay olucam allah nasip ederse işallah!Erteledikçe insanın cesareti kırılıyor zaten..kendine iyi bak!!a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?