Laparoskopi Olanlar Bakin Bi Bana>>>><

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
206
Diğer
Arkadaşlar laparoskopi olanlar, ne zaman olunuyor bu ameliyat?Adetten hemen sonra mı, yoksa çok da önemli değil mi hangi gün olacağı?
Bu konuda beni biraz daha aydınlatın lütfen.Acaba 3.aşılama öncesi olsammı diyorum da, yarıyıl tatilinin sonuna geliyo adetim.Bu adette Adana da olamadığımdan yaptıramam.Bu ay beklesemmi laparoskopiyi, yoksa 3.aşılamamı olsammı lap. öncesinde??
Ya ben hep böyle kararsız kalıyorum nedense ya ((
:uhm::tomato:

canım ben ol derim.ben erteledim durdum ama eninde sonunda oldum.şimdi kafam rahat haftaya tedaviye başlıcam.belki aşılama olucam.

Yarıyıl tatilinde annemlerin yanında olmayı düşünüyorumda 14. gün tatil ya adetim tam tatilin bitimine denk geliyo.Adetten sonraysa rapor felan alıp tatili uzatmam gerekecek.
Yaşadığım yerde olacak olsam bu kadar sorun etmem de.Tatile getireyim diyorum

darkinlife canım neden laparoskopi olucaksın,rahim filminde tıkanıklık mı çıktı?

Evet sol kapalı çıktı.Kesin emin olmak için bakılcak.Varsa sorun çözülmeye çalışcaklar.Ben Adana başkent üniv.hast de olmayı düşünüyorum.Daha kesin değil ayın 28 inde görüşeyim bakalım randevu aldım.Ne diyecek dr.

hatırladığım kadarıyla sen aşılama oldun,peki aşılamadan önce rahim filmi çekilmedi mi?

Çekildi.Tek kanal tıkalı çıkınca 6 ay bekleme verdi dr. kendiliğinden olabilir diye.Sonrasında laparoskopi, histereskopi ve aşılama önerdi.Laparoskopi olmadanda aşılama yapabilirsin dedi.
Bende koktum direkt aşılama yaptırdım.Şimdi 3. yü denemeden önce acaba boşamı yaptırıyorum aşılamaları diye korkuyorum da(
Çünkü bazen çok fazla tıkanıklık yaşayan arkadaşlar çıkıyo.Genelde olmamı tavsiye ettiler ama ben küçük şehirde yaşıyorum.Burda güvenip olacağım bi merkez yok.Mecburen yarıyıl tatilinde Adana da ailemin yanında olcam.Yoksa şimdiye belki çoktan olurdum.Beklemektense aşılama yaptırayım dedim.

canım İnşallah dilediğin gibi olur,Allah yardımcın olsun.sende öğretmensin,yarı yıl tatili diyosun.bende yarı yılda düşünüyorumda,fakat tam 24 ocakta adet olayı bekliyorum yani aşılama yapılacağı zaman okullar açılmak üzere olacak.ama ben hemen okula gitmak istemiyorum en azından test sonucunu alana kadar,bilmiyorum artık belki rapor alırım.sen ne düşünüyorsun?

darkınlıfe bence ol anlamıyorum ama daha ıı olur gıbı gelıyo sol tupun kapalıydı senın degıl mı yumurtalıklar hangı tarafta gelısıyor ve çatlıyor buda onemlı bence 3. aşılamamdan once ol derım

merhaba darkinlife!Benimde sağ tüpüm tıkalı çıktı.Doktor adetinin bittiği gün gel hatta 1-2 damla geliyorken gel dedi.Hastaneye yatış yapıcam ve o gün tahliller yapılacakmış,ertesi günde ameliyat!!8 inde veya 10 unda regl olmayı bekliyorum!Aslında baya da tırsıyorum ama bakıcaz artık...Bence sende ol derim hiç olmazsa kafan rahat olur arkadaşıma.s.

bana doktor adetinn ilk günü ara dedi aradım 2 hafta sonrasına randevu verdi.laparoskopi oldum 10 gün sonra tekrar adetim geldi.

Bende Ocak 14 ü gibi bekliyorum adetimi.İkimizde aynı dertten yakınıyoruz sanırım :))
Bende aşılamadan sonra laparoskopiye zaman kalmıyo diye üzülüyorum.
Önce laparoskopi olsam o da ilk adet 14 Ocağa denk geliyor.Adanada olamam o tarihte.İkinci adetimde tam tatilin bitimine denk geliyor.
Offf aşağı tükürsem sakal, yukarısı ise bıyık pala hemde hesabı :)))

Ben de olmak istiyorum da bir yandanda yarıyıl tatilinde halledebilirim bunu ancak.Adetle ilgiliyse tarihim uymayabilir ameliyata.Sıkıntım bu aslında.Çalıştığım şehirde olmam.Ancak Adanada olurum.Bakalım nolcak artık.

bana doktor adetinn ilk günü ara dedi aradım 2 hafta sonrasına randevu verdi.laparoskopi oldum 10 gün sonra tekrar adetim geldi.

Sağolun kızlar cevaplar için.Sanırım bu adetle çok ta alakalı bi zamanda yapılması gereken bi işlem değil.Güley adetliyken olcakmışsın.
Gülende adetten 2 hafta sonra olduğuna göre.Bende uygun olan herhangi bir günde olabilirim demekki.
Neyse biraz rahatladım gibi.Bi de kendi Adana daki dr.umla görüşebilirsem tam rahatlayacağım.Geçenlerde gittimde görüşüp sorayım dedim şehir dışındaymış kendisi.

Canım telefonlada sorabilirsin!!Niye yanına gitmeyi bekliyorsun ki?Bence sen de kısa zamanda ol laparoskopiyi.Aşılama yaptırmışsın nasılsa,bide operasyondan sonra yaptırırsın!Hem kafan daha rahat olduğu için belkide daha çabuk bebişine kavuşursun??

Bende öyle düşünüyorum.Önce laparoskopiyi olayım yarıyıl tatilinde.Sonra yaza kadar olamam yoksa.2. dönem başlangıcındada aşılamamı rahat rahat olayım diyorum.
Aşılamam dönem açılınca yapılabilir ama lap. için sadece yarıyıl tatilim uygun.Eşimde tamam derse son kararım bu olcak.

bencede canım en iyisi bu şekilde yapman!!Bende bu ay olucam allah nasip ederse işallah!Erteledikçe insanın cesareti kırılıyor zaten..kendine iyi bak!!a.s.

bencede canım en iyisi bu şekilde yapman!!Bende bu ay olucam allah nasip ederse işallah!Erteledikçe insanın cesareti kırılıyor zaten..kendine iyi bak!!a.s.

Bencede en iyisi bu sanıyorum ki..
Bende eşime dedim önce lap. olayım diye tamam dedi.Sen bilirsin dedi..
Sende iyi bak kendine inşallah lsp. sonrası güzel haberlerle döneriz ikimizde.Ne zamana gelir gibi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…