Laparoskopi Olanlar Bakin Bi Bana>>>><

Bencede en iyisi bu sanıyorum ki..
Bende eşime dedim önce lap. olayım diye tamam dedi.Sen bilirsin dedi..
Sende iyi bak kendine inşallah lsp. sonrası güzel haberlerle döneriz ikimizde.Ne zamana gelir gibi??

Canım geçen ay 10unda regl olmuştum!Bu ayda heralde yarın olacak gibiyim büyük ihtimalle!Regl bitince olucağıma göre haftaya salı veya en geç perşembe olurum arkadaşım!Bütün yaşadıklarımı yazarım sana tek tek merak etme!!Herşey güzel gidecek işallah ve laporpskopiden sonra hamiş olucazzz:):dance:

İnşallah başarılı geçer herşey ve ulaşırsın bebişine tedaviye gerek kalmadan canım yaa..
Bekliyorum yaşadıklarını yaz mutlaka. amin canım inşallah tüm isteyenler kavuşsun bebeğine..a.s.

kızlar laparoskopi sonuçlarınızdan haber verin, inşallah ameliyatta herşey yolunda gider kanallar açılır, kistler kaybolur, bebişler de hemen arkasından gelir.
gülen, sana bir şey sorabilir miyim. daha önceki yazılarından okuduğum kadarı ile doktorun Ali Fuat beymiş. ben de ona gitmeyi düşünüyorum. büyük ihtimalle de laparoskopi diyecek. benim apandisit ameliyatı geçmişim var ve hsg de sağ kanal da darlık vardı, sol açıktı. bir de prolaktinim yüksek. bir yıldır tedavi görüyorum. yumurta takibi ve 3 aşılama yapıldı. sonuç alamadık. Ali Fuat beye gitmeden tüp bebeğe başlamayayım diye düşünüyorum. beni aydınlatır mısın.

Amin canım inşallah, herşey yoluna girer.Sende inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine...
Ben adet olayımda dr. umdan ona göre gün alayım diyorum.Adetim bugün felan gelmesi lazım.Gelmez inşşş..da gerek kalmaz lap. ye.

ben lap oldum 1,5 ay önce ama malesef hiçbişey yapılamadı
tehlikeli olduğından küçük odaklar yakıldı sadece

şimdi hastanede yer açılmasını bekliyorum, açık ameliyat olucam

şu an baya ağrım var
umarım lap hayırlı geçer dark'çım

Canım sana da çok geçmiş olsun!!Umarım kısa zamanda ameliyat olursunda bu beklemekten kurtulursun ve çalışmalara başlarsın:)ağrıların için yapılacak birşeyler yok mu acaba?

waterlily merhaba.evet ali fuat beye gidiyorum.önce antalya merkezde bir doktora gidiyordum.ama boşuna vakit kaybetmişim.çok iyi bir doktor.insanı oyalamadan direkt sonuca gidiyor.geçen ay amcamın kızı gitti.6 senedir çocuğu olmuyordu.tek çare tüp bebek dediler.ali fuat beye geldi.bu ay hamile kalmış.hemde laparoskopiye gerek kalmadan.enfeksiyon var dedi ve ilaç verdi.ben mutlaka git derim.başka sormak istediğin olursa özelden mesaj at.cevaplayayım.

teşekkür ederim canım, merak ettiğim bazı şeyler için özelden mesaj attım. inşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız.

Sağol canım ne bileyim işte korkuyorum
Ama olcam sanırım son bi hamle yapıp kaçmazsam...

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.ilk önce inşallah herşey gönlümüzce olur.ben laparoskopi yazınca hemen böyle dikkatimi çekti.bende oldum çünkü.benimde rahim filmi çekilmişti kanallarda tıkanıklık varmış o yüzden oldum geçen yıl çok şükür sorun kalmamış tabi şuan da tüp bebek tedavisi görüyorum umarım hepimizin yüzü güler.allah hepimize nasip etsin.

Sağol canım.Ben son bir hamle yapıp kaçtım lap.dan.
Yoksa geçen ay veya bu ay olacaktım.

İyiki kaçmışım bu ay kendi kendine HAMİLEYİMMM.

Darısı herkese inşallah.

Tek kanalım açıktı hsg ye göre.
Ama dr. Yüzde 100 kapalı diyemeyiz diyor.Lap.da emin olabiliriz diyordu.Gerek kalmadı çok şükür.

Benim tek korkum açık gözükende yapışıklık felan olmasıydı.

canım vallahi çok sevindim hamile olmana inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.bizim içinde bol bol dua et olurmu.inşallah herşey gönlünce olsun.

canım vallahi çok sevindim hamile olmana inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.bizim içinde bol bol dua et olurmu.inşallah herşey gönlünce olsun.

Sağol canım ediyorum sizler içinde merak etme.Yalnız biraz bebek düşüncesinden hafifte olsa uzaklaşmak gerekiyormuş.
İnşallah darısı başına olur.

kızlar ya
ben bu ayın sonunda laparoskopı olucam bunu olupta hamıle kalanlar varmı benım tuplerım acık yumurtalarımda problemvar acabva hamıle kalabılırmıyım yardım eddın amelıyatın evrelerını anlatın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnn sımdıden tsk
:asigim:

Canım lap. olup da hamile kalanlar var.

Beni sorarsan ben lap. olacaktım son anda vazgeçtim ve kendiliğinden hamile kaldım.

Darısı sana olsun inşallah.

ya canım dr dogal olarak gebe kalmamı ıstıyor ve yumurtaslıkları daha hızlı calıstırmak hormonları dengelemk ıstıyor evrelerını anlatırmısınız kacıncı ayda hamıle kaldılar

Ben laparoskopi oldum. Reglin tamamen bittikten sonraki ilk beş gün içerisinde olman gerekiyor. Yumurtalıkta ne varki laparoskopi oluyuorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…