- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Evet sol kapalı çıktı.Kesin emin olmak için bakılcak.Varsa sorun çözülmeye çalışcaklar.Ben Adana başkent üniv.hast de olmayı düşünüyorum.Daha kesin değil ayın 28 inde görüşeyim bakalım randevu aldım.Ne diyecek dr.
slm arkadasım
ben persembe gunu laparoskopı ıcın randevu alıcam.sen oldunmu.. bana bılgı verırmısın.. tskler...
Canım ben son anda vazgeçtim lap. olmaktan ve olmadım.
Zaten o ay hamile kaldım çok şükür.Şimdi bir kzıım var.
Darısı sana olsun inş.
Slm kızlar!ben laparoskopi geçen hahta oldum.Ben filim de çektirmiştim,hiç bir problem bulamadılar.3aşilama yaptim olmadı 2 sene uraşiyorum.Doktorum nedenin bilmiyorus dedi ve tüp bebek yönerdi.Son olarak laparoskopi yapalım dedi,salı günu yaptı ve ikiside tüpler kapalı çiktı.Birisin açtı,ikincisın açamadı.Yarın doktoruma gidicem,niye diyicek bakalı.İki sene boş çabalabım oluyor(((
slm arkadaşlar ben de bu ay laparoskopi oldum.. ameliyattan sonra adet tarihinizde bi değişiklik oldumu acaba?
ben heralde cevab vermeye sana ceç kaldım.Korkma,sen hiç bir şey hisetmiyorsun.Ben bir kaç saat sonra kalkıp yurudum.4 günu eve gidiyorsun.İnşallah her şey iyi geçer.Allah yardım etsin!
Gökyüzü geçmiş olsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz hepiniz.
Histereskopiyi sormuş bir arkadaş.banada önerilmişti ben olmadım.
Bebeğim bi kaç yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükür.Darısı isteyen herkese olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?