- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ya canım dr dogal olarak gebe kalmamı ıstıyor ve yumurtaslıkları daha hızlı calıstırmak hormonları dengelemk ıstıyor evrelerını anlatırmısınız kacıncı ayda hamıle kaldılar
Merhaba
DARKINLIFE tebrik ediyorum lap olmadan hamile kalmissin, ne kadar guzel bir haber. saglikli bir hamilelik diliyorum.
4 yasinda bir kizim var ve 2 sendeden beri 2. bebegi deniyoruz. Ilk hamileligim normal oldu ama bu kez maalesef oyle degil. 5 ay once histerografi çekildim ve sol tüpümde tiklaniklik varmis ama bu tikaniklik spasmdan dolayi olabilir. Doktorum laparoskopi ameliyati oneriyor ama ben pek siçak bakmiyorum, yasim 36 ve daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Son 2 aydan beri reglerim her 20-22 günde geliyor ve sanki yumurtlamiyorum, genelikle kasiklarda agri hissederdim o günlerde ama nu son 2 ay hiç bir agrim yok. Atesimi olçüyorum ve hiç bir yükselme olmuyor.
kismetse bu sali günü baska bir doktora gidicem, onun düsüncelerini ogrenmek istiyorum.
Insallah benimde laparoskopiye gerek kalmaz ve normal yoldan bebisime kavusurum.
Hangi merkezde tedavini oluyorsun bilmiyorum ama tüpten sonra laparoskopinin yapılması bana tuhaf geldi.Sanki tedavin de bir düzen yok gibi.Kızlar ben poliksitkoverliyim olumsuz tedavilerim ve bir olumsuz aşılamam bir olumsuz tüp bebek denemem var 5 gün önce laparoskopi oldum önceki rahim filiminde tüplerim açıktı ama sağ tüpüm tıkalı çıktı soldan zor geçiş izlenmiş ve bende aynı anda histereskoiyle polip alındı ve sag yumurtalıgımdan kist alındısenağlamave 1 ay sonra kontorle gelmem söylendi aşılama yapmayı düşünüyor sonr atüp bebek ama ben aşılama ve tüp bebekten sonra tekrar nasıl aşılamaya döncemki hem adetlerimde düzenli değil öyle normal yollada olabilir dediler ama aklım çok karıştısenağlamasenağlamasenağlamane yapacam ben yaasenağlama
Canım fiyatlar üniversite hastanelerinde daha uygun.merhaba benim bir kızım var 4 senedir çocuk istiyoruz ben bütün aşamaları geçtim laparoskopi de oldu geçen sene, doktor 8 ay bekle aşılama için acele etme dedi yüzde 99 çocuk olur dedi birinciye normal yollarda hamile kaldım şimdi hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum normalde martta aşılama olması gerekiyordu ama ben cesaret edemedim bide fiyatıda çok ya olmazsa diyorum yaşım 28 ne yapacağıma karar veremiyorum
Hangi merkezde tedavini oluyorsun bilmiyorum ama tüpten sonra laparoskopinin yapılması bana tuhaf geldi.Sanki tedavin de bir düzen yok gibi.
Gelelim soruna.Aşılama deniliyorsa şansın var demektir.Adet düzensizliği önemli değil tedavide.Zaten yumurtan ilaçlarla geliştirilecek.Bence madem bu kadar ameliyat oldun.Bence bekle biraz.Belki faydasını görürsün.Hemen tüpe geçme.Tüpde başarısız olursan daha çok üzülürsün.Allah gönlüne göre versin canım.
Lap. dan sonra şansın artmıştır inşallah.
canım cevabın için çok tşk ederim ben istanbul memorıalda tüp yaptırmıştım istanbulda oturmuyorum.Rahim filmi çekindigimde 3 yıl önce tüplerim açıktı buna istinaden tüp bebek yapıldı.İkinci tüp denememe başlamak için gittigimde rahimde polip teşhis edildi histereskopi istendi memorılda ücreti çok pahalı oldugu için bulundugun şehirdeki üniversite hastanesinde doçent doktor yumurtalıgımda kist oldugunu büyük oldugunu söyledi bunu içinde laparoskopi önerdi bu arada tüplerimede bakıldı sağ tıkalı çıktı soldanda zor geçiş var denildi istanbuldaki doktorum bu ameliyatımı biliyor oda biraz bekle dedi zaten 2 tüp tutmasa laparoskopi istenirdi diye düşünüyorum ve iyikide olmuşum tüpümün biri tıkalı oldugunu ögrendimsenağlamaAslında bu durumda aşılamada umut yok bence ama tüp bebek raporu çıkarmak için yapmak istiyorlar ama ben vakit kaybetmek istemiyorum hakkımda hayırlısı olsun sevgiler....
hülya 35 buldum. bir bak bakalım sayfaya umarım karar vermende yardımcı olur.
gözün aydın,kusura bakma daha önce gözden kaçırmışım.tebrik etmemişim.nasıl gidiyor hamileliğin?Cok Mutlu Bir Haberim Var Hamileyim. Kan Testi Pozitif Cikti, Cok Mutluyum.
Iyiki Laparoskopi Hameliyati Olmamisim. Allahima Sukurler Olsun
Darisi Bebek Isteyenlerin Basina Insallah.
hayırlı olur inşallah kararınCanim benim.
Sabah bende asagidan bulup cikarmistim.Cok sagol ilgin alakan icin.Allah razi olsun.Sabah yine dr.umla gorustum.Heyette haklar 2 ye inmis o zaman 3.yu beklemeden once laproskopi yapalim dedi.Bende Istanbul da falan uygulanan yeni bir teknoloji varsa beni yonlendirirmisiniz.Ne benim sansimi artirir dedim.Laproskopi dedi baska bisey demedi.Agustos basi regl olunca program yapmak icin hastaneye gidecegim.O arada da arastirayim dedim.Selam ve sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?