Laparoskopi Olanlar Bakin Bi Bana>>>><

ya canım dr dogal olarak gebe kalmamı ıstıyor ve yumurtaslıkları daha hızlı calıstırmak hormonları dengelemk ıstıyor evrelerını anlatırmısınız kacıncı ayda hamıle kaldılar

İlk defa duydum yumurtalıkları hızlandırmak için laparoskopi yapan bir doktoru.

Canım yumurtalıkları hızlandırıcı hormonları düzenleyici ilaçkar varken.neden laparoskopi yaani ben anlayamıyorum?

bence ya sen yanlış biliyorsun yada doktorun sana yanlış açıkladı.

Şimdi öncelikle sen rahim filmi çektirdin mi?Sonuç nasıl çıktı?

Merhaba

DARKINLIFE tebrik ediyorum lap olmadan hamile kalmissin, ne kadar guzel bir haber. saglikli bir hamilelik diliyorum.

4 yasinda bir kizim var ve 2 sendeden beri 2. bebegi deniyoruz. Ilk hamileligim normal oldu ama bu kez maalesef oyle degil. 5 ay once histerografi çekildim ve sol tüpümde tiklaniklik varmis ama bu tikaniklik spasmdan dolayi olabilir. Doktorum laparoskopi ameliyati oneriyor ama ben pek siçak bakmiyorum, yasim 36 ve daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Son 2 aydan beri reglerim her 20-22 günde geliyor ve sanki yumurtlamiyorum, genelikle kasiklarda agri hissederdim o günlerde ama nu son 2 ay hiç bir agrim yok. Atesimi olçüyorum ve hiç bir yükselme olmuyor.
kismetse bu sali günü baska bir doktora gidicem, onun düsüncelerini ogrenmek istiyorum.

Insallah benimde laparoskopiye gerek kalmaz ve normal yoldan bebisime kavusurum.

Teşekkür ederim canım.Allah yavruna hayırlı bir ömür versin inşallah ve en kısa zamanda da bir kardeş inşallah.

Benimde sol knal tıkalı çıktı.Aynı sana denildiği gibi kasılmadan dolayı da kapalı çıkmış olabilir denmişti.Bende açıkcası hep öyle olduğunu düşündüm.

Lap.olmaktan son anda vazgeçtiğimde hamile kaldım.Eğer ki lap. olsaydım o ay deneyemeyecektik ve ben ilk bebek şansımı kaçırmış olacaktım.

Bence sende hemen lap.Olma.

Başka bir doktora daha görünmekle iyi düşünmüşsün.Eğer yumurtlamanda sorun olduğunu düşünüyorsan yumurta takibi yaptır ve yumurtlayıp yumurtlamadığına baktır.Yumurtluyorsan.Tek kanalda da şansın var.Eşinin sperm sonucuda iyiyse lap. olma derim ben.

Kararını ve gelişmelerini bekliyorum canım.Bol şanslar umarım sende bebeğine laparoskopiye gerek kalmadan kavuşursun

Kızlar ben poliksitkoverliyim olumsuz tedavilerim ve bir olumsuz aşılamam bir olumsuz tüp bebek denemem var 5 gün önce laparoskopi oldum önceki rahim filiminde tüplerim açıktı ama sağ tüpüm tıkalı çıktı soldan zor geçiş izlenmiş ve bende aynı anda histereskoiyle polip alındı ve sag yumurtalıgımdan kist alındısenağlamave 1 ay sonra kontorle gelmem söylendi aşılama yapmayı düşünüyor sonr atüp bebek ama ben aşılama ve tüp bebekten sonra tekrar nasıl aşılamaya döncemki hem adetlerimde düzenli değil öyle normal yollada olabilir dediler ama aklım çok karıştısenağlamasenağlamasenağlamane yapacam ben yaasenağlama

merhaba benim bir kızım var 4 senedir çocuk istiyoruz ben bütün aşamaları geçtim laparoskopi de oldu geçen sene, doktor 8 ay bekle aşılama için acele etme dedi yüzde 99 çocuk olur dedi birinciye normal yollarda hamile kaldım şimdi hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum normalde martta aşılama olması gerekiyordu ama ben cesaret edemedim bide fiyatıda çok ya olmazsa diyorum yaşım 28 ne yapacağıma karar veremiyorum

Hangi merkezde tedavini oluyorsun bilmiyorum ama tüpten sonra laparoskopinin yapılması bana tuhaf geldi.Sanki tedavin de bir düzen yok gibi.

Gelelim soruna.Aşılama deniliyorsa şansın var demektir.Adet düzensizliği önemli değil tedavide.Zaten yumurtan ilaçlarla geliştirilecek.Bence madem bu kadar ameliyat oldun.Bence bekle biraz.Belki faydasını görürsün.Hemen tüpe geçme.Tüpde başarısız olursan daha çok üzülürsün.Allah gönlüne göre versin canım.
Lap. dan sonra şansın artmıştır inşallah.

Canım fiyatlar üniversite hastanelerinde daha uygun.
Hem kap.dan sonra biraz bekle bakalım.Nasıl olsa ilki doğal yollarla olmuş.
İnşallah sende tez zamanda kavuşursun bebğine.

DARKINLIFE yazdiklarin içni sagol, sen nasilsin hamileligin nasil gidiyo ? ilk bebegin mi ?

Baska bir doktora gittim ve lap olmama karsi çikti. Son bu 2 ay her 20. günde regl olmam biraz sasirti, kanimi aldi ve yumurtlamadigima bakicakmsi. simdi onun sonçlarini bekliyorum ama bana bir tüp merkezine bas vurmami tavsiye eti. Bende bu ayin 12 tüp bebek merkezinde randevum var.

Son bu 2 ay her 20. gunde regl oluyordum bu ay daha olmadim, belkide eskisi gibi 29. gunde gelicekler. Belki gelmezler diyede çok ümitleniyorum. Sabirsizlikla bekliyorum bu haftayi gerçe regler her an gelicek gibi belirtiler var.

Merhaba SEVİMEZGi ilk hamileliğim canım,şimdilik iyi gidiyor.Darısı sanada olsun inşallah.

Öncelikle yumurtlama sorunlarına bakılması çok iyi olacak.İnşallah güzel gelişmelerin de olacaktır.Sonuçta çok gerekli olursa lap.Yapılmalı.Nihayetinde onunda riskleri var.Öyle her doktorun demesiyle yapılacak bir şey değil.

Eğerki başka seçenek yoksa ol,ama öncelikle sorunun tam olarak belirlenecek olmasına sevindim.İnşallah tam olarak sorunun bulunur ve ona göre tedavini olursun.

Tüp bebek merkezine de başvurabilirsin Üniversite hastanesi de iyi olur senin için.Oralarda daha detaylı incelemeler yapılır.İnşallah lap.a gerek kalmadan halledersin canım.Ama lap. olanlarda kolay bir işlem olduğunu söylüyorlar.Hakkında hayırlısı olur umarım.

yarin tup bebek merkezine randevum var ama içimde kuçuk bir umit var. Reglerimde geçikme var normalde 29 gunde regl olurdum son bu 2 ay her 20. gunde oldum. reglerim eski duzene geçtiyse 2 gun geçikme var gerçe kasik agrilarim var ama emin olmak için bir test aldim yarin sabah yapicam.
Insallah tup bebege gerek kalmaz.

Cok Mutlu Bir Haberim Var Hamileyim. Kan Testi Pozitif Cikti, Cok Mutluyum.
Iyiki Laparoskopi Hameliyati Olmamisim. Allahima Sukurler Olsun

Darisi Bebek Isteyenlerin Basina Insallah.

kızlar birşey sorayım dr bana da laparoskopi diyo ama benim rahim filmi çok iyiydi herhangi bi sorun yoktu benim sorunum sebebpsiz infertilite dr tedbir olsun die istiyo daha iyi olur die ben 3 defa da aşılama oldum tutmadı kararsız kaldım ya sorun yok ama yine de yapıcam bakalım nolucak daha sonra tüp bebeğe geçicez

SemaFatihcim tüp bebeğe geçeceksen laparoskopiye gerek yok bence.
Zaten tüp bebekde tüplerinle işin olmayacak.

Ama sen bilirsin çünkü bazen tüpler açık çıksada yapışıklık olabiliyormuş.Bunu da laparoskopiyle görebilir doktorun.Bu laparoskopinin faydalarından.
Bir de riski var tüplerin açıksa bazende laparoskopi sonrası yapışıklıklar olabiliyormuş.Bu da riski.

İyi düşün canım.Tüp bebek istiyorsan lap ol derim.Yok tüplerin iyi çıkarsa bi kaç aşılama daha deneyeceksen,lap ol derim.

Benim doktorum 2. aşılamamda tutmayınca lap. olacaksan 3. aşılamadan önce ol demişti.

hülya 35 buldum. bir bak bakalım sayfaya umarım karar vermende yardımcı olur.

Canim benim.
Sabah bende asagidan bulup cikarmistim.Cok sagol ilgin alakan icin.Allah razi olsun.Sabah yine dr.umla gorustum.Heyette haklar 2 ye inmis o zaman 3.yu beklemeden once laproskopi yapalim dedi.Bende Istanbul da falan uygulanan yeni bir teknoloji varsa beni yonlendirirmisiniz.Ne benim sansimi artirir dedim.Laproskopi dedi baska bisey demedi.Agustos basi regl olunca program yapmak icin hastaneye gidecegim.O arada da arastirayim dedim.Selam ve sevgiler.

Cok Mutlu Bir Haberim Var Hamileyim. Kan Testi Pozitif Cikti, Cok Mutluyum.
Iyiki Laparoskopi Hameliyati Olmamisim. Allahima Sukurler Olsun

Darisi Bebek Isteyenlerin Basina Insallah.
gözün aydın,kusura bakma daha önce gözden kaçırmışım.tebrik etmemişim.nasıl gidiyor hamileliğin?
hayırlı olur inşallah kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…