- 18 Ekim 2016
- 76
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi Bebek sevdam
Bnde pko sendromu var yardımcı olun nolur bu ameliyat nasıl yapılıyor hamile kalan varmı operasyon sonrasında ve fiyatı nedir yazın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde pko sendromu var yardımcı olun nolur bu ameliyat nasıl yapılıyor hamile kalan varmı operasyon sonrasında ve fiyatı nedir yazın lütfen
ben oldum laparoskopi ama hamile kalamdm malesf. canım bayıltılıyorsun ve uyandığında göbeğinde ve kasığınn üstünde olmak üzere 2 küçük delik açtklarnı görüyorsn o kadar. korkulacak bir şey yok yani.Bnde pko sendromu var yardımcı olun nolur bu ameliyat nasıl yapılıyor hamile kalan varmı operasyon sonrasında ve fiyatı nedir yazın lütfen
için mi oldun operasyonü RABBİM hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere anneliği o kadar kötüyüm ki kimsem yok şimdide ara kanamam var psikolojim çok bozulduben oldum laparoskopi ama hamile kalamdm malesf. canım bayıltılıyorsun ve uyandığında göbeğinde ve kasığınn üstünde olmak üzere 2 küçük delik açtklarnı görüyorsn o kadar. korkulacak bir şey yok yani.
Pko için mi oldun laparoskopiPokistik over
için mi oldun operasyonü RABBİM hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere anneliği o kadar kötüyüm ki kimsem yok şimdide ara kanamam var psikolojim çok bozuldu![]()
![]()
ALLAH razı olsun anlattığın için teşekkür ederim ben laparoskopi ameliyatını doktoruma söyledim boşa harcama paranı dedi psikolojim çok bozuldu ara kanama oluyo şu an ne yapcam bilmiyrmCnm ben varim hem laparaskopi hem histereskopi ameliyati oldum t rahim hastasiydim. ameliyatla rahmim duzeltildi ve 4 senelik evliydim cocuk hic olmamsina ragmen ameliyatan 6 ay sonra hamile kaldimmm ama ne yaziki 4 ayliken yavrumun kalbi durdugu icin kurtaj oldum.. umarim sen boyle bisey yasamasin .ameliyati ol korkulacak bi ameliyat degil merak etme kucuk bi operasyon sadece buarada ben ameliyatimi Antalya vitalede Ali fuat beye yaptirdim toplam 1 200 tl odedim gecmis olsun cnm insaAllah yardimci olmusumdur
pkoluyum. o kadr çok tedavi gördm ki hamilelk oluşmdı. doktorum da dedi laparoskopi yapalm bakalım çerde bilmedğmz bir şey vardr belki dedi. ama dedi içerde pko haricnde hiçbr şey yok her şey temiz dedi. kimi doktorlar laparoskopide yumurtalıklarn bir kısmını çıkaryrmuş ki az yumurtalk kalsin ki çalışsn yumurtalıklar. hani biz pkolularda yumurtalr aşırı derecede çok ya. ama benim doktrm dedi ben yumurtalara asla dokunmam bana göre yanlış bir şey.gelecek için o yumurtalar lazım bize dedi.Pko için mi oldun laparoskopi
pkoluyum. o kadr çok tedavi gördm ki hamilelk oluşmdı. doktorum da dedi laparoskopi yapalm bakalım çerde bilmedğmz bir şey vardr belki dedi. ama dedi içerde pko haricnde hiçbr şey yok her şey temiz dedi. kimi doktorlar laparoskopide yumurtalıklarn bir kısmını çıkaryrmuş ki az yumurtalk kalsin ki çalışsn yumurtalıklar. hani biz pkolularda yumurtalr aşırı derecede çok ya. ama benim doktrm dedi ben yumurtalara asla dokunmam bana göre yanlış bir şey.gelecek için o yumurtalar lazım bize dedi.
hiçbir fayda görmedimpeki ya ameliyatla pkos dan kurtuldun mu şimdiki değerlerin nasıl canım
O kadar zor ki artık isyan etmekten korkuyorum biliyorm RABBİM İN bi bildiği vardır ama kendime söz geçiremiyorum her gece ağlıyorm her gün ağlıyorm dua ediyorm artık evliliğimi etkilicek diye korkuyorm ara kanama bitmiyor günlerdir öyle kan geliyor bazen 2 ayı buluyor polip var dediler aldırdım ama yine kanama var artık yoruldum. RABBİM sizinde gönlünüze göre versinpkoluyum. o kadr çok tedavi gördm ki hamilelk oluşmdı. doktorum da dedi laparoskopi yapalm bakalım çerde bilmedğmz bir şey vardr belki dedi. ama dedi içerde pko haricnde hiçbr şey yok her şey temiz dedi. kimi doktorlar laparoskopide yumurtalıklarn bir kısmını çıkaryrmuş ki az yumurtalk kalsin ki çalışsn yumurtalıklar. hani biz pkolularda yumurtalr aşırı derecede çok ya. ama benim doktrm dedi ben yumurtalara asla dokunmam bana göre yanlış bir şey.gelecek için o yumurtalar lazım bize dedi.
hic piskolojini bozma Kaderimizde ne varsa onu yasarizALLAH razı olsun anlattığın için teşekkür ederim ben laparoskopi ameliyatını doktoruma söyledim boşa harcama paranı dedi psikolojim çok bozuldu ara kanama oluyo şu an ne yapcam bilmiyrm![]()
![]()
Yok cnm ya hic oyle sey olurmu sen dr degis bencee ben ameliyatin cok faydasini gordum adet kanamam azdi o bile arti ameliyattan sonra korulacak hic bisey yok cnm takdir Allahin. Rabim herseyin hayirlisini nasip etsinnn insaAllahALLAH razı olsun anlattığın için teşekkür ederim ben laparoskopi ameliyatını doktoruma söyledim boşa harcama paranı dedi psikolojim çok bozuldu ara kanama oluyo şu an ne yapcam bilmiyrm![]()
![]()
Peki ya senin değerlerin düzeldi mi ?hic piskolojini bozma Kaderimizde ne varsa onu yasariz
Yok cnm ya hic oyle sey olurmu sen dr degis bencee ben ameliyatin cok faydasini gordum adet kanamam azdi o bile arti ameliyattan sonra korulacak hic bisey yok cnm takdir Allahin. Rabim herseyin hayirlisini nasip etsinnn insaAllah
Cnm bende pko yoktu t rahimdin rahimimd sekil bozuklugu vardi yani ben ameliyatimi 1 200 tl ye oldumPeki ya senin değerlerin düzeldi mi ?
Kızlar bu amelıyatın fıyatı ortalama ne kadar
ilk dört yıl kafayı yiyerek geçrdm....artık akışına bıraktm napablrz kıO kadar zor ki artık isyan etmekten korkuyorum biliyorm RABBİM İN bi bildiği vardır ama kendime söz geçiremiyorum her gece ağlıyorm her gün ağlıyorm dua ediyorm artık evliliğimi etkilicek diye korkuyorm ara kanama bitmiyor günlerdir öyle kan geliyor bazen 2 ayı buluyor polip var dediler aldırdım ama yine kanama var artık yoruldum. RABBİM sizinde gönlünüze göre versin