• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskopik miyom ameliyatı

Mavilim2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
88
Canlar selam,
5.4 cm büyüklüğünde miyomum var ama beni günlük hayatta rahatsız etmeyen kanama ya da agrı yapmayan bi miyom. Ama gebelik düşündüğüm için aldıracağım. Doktorum kapalı ameliyat yapacak. Bu ameliyatı olanlar süreci paylasabilir mi? Kac günde toparlandınız? Hamile kalmak gercekten kolaylastı mı 🙏🏻

Merhaba ben ocak ayında oldum laparoskopik miyom ameliyatı 4.5 cm idi benimki.1 hafta yattım sağa sola bile pek dönemiyorsunuz bende öyle oldu yani.1 hafta sonra ayaklandım ama pek iş falan yapamıyorsunuz dinlenmeniz gerekiyor bu süreçte.3 hafta sonra işe başladım ama ilk hafta baya zorlandım açıkçası.Tam iyileşme 6 hafta demişti doktorum gerçekten de sürüyor o kadar hala ara ara sızlamalar oluyor miyom çıkarılan yerde şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba ben ocak ayında oldum laparoskopik miyom ameliyatı 4.5 cm idi benimki.1 hafta yattım sağa sola bile pek dönemiyorsunuz bende öyle oldu yani.1 hafta sonra ayaklandım ama pek iş falan yapamıyorsunuz dinlenmeniz gerekiyor bu süreçte.3 hafta sonra işe başladım ama ilk hafta baya zorlandım açıkçası.Tam iyileşme 6 hafta demişti doktorum gerçekten de sürüyor o kadar hala ara ara sızlamalar oluyor miyom çıkarılan yerde şimdiden geçmiş olsun.
Size de cok gecmis olsun atlatmanıza cok sevindim. Planladığımız bi tatil vardı o zaman ondan sonra olayım 😬😬🫠🫠 insallah ben de kolaylıkla atlatırım 🙏🏻 cok tesekkür ederim cevap icin

Size de cok gecmis olsun atlatmanıza cok sevindim. Planladığımız bi tatil vardı o zaman ondan sonra olayım 😬😬🫠🫠 insallah ben de kolaylıkla atlatırım 🙏🏻 cok tesekkür ederim cevap icin
Rica ederim☺️tatil planınız varsa kesinlikle öncesinde olmayın iyileşme süreci kısa değil çünkü sizde kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🙏

Merhaba. Ben laparoskopik miyom ameliyatını 3 yıl önce oldum ve miyomum 13 cm idi. Benim ameliyattan sonraki sürecim çok problemsiz ve ağrısızdı. 2 hafta sonra işe başlamıştım ama işe başladığımda karnımda hala bir ameliyat sebepli bir gerginlik hissettiğimi hatırlıyorum. 3. hafta sonundaysa gayet iyiydim.

Ameliyattan sonraki süreç benim için çok konforluydu. Ama bunun sebebi daha önce sezaryen olmuş olmam olabilir; çünkü sezaryen sonrası biraz his kaybı oluyor. Açık ameliyattan çok daha az ağrınız olacağına emin olabilirsiniz, sezaryenim biraz ağrılıydı çünkü. Miyom ameliyatım sonrasındaysa hiç acı hissetmemiştim. Ama tabi ki rahat dönememiştim yatakta. Umarım ameliyatınız konforlu geçer. Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz. Sevgiler 🌸

Canlar selam,
5.4 cm büyüklüğünde miyomum var ama beni günlük hayatta rahatsız etmeyen kanama ya da agrı yapmayan bi miyom. Ama gebelik düşündüğüm için aldıracağım. Doktorum kapalı ameliyat yapacak. Bu ameliyatı olanlar süreci paylasabilir mi? Kac günde toparlandınız? Hamile kalmak gercekten kolaylastı mı 🙏🏻

Back
X