Laporoskopi ile tupunu aldiranlar yardim!

Ecem41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
388
404
53
Tup bebek yaptriicam ama tupumde sivi biirkmis alinamsi gerekiyormus.Yumurta rezervim az iyice azalicak diye cok korkuyorum.Varmi rezervi zarar gormeden bu ameliyatı olan ve dr tavsiyesi verebilcek.istanbul anadolu yakasi yada izmit olabilir.

Bnde bu ameliyatı olacam ama bnm yumurta topladı doktorum önce siz yumurta toplattınızmı ilk ameliyat olursan rezervlerin daha çok zarar görür

Benim de laporoskopi ile tüpümü aldılar dış gebelikten dolayı. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce ameliyat oldum.

Tup bebek yaptriicam ama tupumde sivi biirkmis alinamsi gerekiyormus.Yumurta rezervim az iyice azalicak diye cok korkuyorum.Varmi rezervi zarar gormeden bu ameliyatı olan ve dr tavsiyesi verebilcek.istanbul anadolu yakasi yada izmit olabilir.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin iki doktor önerebilirim tüp bebek konusunda ikside çok başarılı doktorlardır biri izmit Kocaeli eğitim araştırma hastahanesinde Emek DOĞER diğer doktor benimde doktorumu o da aynı hastahaneydi ama artık İstanbul’da çok bilindik bir özel hastahanede tüp bebek bölümünde göreve başladı onunda ismi Ahmet Yiğit ÇAKIROĞLU gerçekten ikiside alanında çok iyiler

Bnde bu ameliyatı olacam ama bnm yumurta topladı doktorum önce siz yumurta toplattınızmı ilk ameliyat olursan rezervlerin daha çok zarar görür
Evet once yumurtalar toplanacak ondan sonra ameliyat o yuzden iyi bi dr araştırıyorum isinin ehli biri yapmazsa rezerv azaliymus cok endiseliyim.yunurtalar toplanacak ama tutacaginin garantisi yok

Evet canim emek dogere gidiyorum bende ama ameliyatimi yapamıyor cok yogun diye.

Evet once yumurtalar toplanacak ondan sonra ameliyat o yuzden iyi bi dr araştırıyorum isinin ehli biri yapmazsa rezerv azaliymus cok endiseliyim.yunurtalar toplanacak ama tutacaginin garantisi yok
Bnm doktorum bu konuda çok iyi bnde İstanbul’da oturuyorum bnde sıvı var ameliyattan sonra tutma olasılığı daha yüksek miş ameliyat olunmazsa o sıvı düşüge sebep oluyomuş

Benim de laporoskopi ile tüpümü aldılar dış gebelikten dolayı. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce ameliyat oldum.
Siz hangi dr da ameliyat oldunuz memnun kaldinizmi?rezerv azalmasi oldumu daha sonra

Bnm doktorum bu konuda çok iyi bnde İstanbul’da oturuyorum bnde sıvı var ameliyattan sonra tutma olasılığı daha yüksek miş ameliyat olunmazsa o sıvı düşüge sebep oluyomuş
Ameliyati ve tup bebegi ayni yerdmi yaptırıyorsunuz.doktorunuz kim?

Ameliyati ve tup bebegi ayni yerdmi yaptırıyorsunuz.doktorunuz kim?
Evet aynı yerde yaptırıyorum doktorum can koşal istanbul Avrupa yakasında medikal park hastanesinde

Peki ameliyat icin ne kadar ucret istdiler.sgk ile anlasmali bi yer ariyorim bende yoksa fiyatlar cok ucuk.
Onu daha konuşmadık tüp bebekte biraz yardımcı oldular ameliyatta da yardımcı oluruz dediler tarih kesinleşmesine için bi fiyat vermediler daha canm

Tüplerinizi rahme en yakın yerden bağlatın.
Kesinlikle aldırmayın, yumurtalık rezerviniz yani amh düşer.
Bana bu bilgiyi hocaların hocası Acıbadem tüp bebek bölüm baş doktoru prof Faruk Buyru vermişti.
Allah bin kere razı olsun.
Benim sol tüpümde sıvı birikmesi hidroselpenk sorunu vardı, bağladı. Sağ tüpümde sorun yok.
(İkisini almak istiyordu her gittiğim doktor. Allah böyle doktorları kahretsin.)
Neyse operasyondan sonra amh düşmek bı yana yükseldi. Operasyondan 6 ay sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ayrıca operasyonu çok çok iyi bı hekime olun, göründüğü gibi basit bı operasyon değil laparoskopi alanında ameliyatı yapan hekimin usta olması gerekiyor.

Evt ikisini almak isteyenleride okudum kaafam karışıyor cogu dr alinamsindan yana.bende baglatmak yada rahimle ilişkisini kesmek diyw dusunuyorum.insallah iyi bi dr bulabilirim.sizin ameliyatinizi faruk buyrumi yaptı hangi acibadem hastamesinde acaba

Maddi imkânınız varsa kesinlikle Faruk Buyru hoca derim.
Faruk Buyrunun şişli keyfi plaza da muayenehanesi var. Ameliyatları bı kaç hastane de yapıyor. Faruk hocanın eline öyle su dökecek doktor çok az. Ve cokda insanı bı doktor.
Ben farklı bı hekime oldum. Ama alanının en iyi doktorlarından biri.
Tüp alınırsa yumurtalıklarda ilişki kesilirse kan akışı olmaz dolayısı ile kan akışı olmayan bir organ ne olur siz düşünün.
Doğumda benim tüpüm alınacak bana Faruk bey bağlat aldırma, bebeğin olunca doğumun sezeryanla olursa sol tüpü aldırırsın dedi.
Rabbim nasip ederse Nisan da doğum olacak sezeryanla sol tüpü de aldıracağım.

Peki siz hangi doktora baglattiniz tupunuzu ve hangi hastanede?ınslalah saglikla aliriniz bebeginizi kucaginiza.benim icinde dua edin kavuşayım bebegime 8 yildir bekliyorum

Peki siz hangi doktora baglattiniz tupunuzu ve hangi hastanede?ınslalah saglikla aliriniz bebeginizi kucaginiza.benim icinde dua edin kavuşayım bebegime 8 yildir bekliyorum
Sakın umutsuzluğa kapılma, asla moralini bozma.
Mucizelere değil Allah'a inan. Rabbimin izniyle olacak.
Sadece iyi hekim, doğru operasyon.
Kesinlikle tüpünü de aldırma. Teknik olarak bipolar koterle ile tüpünü kesip baglayacaklar böylelikle rahmine sıvı almayacak fakat yumurtalığına kan akışı gidip gelişi devam edecek.
Özelden yazarım. Hangi doktor ve hastanede operasyon olduğumu.

Siz özelde mi oldunuz devlette mi bnde ameliyat olacam da zor mu nasıl bi süreç bana da anlatabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…