Haklısın cnm.
Valla nereden geldi bunlar başımıza.
Ben mikrop kapmışım ve bu mikrop idrar yolu enfeksiyonu yaparken hiçbir ağrı belirti vermezmiş. benim sol tüpümü hidroselpenk yapıp bağırsağıma yapıştırmış, karın zarlarımı birbirine yapıştırmış ve rahmini karın zarina yapıştırmış.
Bana tüpünü aldırma bağlat, doğum yaptığında mutlaka aldır dediler.
Bende geçen hafta sezeryan doğumdan sonra ameliyatım yapıldı, sol tüpüm alındı ama tüp iyice tüplükten çıkmış, şekli tamamen bozulmuş, bı kısmı tamamen kistleşmiş, bağırsağıma zaten yapisikti.
Ayrıca rahmimde bağırsağıma yapismis oda ayrildi.
Amh değeri düşme ihtimali olmasa aldiracaktim bağlatmayip ama baglatinca da daha kötü olma ihtimali var.
İyi ki hamileliğimde tüp başıma iş açmadı.
Cnm benim sende tüp bebek yaparsın ve Rabbimin ol demesiyle olur.
Doktorlar sadece vesile bunu sakın unutma.
Ayrıca mucizeler var ve Rabbim yeter ki istesin.
Bana doktorlar neler dedi. Yok iki tüpünü de alırım diyen doktor mu istersin, yumurtam olduğu halde yok yumurtan az diyen doktormu istersin ( en son tüp bebek denememde 6 tane 5. Gün embriyom oldu, 4 ü döndürüldü), yok 38 yaşına kadar doğur 38 den sonra şöyle olur böyle olur diyen mi, doğal yolla gebe kalman zor diyen mi, daha neler neler.
Sakın kulak asma.
İnan bana Rabbimin izniyle bebeğin olacak.
Hidroselpenk de ilaç tedavisi fasa fiso hiç etkisi yok, benim sürekli yeşil akıntı problemim vardı ilaç kullan kullan bı hafta idare eder tekrar başlardı. Bağlattım inan gene kurtulamadım. Şimdi alındı sol tüpüm inan logusayim tamam kanaman var ama hissediyorum akıntı problemi bitti.
Doktorlara git akıl danış, hormonlarına baktır eşinde sperm testi yaptırsın yolunu cizeceksin.