- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
Yaa :)) Yani ben tüp bebek istemiyorum diye bunalıp ağlıyodum yakın zamanda psikoloji karman çorman artık bişey de kendiliğinden olsun diye ama ameliyattan çıkınca tıkalılığın açılmadığını öğrenip tüp bebek dediğinde gram moralim düşmedi hatta eşim şaşırmış :)) kardeşim de iyi tanır beni demiş "doktor öyle güzel açıkladı ki onun sayesinde üzülmedi ablam" demişSağol canım. Benim de hsg çekilmişti daha önce ama hiç kanamam falan olmadı hatta yumurta toplama yapıldı tüp bebek tedavisinde onda da sonrasında kanama falan olmadı. Hepsi farklı tabi :)
Bu arada bende Banu hanımın eski hastalarındanım 2 aşılama denedik birlikte ama olmadı kısmet tabi. Tüp bebek için farklı bi merkez tercih ettik ama Banu hanım çok iyi bir doktor bende çok severim kendisini
Burdan okuduğum bi iki cümle beni ona yönlendirdi detaycı ve ilgili diye cidden öyle ..
İşallah kısmetimde vardır da buradaki denemeler başarılı olur
Hatta bana kısmi açılma olsa daha çok yorulabilirdin dedi açıkçası denemeler , aşılama , tüp bebek ..çift direk tüp bebek tercih etmezse bu sırayla gidiyorlar ..kısaca artık beynimiz rahatladı dedi..
İşallah siz de bu sefer tatliş bi kese görüp güzel haberler alırsınız eşinle
inanmak en önemli aşama ve bu gruptan güzel haberler alıcaz işallah çok yakın zamanlarda ben öyle hissediyorum