dizüstü ise pahalıya patlar canım
Kizlar moralim cok bozuk esim dun bilgissyarimi yere firlatti bugun actim ama ekran yok sanirim ekran kargi degismesi gerek nekadara malolur ki
hiçmı açılmıokıııı
hiçmı açılmıokıııı
Bahsettiğin diz üstü bilgisayar mı? Yoksa laptop mu ? Açmaya çalıştığında hiç mi ekranda görüntü vermiyor ? Her hangi bir uyarı sesi geliyor mu ? Dizüstü ise güç ışıkları yanıyor mu açılırken ? Fandan ses geliyor mu çalışıyor mu ?
anakart veya ekrankartında sorun vardır............ ama buyuk ihtimal anakart.... fan dan ses geldiğinde göre...
anakartı orjınal alırsan 300 400 lira çıkma olan 150 200 e bulunur......
Kizlar bilgisayarimi abicigim almisti hemde cok zor sartlards calisarak cok morelim bozuk suan biliyomusunuz dun tamirciden beraber bilgisayari alirken adam ne dedi allahtan ekran kartina bisey olmamis yoksa300 le500arasi oderdiniz bu pc ler en ufak bisekilde yere dusse ekran karti zarar goruuo bunlari duydugu halde yere firlatti dusman gibicok sinirliyim.coooooook
ay esin ayip etmis bilgisayardan ne istiyor,
yani sizin bilgisayarinda parcalanacagi varmis,
yere dustu pek bisey olmadi,
birde esin firlatmis tam olmus,
nasil bozduysa oylede tamir ettirsin,
hem rizkini kumara yatirmak ne demek,
bu devirde 6 milyar az parami ya,
bir araba parasi,kac aylik kira parasi
Aynen ole canim benim koca manyadi iyice valla ben napicagimi sasirmis durumdayim valla olan kadina oluyo erkekler cok vurdum duymaz allah yardimcimiz olsun isimiz cok zor
VALLAHA ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)
ufak tefek paralar olsa yine tamam dersinde,
esin bayagi kaptirmis kendini,
isin onunu kesmeye bak yoksa maddi kaybiniz cok olur canim
Amin cok sagol canim ama artik yapcak biseyimde kalmadi ne yaptimsa omuyo 2aydir kredi borclari yuzunden kira veremedik allahtan ev sahibimiz anneannesi ama yakindir onunda itiraz etmesi isin ilginc yani biz hem kiraciyiz hemde ben calismiyorum neye guvenerek bole riskler alabiliyo cok sinirleniyorum valla allah islah etsin:26:
AMINNNcanim cok uzuldum simdi,
ihtiyac sahibiyken boyle yapmasina,
kolay yoldan kimse zengin olamaz,
alin teriyle kazanilmayan hic bir paradan hayir gelmez,
once bunu anlamali,
INSALLAH anlar
Ahhh canim benim ben bunlari aylardir soluyorum esime ama anlatamiyorum ki bu erkekler kumara meyilli neyazikki 2sene flort 2sene nisanliliktan sonra evlendik ama esimi daha yeni yeni taniyorum hep sole
rlerdi basima gelince anladim esime neler oluyo bole anlayamiyorum 6 ay oncesine kadar bole sorumsuzlari yoktu neyse ya allah buyuk sagol canim
Amin cok sagol canim ama artik yapcak biseyimde kalmadi ne yaptimsa omuyo 2aydir kredi borclari yuzunden kira veremedik allahtan ev sahibimiz anneannesi ama yakindir onunda itiraz etmesi isin ilginc yani biz hem kiraciyiz hemde ben calismiyorum neye guvenerek bole riskler alabiliyo cok sinirleniyorum valla allah islah etsin:26:
Ahhh canim benim ben bunlari aylardir soluyorum esime ama anlatamiyorum ki bu erkekler kumara meyilli neyazikki 2sene flort 2sene nisanliliktan sonra evlendik ama esimi daha yeni yeni taniyorum hep sole
rlerdi basima gelince anladim esime neler oluyo bole anlayamiyorum 6 ay oncesine kadar bole sorumsuzlari yoktu neyse ya allah buyuk sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?