Sakın sakın kabloyu sokup zorlayarak takmaya çalışma belki içten başka kırıklar vardır kısa devre yaparsa hepten mahvolur bak.
Canım canım, marka ismi vermek yasak mı emin değilim. Fakat bazı firmalar mesela Dell kullanıcı hatası bile olsa garantiden tamir ediyorlar üstelik kendi yerinde. Benimde benzerleri başıma geldi benden kaynaklı bile olsa yerimde çözdüler. Ama garantisi bitmiş ise bilgisayarcıyı bırak bir elektronikçiye bile getirsen o kısım 10 dk lık hemde pek maliyetli değil. Az çok teknikten anladıgım için yazıyorum hiç kafana takma bu sorunu canım halledince yaz ama
Arkadaslar sabah pcmı yere dusurdum ben bataryayı cıkarmıstım ole kullanıyordum sureklı sarja takılı olarak fakat bugun dusurdum fısını cektıgım yerde yamulma hafıf kırılma olmus cok uzgunum suanben sakarın tekıyım batarya kaplosu takılmıyo orası deforme oldu bataryasıyla actım suan bana bır fıkır verın alalı 1sene oldu garantı kapsamına gırmez demı yada duzeltırlermı offffffffff esımde dırdır etcek bır suru ya off canım sıkıldı batarya bıtınce kk ya gıremıcem kk dan baska dostum yoktu benım fıkır verın duzelırmı
garantisi 2 senedir yüksek ihtimal
mutlaka dene sansini
degistiriler yada tamir ederler
burda böyle
o değiştirecekleri parcanın değeri 3 Tl biliyormusun
ama malesef bilgisayarı acıp kapatmak çok kolay olmadıgından çok fazla ücret alıyoruz
Olemi canim bilmiyodum esimde hemen vermeseydin baskalarinada sorsaydin dedi e benimde isim vardii disciye gidiyodum baskadinzada sormadim kaziklandimmi ki acaba
Kizlar gozlrrime inanamiyorum begen tusunu goruyorim grrimi gelmis begen tusu
dizüstüi pahalilıya patlar canım
dizüstüi pahalilıya patlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?