Laptopumu yere dusurdum acıl fıkır verın bana

Cac

Tlfndan girdim suan burdn girebilecegim aklima simdi geldi sevniyom tlfndan girmryi markasipackardbell suan zor yaziyom bilgisayara alisinca insan zorlaniyo

garantisi 2 senedir yüksek ihtimal
mutlaka dene sansini
degistiriler yada tamir ederler
burda böyle

CAnım ben bilgisayar teknisyeniyim eşimde öyle Toshiba yetkili servisinde çalışıyoruz
senin cihazının şarj soketi kırılmıs yapılır o sorun değil ama herkes
bilgisayarının bataryasını yanlış kullanıyor bataryanızı çıkartmanız daha çabuk bozulmasına neden olur
çünkü açıkta kalan bataryanın pinleri oksitlenır ve uzerinde akımı geçirmeyen bi tabaka olusur bu seferde
bataryam sarj olmuyor diye problem yaşarsınız siz yine bilgisayarınızı şarj adaptörüyle çalıştırın ama bataryanız cihazınızda
takılı kalsın. ayrıca bu cihazlar hassas ve riskli cihazlardır düşürmemeye dikkat edin çünkü servise gelen parcası değişecek olan cihazlara
resmen yenı bilgisayar alıcak kadar servis ücreti çıkıyor

canım üzülerek söylicem ama garanti kapsamına girmez malesef ama servisine tamir ettirebilirsin ücret karşılığında. allahtan ekrana bişi olmamış ekranda çok para alırlar tamir için.

evet garanti kapsamına girmez kullanıcı kaynaklı bi arıza şarj soketin ve alt kasan değişmesi lazım markası nedir
dua et menteşeleri kırmamıssın

Garan ooti suresi dolmus tamirciye goturdum parcsini egistiririz dedi 35 20de iscilik aliriz dediverdim benfe

ben cevap yazana kadar tamirciden olumlu cevabi almissin bile,
neyseki tamir oluyormus sükür

o değiştirecekleri parcanın değeri 3 Tl biliyormusun
ama malesef bilgisayarı acıp kapatmak çok kolay olmadıgından çok fazla ücret alıyoruz

garantisi 2 senedir yüksek ihtimal
mutlaka dene sansini
degistiriler yada tamir ederler
burda böyle

o değiştirecekleri parcanın değeri 3 Tl biliyormusun
ama malesef bilgisayarı acıp kapatmak çok kolay olmadıgından çok fazla ücret alıyoruz

Olemi canim bilmiyodum esimde hemen vermeseydin baskalarinada sorsaydin dedi e benimde isim vardii disciye gidiyodum baskadinzada sormadim kaziklandimmi ki acaba

Olemi canim bilmiyodum esimde hemen vermeseydin baskalarinada sorsaydin dedi e benimde isim vardii disciye gidiyodum baskadinzada sormadim kaziklandimmi ki acaba

cokta pahali degil bence verdikleri fiyat,
yeni laptop almaktan iyidir yani,
su durumda 3 un 5 in hesabini yapma bosver

Ben bilgisyarimi ozledim tlf onun gibi olmu
yo minicik minicik yazilsr
neysebunada sukur allahtan
Hafif atlattim

Ya bir de şöyle düşün; garantisi devam ediyorsa vericeksin kendi servisine, onlar parça bekleyecek, sana sıra gelicek, takıcak derken oohoo kimbilir kaç güne çıkardı.

Kizlar moralim cok bozuk esim dun bilgissyarimi yere firlatti bugun actim ama ekran yok sanirim ekran kargi degismesi gerek nekadara malolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…