Larry üzerine

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.157
8.775
358
Merhaba,bu bir sorun değil aslında ama merak ettim.Anlayamadığım bir şekilde dizilerdeki gay erkekleri çekici buluyorum ve biliyorum lezbiyenleri çekici bulan erkekler de var ama bir kadın için sanki benim durumum garip gibi.Benim gibi olan var mı veya bu durum çok mu anormal sizce ? ( Şimdi de Larry Stylinson'a taktım,gerçi onlar dizi çifti değil ama çok tatlı görünüyorlar.)

Ben de cok cekici buluyorum ama yakisikli oldukları için sıradan oyunculardan daha cok dikkat ceken rollsre koyuyorlar bir de lezbiyenler cok itici geliyor :olamaz: bunu hiç sorun olarak görmedim

Ben de cok cekici buluyorum ama yakisikli oldukları için sıradan oyunculardan daha cok dikkat ceken rollsre koyuyorlar bir de lezbiyenler cok itici geliyor :olamaz: bunu hiç sorun olarak görmedim

Evet, yakışıklı olmayan gayler pek dikkatimi çekmiyor :KK45:,lezbiyenlere de saçma bir şekilde gıcık olup sahnelerini geçiyorum

Ne alaka diyseksin
Dün burda bitane trans abla geldi bana cigeriniz yansın dedi 🤣Sonrada dedi bütün siteye beddua ediyorum gün yüzü görmesinler evlat acısı yaşasınlar un gibi ögütülsünler dedi gitti :KK70:

Ne alaka diyseksin
Dün burda bitane trans abla geldi bana cigeriniz yansın dedi 🤣Sonrada dedi bütün siteye beddua ediyorum gün yüzü görmesinler evlat acısı yaşasınlar un gibi ögütülsünler dedi gitti :KK70:

Ben o konuyu görmedim hangi konu,merak ettim şimdi?

Ne alaka diyseksin
Bizim semahat ablami yoksa :d

Ben kızıl çocuğa bayılıyorum,diziyi normalde izlemediğim halde onların videolarını Youtube'ta izlemiştim. :oops:
Kızıl cocuk ian, evet o da cok yakısıklı ama dizideki karakteri yuzunden sevmiyorum onu oyuzden cekici gelmiyor 😂 ama Mickey oyle mı? Tam bir alfa 😂

İnsan trollük yapacaksa hakkını vermeli , Ricky Martin dururken Kerimcan ne alaka :63::KK14:

:dondurma:pardon kadınsı demiş asıl Ricky Martin ne alaka
Demekki kerimcana karşı zaafı var 😅Kadınlar tuvaletine girsek erkek diye kerimcanımı görseler bagırırlar benimi dedi eninde sonunda bana beddua etti birde fotoğraf atmış kendisiymiş beyaz dantelli trikoda giymiş kerimcana kurban olsun 🤣

Bulursam atayım canım kerimcanmı kadınsı benmi diye tutturdu kafadan sakattı biraz ama bakmayada değmez şimdi 🤣
Ay o üye sürekli konu acip engellenmiyor mu kerimcan mi daha güzel ben mi diye fotoğrafta ekliyor, kerimxan ve partneri samet licina bana cekici gelmiyor ya cok kadinsilar yapmacik geliyor :işsiz:

Back
X