- 2 Temmuz 2013
- 4.158
- 8.785
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Ben de cok cekici buluyorum ama yakisikli oldukları için sıradan oyunculardan daha cok dikkat ceken rollsre koyuyorlar bir de lezbiyenler cok itici geliyorbunu hiç sorun olarak görmedim
Ne alaka diyseksin
Dün burda bitane trans abla geldi bana cigeriniz yansın dediSonrada dedi bütün siteye beddua ediyorum gün yüzü görmesinler evlat acısı yaşasınlar un gibi ögütülsünler dedi gitti
Bizim semahat ablami yoksa :dNe alaka diyseksin
Dün burda bitane trans abla geldi bana cigeriniz yansın dediSonrada dedi bütün siteye beddua ediyorum gün yüzü görmesinler evlat acısı yaşasınlar un gibi ögütülsünler dedi gitti
Shameless dizisindeki Mickey i cok begenıyorum bende.
Gercek hayatta gay degıl ama
Kızıl cocuk ian, evet o da cok yakısıklı ama dizideki karakteri yuzunden sevmiyorum onu oyuzden cekici gelmiyorBen kızıl çocuğa bayılıyorum,diziyi normalde izlemediğim halde onların videolarını Youtube'ta izlemiştim.
Ne bileyim ,önceden lez'leri çekici bulduğunu söyleyen erkekleri garip bulurdum .Şimdi kendim benzer bir konumdayım.Yakışıklı bir erkek olarak bakıyorsan çekici bulman normal tabiki
Sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevecek değil yaNe bileyim ,önceden lez'leri çekici bulduğunu söyleyen erkekleri garip bulurdum .Şimdi kendim benzer bir konumdayım.
Kızıl cocuk ian, evet o da cok yakısıklı ama dizideki karakteri yuzunden sevmiyorum onu oyuzden cekici gelmiyorama Mickey oyle mı? Tam bir alfa
Dızı de cok guzel, İnternetin oldugunda diziyi izlemeni tavsiye ederimAy şu an bir ilgimi çektiler ama diziyi izlemeye kalksam da internetim bitecekben youtube videolarından devam
Bulursam atayım canım kerimcanmı kadınsı benmi diye tutturdu kafadan sakattı biraz ama bakmayada değmez şimdiBen o konuyu görmedim hangi konu,merak ettim şimdi?
Dızı de cok guzel, İnternetin oldugunda diziyi izlemeni tavsiye ederim ♥
Bulursam atayım canım kerimcanmı kadınsı benmi diye tutturdu kafadan sakattı biraz ama bakmayada değmez şimdi
Demekki kerimcana karşı zaafı varİnsan trollük yapacaksa hakkını vermeli , Ricky Martin dururken Kerimcan ne alaka
pardon kadınsı demiş asıl Ricky Martin ne alaka
Hayal edemiyorumDemekki kerimcana karşı zaafı varKadınlar tuvaletine girsek erkek diye kerimcanımı görseler bagırırlar benimi dedi eninde sonunda bana beddua etti birde fotoğraf atmış kendisiymiş beyaz dantelli trikoda giymiş kerimcana kurban olsun
Ay o üye sürekli konu acip engellenmiyor mu kerimcan mi daha güzel ben mi diye fotoğrafta ekliyor, kerimxan ve partneri samet licina bana cekici gelmiyor ya cok kadinsilar yapmacik geliyorBulursam atayım canım kerimcanmı kadınsı benmi diye tutturdu kafadan sakattı biraz ama bakmayada değmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?