Laser Lipo ve Laser Slim yaptirdim

Ama alınacak yağ oranına göre değişiyor, kullanılan aletin limiti varmış. Yani fazla bölgelerde 2 kanül kullanmak gerekince herhalde fiyat artar ama fotoğraf atarsanız size fiyat bilgisi veriyorlar.

Geçen cuma istanbul da özel bir klinikte slim lipo yaptırdım. Dün tamponlar çıktı. Çok daha iyiyim. Morluklarim var ama ağrı çok çok az yok gibi artık. Ilk sonuç bana gore fena değil bacak basen idi benim sorunum. Zamanla göreceğim merak eden olursa dr ismi vs verebilirim özelden onun dışında sonuç alma durumumu burdan paylaşabilirim

Geçmiş olsun! Ben de 3 hafta sonra bacaklarımdan olacağım. Son durumunuzu paylaşabilir misiniz?

Meraba sağolun
Artık nerdeyse 3 ay oldu hatta bugün dr a gittim ilk kez fırsatım oldu
Ben başka bi konu başlığında da yazmıştım bununla ilgili benim cildimin çok gevşek olmasi gibi bir problemim var malesef yağ gitmiş olmasına rağmen tam anlamiyla istediğim sonucu alamadım umarım sizinki o kadar gevşek değildir
Bununla beraber hersey o kadar da kötü değil dr um tam da beklediği oranda değişimi gördüğünü söyledi bugün bi buçuk ay kadar sonra bi kez daha gidicem son halime o zaman kavuşacakmisim
Suanda benim gozledigim durum da şu
İç bacakda bilhassa ciddi bir iyileşme var diz kapağı çevresi keza
Ama basen kısmı hâlâ çok gevşek ve cok cok iyi durumda değil
Bakalım biraz da spor yapacağım bi sonraki kontrole kadar

merhabalar, öncelikle geçmiş olsun
ben de diz içleri ve üst bacaktaki öbeklenmiş yağlar ve basen için istiyorum ama, şuan ne durumdasınız? memnun musunuz?

Merabalar
Benim nerdeyse 5 ay olacak şimdi
Benim cildim gevşek olduğu için dr baştan sonuçla ilgili çok umutlanmayin demişti
Ben gene de yaptırdım
Değişiklik var tabii ki eskiye göre belirgin bi değişiklik var
Ama kendi istediğim sonuç bu değildi tabii ki
Ama ortada bir hayal kırıklığı yok dr um baştan söylemişti
Sonuç tabi biraz da sizden ne kadar yağ alınacağına da bağlı olabilir
Benden 2 buçuk lt kadar alındı
Belki ihtiyacım daha fazla idi bilmiyorum
Bunu da bi konuşursunuz
Simdiden kolay gelsin geçmiş olsun

Evet maalesef cilt yapınız gevşek ise biraz daha zor oluyor sonuç görmek
Aslında benim durumum biraz da şöyle oldu eskiden çok daha kilolu idim epeyce ugrastim kilo verdim baktım o bölge hâlâ düzgün değil yağ aldirdim
Dr keşke önce bize gelip sonra diet yapsaydiniz dedi sonuç daha iyi olurdu cildiniz gevsemis dietten dedi

Merhabalar
Geçen Mayıs ayında istanbul da bi klinikte slim lipo 2 aleti ile lazer liposuction yaptırdım
Dr yalan söylemedi bana beklediğinizi Göremeyeceksiniz dedi cildiniz gevşek dedi vs vs
Ancak şimdi şimdi anlıyorum ki söylemedegi daha önemli şeyler varmış
Mesela benim ciddi miktarda yağ alınmasına ihtiyacım varken bana azıcık yağ alabilen slim lipo operasyonunun ise yaramayacagini söylememesi gibi..
Üzerinden neredeyse bir yıl geçti
Durum şu
Hiçbir fark yok eskiye göre
Hâlâ operasyon öncesi giydiğim pantolonlar aynı şekilde oluyor
Bacaklarım hâlâ son derece kalın
Ve ben hâlâ mutsuzum
Yakın zamanda başka bir estetik uzmanına gittim
Allah var kadın dr umu hiç kötülemedi
Sadece şunu söyledi
Sizin ciddi derecede ihtiyacınız varken neden slim lipo yapmış ki dedi
Ve onunla önümüzdeki salı klasik liposuction olmak üzere anlaştık
Yaklaşık 6 litre alacak bu sefer
Ciddi bir değişiklik olacağını söyledi

Ben de dun smartlipo2 tekniygiyle yag aldirdim. Karin simit ve sirttan cekildi benim yaglarim. 1 litre kdari popoya enjekte edildi. Kalip seklinde yatiyorum sargilardan. Bakalim insallah sonuc guzel olur. Pazartesi bandajlari cikarip ilk fotolari cekecegiz.

Can'ım çok geçmiş olsun benimde simit biraz var ve göbek ten yağ aldırıp popomu büyütmek be şekil verdirtmek istiyorum rica etsem yardımcı olabilirmisin foto varsa izlemeye alabilirmisiniz birde memnunmusunuz

Can'ım çok geçmiş olsun benimde simit biraz var ve göbek ten yağ aldırıp popomu büyütmek be şekil verdirtmek istiyorum rica etsem yardımcı olabilirmisin foto varsa izlemeye alabilirmisiniz birde memnunmusunuz
Merhaba henuz fotom yok. Su anda bisey de anlayamadigim icin memnunum yada degilim diyemiyorum. Pazartesi gununden sonra yardimci olabilirim. Ikinci gunum agrim sizim yok denicek kadar az. Korkulucak bisey yokmus son bi kendimi goreyim de ona gore net konusayim diye bekliyorum. Unutabilirim seni bulamayabilirim mesaj at hatirlat bana oldu mu canim?

Ay Can'ım benim çok memnun olduğum cevap yazdığına bende senin gibi heyecanla bekliyecem saol

Merhaba,
Siz daha önce klasik liposuctıon da yaptırmıştınız diye hatırlıyorum? Şuan nasılsınız istediğiniz sonucu aldınız mı ?

Merhaba,
Görüntüde herhangi bir bozukluk yaşadınız mı ? Dalgalanma yada şekil bozukluğu gibi birşeyler ve aradan epey Zaman geçmiş şuan nasılnız? Yediklerinizle dikkat etmenin yanında sporda yapıyormusunuz

Merhaba,
Siz daha önce klasik liposuctıon da yaptırmıştınız diye hatırlıyorum? Şuan nasılsınız istediğiniz sonucu aldınız mı ?
Ben daha önce lazer lipoliz yaptırdım 2015 Mayıs ayında ondan çok memnun kalmadım miktar yeterli gelmedi geçen hafta klasik liposuction yaptırdım

merhaba caramelmacchiato
benim deri fazlaligi oldugundan karin bölgemden memnun kalmadim! simitlerden güzel sonuc aldim sadece.
gecen sene karin germe oldum burda almanyada, keske bastan beri ilk onu yapsaydim
tabiki yediklerinize dikkat etmek gerek, baska yerden kg aliyorusunuz ve spor da düzenli olmasada yapmaya calisioyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…