Geçen cuma istanbul da özel bir klinikte slim lipo yaptırdım. Dün tamponlar çıktı. Çok daha iyiyim. Morluklarim var ama ağrı çok çok az yok gibi artık. Ilk sonuç bana gore fena değil bacak basen idi benim sorunum. Zamanla göreceğim merak eden olursa dr ismi vs verebilirim özelden onun dışında sonuç alma durumumu burdan paylaşabilirim
merhabalar, öncelikle geçmiş olsunGeçen cuma istanbul da özel bir klinikte slim lipo yaptırdım. Dün tamponlar çıktı. Çok daha iyiyim. Morluklarim var ama ağrı çok çok az yok gibi artık. Ilk sonuç bana gore fena değil bacak basen idi benim sorunum. Zamanla göreceğim merak eden olursa dr ismi vs verebilirim özelden onun dışında sonuç alma durumumu burdan paylaşabilirim
Can'ım çok geçmiş olsun benimde simit biraz var ve göbek ten yağ aldırıp popomu büyütmek be şekil verdirtmek istiyorum rica etsem yardımcı olabilirmisin foto varsa izlemeye alabilirmisiniz birde memnunmusunuzBen de dun smartlipo2 tekniygiyle yag aldirdim. Karin simit ve sirttan cekildi benim yaglarim. 1 litre kdari popoya enjekte edildi. Kalip seklinde yatiyorum sargilardan. Bakalim insallah sonuc guzel olur. Pazartesi bandajlari cikarip ilk fotolari cekecegiz.
Merhaba henuz fotom yok. Su anda bisey de anlayamadigim icin memnunum yada degilim diyemiyorum. Pazartesi gununden sonra yardimci olabilirim. Ikinci gunum agrim sizim yok denicek kadar az. Korkulucak bisey yokmus son bi kendimi goreyim de ona gore net konusayim diye bekliyorum. Unutabilirim seni bulamayabilirim mesaj at hatirlat bana oldu mu canim?Can'ım çok geçmiş olsun benimde simit biraz var ve göbek ten yağ aldırıp popomu büyütmek be şekil verdirtmek istiyorum rica etsem yardımcı olabilirmisin foto varsa izlemeye alabilirmisiniz birde memnunmusunuz
Ay Can'ım benim çok memnun olduğum cevap yazdığına bende senin gibi heyecanla bekliyecem saolMerhaba henuz fotom yok. Su anda bisey de anlayamadigim icin memnunum yada degilim diyemiyorum. Pazartesi gununden sonra yardimci olabilirim. Ikinci gunum agrim sizim yok denicek kadar az. Korkulucak bisey yokmus son bi kendimi goreyim de ona gore net konusayim diye bekliyorum. Unutabilirim seni bulamayabilirim mesaj at hatirlat bana oldu mu canim?
Geçen cuma istanbul da özel bir klinikte slim lipo yaptırdım. Dün tamponlar çıktı. Çok daha iyiyim. Morluklarim var ama ağrı çok çok az yok gibi artık. Ilk sonuç bana gore fena değil bacak basen idi benim sorunum. Zamanla göreceğim merak eden olursa dr ismi vs verebilirim özelden onun dışında sonuç alma durumumu burdan paylaşabilirim
Genelde memnun kaldim diyebilirum... Göbek bölgesinde sadece tam sonuc alamadim ama bunu Dr demisti tam karin germe ile daha güzel sonuc olur. Cünkü kas onarimi da olacakti! Ben o zamanlar istemedim cünkü o Ize hazir degildim, sonucta yinede oldum karin germe ayin 27.11.13 ! Ve cookk memnun kaldim. Karin germeyi ama almanyada yaptirdim!
Ödemler 4-6 ay sürer vücuta bagli. Tabiki spor ve yemege hep devam yoksa kg alirsin baska bölgelerden.
Ben daha önce lazer lipoliz yaptırdım 2015 Mayıs ayında ondan çok memnun kalmadım miktar yeterli gelmedi geçen hafta klasik liposuction yaptırdımMerhaba,
Siz daha önce klasik liposuctıon da yaptırmıştınız diye hatırlıyorum? Şuan nasılsınız istediğiniz sonucu aldınız mı ?
Merhaba,
Görüntüde herhangi bir bozukluk yaşadınız mı ? Dalgalanma yada şekil bozukluğu gibi birşeyler ve aradan epey Zaman geçmiş şuan nasılnız? Yediklerinizle dikkat etmenin yanında sporda yapıyormusunuz
Slm,
Dün meme büyütme ameliyati oldum. Zor yazabiliyorum. Sonra resimleri ekliyemedim zamaninda. Ama yakin zamanda koyarim. Var olanlara bak. Ekliyorum seni arkadas olarak.
mMerhaba.Fotoğraflarnı bende görebilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?