- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
Bundan sonra hic bir yorum yazmadan arkadaslik tekliflerini kabul etmiyorum. Ltf biraz da olsa kendinizi tanitin!
Slm,
Yaklasik 1 sene olacak ve memnunum. Ödemler 4ay gibi sürdü. Eger lazerlipo yapacaksan bence hic korkma! O kadar rahat gecti ki...nereni yaptirmayi düsünpyorsun?
Hangi doktora oldunuz bacak alti lipo yaotiran duydunuz mu, tecrubelerinizi oaylasirsaniz cok sevinirim:)Merhaba,
6 ay once kollarimdan tumescent teknigi ile vibro lipo oldum ve cok cok memnunum. Boyum 1.83 kilom 79 suan. Hafif balik etliyim, ve istanbulda bacaklarim icin lazer lipo randevusu aldim. Giydirdikleri bacak icin korse nasil birsey?
Merhaba,
6 ay once kollarimdan tumescent teknigi ile vibro lipo oldum ve cok cok memnunum. Boyum 1.83 kilom 79 suan. Hafif balik etliyim, ve istanbulda bacaklarim icin lazer lipo randevusu aldim. Giydirdikleri bacak icin korse nasil birsey?
Merhaba,
Arkadaşlar lazerlipo sonrası nekahat dönemi ne kadar oluyor işten ne kadar uzak kalınıyor?
Hangi doktora oldunuz bacak alti lipo yaotiran duydunuz mu, tecrubelerinizi oaylasirsaniz cok sevinirim:)
Yarından itibaren korsesiz bi hayat Yaşasın
Teşekkür ederim:)gözün aydın canım ohhhhh yaşasın
aşk kitabı merhaba! bende bugun dr levent taşçıyla görüştüm ve bölgesel(popo-basen) olarak bir lazer lipo operasyonu yatırma konusunda oldukça kararlıyım. dr gerçekten işinde çok tecrübeli ve güven veriyor..sende levent taşçıya oldun bu ameliytı ve aradan oldukça zaman geçmiş.. sonuçlar nasıl memnun kaldınmı iyiki oldum diyor musun? operasyondan sonra spor diet vs dikkat ediyormusun? fiyat vermeiler yarın mail atıcaklar oldukça maliyetli olucak gibi düşünüyorum birkaç bölge olduğu için ama indirim yapıyolardır umarım..son sorum ödemler ne kdr zamanda gitti ve kaç beden&kilo inceldin..umarım herşey yolundadır merakla cevabını bekliyorum canım :)
Merhaba angelfbf,aşk kitabı merhaba! bende bugun dr levent taşçıyla görüştüm ve bölgesel(popo-basen) olarak bir lazer lipo operasyonu yatırma konusunda oldukça kararlıyım. dr gerçekten işinde çok tecrübeli ve güven veriyor..sende levent taşçıya oldun bu ameliytı ve aradan oldukça zaman geçmiş.. sonuçlar nasıl memnun kaldınmı iyiki oldum diyor musun? operasyondan sonra spor diet vs dikkat ediyormusun? fiyat vermeiler yarın mail atıcaklar oldukça maliyetli olucak gibi düşünüyorum birkaç bölge olduğu için ama indirim yapıyolardır umarım..son sorum ödemler ne kdr zamanda gitti ve kaç beden&kilo inceldin..umarım herşey yolundadır merakla cevabını bekliyorum canım :)
Merhabalar,
Levent Tascı ya randevu aldım. Size birsoru sormak istiyorum. Simitler ve gobek alınacak bende toplamda 1,5-2 kg. Acaba tahmini ne kadar tutar. 6000 tl yi geçer mi acaba? Birkaç yerde Levent bey in fiyatları ucuk dıye okudum cevaplarsanız cok sevinirim
Hangi bölgeler için bu fiyat?çok değil mi?12bin-14bin civarı Levent bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?