Laser Lipo ve Laser Slim yaptirdim

Bundan sonra hic bir yorum yazmadan arkadaslik tekliflerini kabul etmiyorum. Ltf biraz da olsa kendinizi tanitin!

merhaba oncelıkle cok gecmıs olsun... amelıyat oncesı ve sonrası fotograflarınızı sakıncası yoksa gorebılırmıyım bende yağptırmayı dusunuyorum..?

Slm,

Yaklasik 1 sene olacak ve memnunum. Ödemler 4ay gibi sürdü. Eger lazerlipo yapacaksan bence hic korkma! O kadar rahat gecti ki...nereni yaptirmayi düsünpyorsun?

Merhaba,

6 ay once kollarimdan tumescent teknigi ile vibro lipo oldum ve cok cok memnunum. Boyum 1.83 kilom 79 suan. Hafif balik etliyim, ve istanbulda bacaklarim icin lazer lipo randevusu aldim. Giydirdikleri bacak icin korse nasil birsey?

Arkadaşlar lazerlipo sonrası nekahat dönemi ne kadar oluyor işten ne kadar uzak kalınıyor?

Son düzenleme:
Merhaba,

6 ay once kollarimdan tumescent teknigi ile vibro lipo oldum ve cok cok memnunum. Boyum 1.83 kilom 79 suan. Hafif balik etliyim, ve istanbulda bacaklarim icin lazer lipo randevusu aldim. Giydirdikleri bacak icin korse nasil birsey?
Hangi doktora oldunuz bacak alti lipo yaotiran duydunuz mu, tecrubelerinizi oaylasirsaniz cok sevinirim:)

Merhaba,

cnm kollarla ilgili çok operasyon yaptıran yok.kolarından şikayetin neydi?ben 100 kiloydum şimdi 75 kiloyum ve kıa dogru 65 olunca göbek sırt ve kollara lipo yaptırmak istiyorum.üst bedenim oldukça geniş.kollarım hep çok kalındı.şimdi inceldi ancak deride sarkma var.sadece yağ alınmayacak mecburen o sarkan deride kesilip atılmalı.bahsettiğin yöntemde böyle bir işlem var mı ve doktorun kimdi.şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Uzun bir korse yani dizden mideye kadar birsey

aşk kitabı merhaba! bende bugun dr levent taşçıyla görüştüm ve bölgesel(popo-basen) olarak bir lazer lipo operasyonu yatırma konusunda oldukça kararlıyım. dr gerçekten işinde çok tecrübeli ve güven veriyor..sende levent taşçıya oldun bu ameliytı ve aradan oldukça zaman geçmiş.. sonuçlar nasıl memnun kaldınmı iyiki oldum diyor musun? operasyondan sonra spor diet vs dikkat ediyormusun? fiyat vermeiler yarın mail atıcaklar oldukça maliyetli olucak gibi düşünüyorum birkaç bölge olduğu için ama indirim yapıyolardır umarım..son sorum ödemler ne kdr zamanda gitti ve kaç beden&kilo inceldin..umarım herşey yolundadır merakla cevabını bekliyorum canım :)

Arkadaslar lazer lipo düşünüyorum ve uzun zamandır araştırıyorum..yaptıranlar tecrübelerini dr larını işlemlerini paylaşırsa cok cok sevinirim ben popo alt basen ve üst basene yaptırıcam lütfen işlem hakkında bilgisi olan yaptıranlar haberdar etsin..merakla deneyimlerinizi bekliyorummm

Genelde memnun kaldim diyebilirum... Göbek bölgesinde sadece tam sonuc alamadim ama bunu Dr demisti tam karin germe ile daha güzel sonuc olur. Cünkü kas onarimi da olacakti! Ben o zamanlar istemedim cünkü o Ize hazir degildim, sonucta yinede oldum karin germe ayin 27.11.13 ! Ve cookk memnun kaldim. Karin germeyi ama almanyada yaptirdim!
Ödemler 4-6 ay sürer vücuta bagli. Tabiki spor ve yemege hep devam yoksa kg alirsin baska bölgelerden.

Merhabalar,
Levent Tascı ya randevu aldım. Size birsoru sormak istiyorum. Simitler ve gobek alınacak bende toplamda 1,5-2 kg. Acaba tahmini ne kadar tutar. 6000 tl yi geçer mi acaba? Birkaç yerde Levent bey in fiyatları ucuk dıye okudum cevaplarsanız cok sevinirim

Merhaba angelfbf,
Fiyat bilgisi alabildin mi acaba?

Ben kombne olmustum ve aradan iki sene gecti! Fiyat konusunda resim yollarsaniz, size bilgi verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…