Sıkılmak mı bıktım bıktım
Benim eşimle çok büyük kültür farklılığımız var
O doğulu bende doğuya yakın ama böyle bir kültüre sahip olmayan bir insanım
Ailesi de herkesin kendisi gibi olduğunu düşündüğü için evliliğimizin başından beri
Bırakmadılar bizi
2 ay erkek kardeşleri geliyor 3 ay kız kardeşleri geliyor derken 1,5 yıllık evlilikte toplasan 3 ayımız baş başa geçmedi
Bu yüzden boşanma seviyesine bile geldik
Eşimde artık anlamaya başladı beni çabalamaya da
Şuan bizde olmalarının sebebi terör
Ama bundan önce o kadar keyfi geldiler ki
Bıktırdılar beni tahammül edemiyorum
Kendi evimde bana misafir muamelesi yapıyorlar yada çocuk
Ben neye dokunsam onu ne yapacaksın onu neden aldın gibi sorulara maruz kalıyorum
Felan filan işteeee
off cok zor bi durum
terörse sebep tabi süre de belirsiz
pekı durumlar düzelince gitmeyi düşünüyorlar mı ? kendileri de sıkılmadılar mı peki bu kadar süre başkasının evinde ?
ya benim kocam 3 haftalıgına yurtdısına gıttı ben kendı annemde kaldım ama 3 hafta da cok sıkıldım evıme ozledım hatta kocamdan cok evimi özledim , nasıl başkasının evinde misafirlik yapıyorlar boyle uzun sure aklım almıyor
hadı şimdi zorunluymuş ama keyfi olmasına anlam veremiyorum
peki eşiniz nasıl ?annem babam gelirler kalırlar yok sen benım anamı istemiyor musun gibi laflar mı ediyor ? yoksa hani ne yapalım idare et gibilerinden yanınızda mı duruyor ?
peki bunlar kaynınız falan hani işini gücünü de bırakıp gelmişlerdir heralde görümceniz falan bütün gün ne yapıyorlar evde ?
bunca kişiye siz çekirge sürüsü gibi bakabiliyor musunuz?
yani ne bileyim hani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , bizim de başımıza gelse maddi imkan da yoksa terörden kaçmışız falan heralde bizde cocugumuza sığınırdık hani '' kızım böyle olmuyor ama ne yapalım işte idare edelim bir süre'' gibilerinden davranmıyorlar anladıgım kadarı ile hani öyle olsa degil mi insan biraz tahammül eder
ama sizin evde ağa paşa olup kalacağız tabi halleri varsa işiniz çok zor
yani ne bileyim sizin sıkıldıgınızı bunaldıgınızı bu kadar kişiden hiç mi anlamıyorlar ?
siz hep güler yüzlü müsünüz onlarla ?
birde akrabaları falan var mı size yakın? yanı onlara gıtsınler dıye demıyorum ama varsa eger evınız bırde mısafırden geçilmiyordur tahmın ederım
yani ne bileyim eşiniz hiç değilse yanınızda olup sıkıldıgınızı bunaldıgınızı ( haklı olarak) anlasa ve size samimi olarak ne yapayım elimde degıl bıraz idare et gıbılerınden yanınızda dursa bu kadar sıkılmazsınız gıbı gelıyor
vel hasıl allah kolaylık versın ınsallah tez zamanda gıderler ne dıyeyım
anamız babamız bızı bunun için doğurmuyor