lavanta yagi ve badem yagi kullanan var mi ?

bilgebilgic

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
38
12
18
Kızlar 33. Haftamdayim şuana kadar karnıma badem yağı kullandim catlagim yok. Anladigim ve gordugum kadaroyla Bugün aktara gittim lavanta yağı da aldım ikisini kullanıyorum şimdi . aranızda kullanan var mı? Lavanta yağı zararlı mıdır aceba ? Avucuma 5_6 damla damla tıp karnıma yayiyorum her ikisini de yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Reactions: Rup
Badem yağı sayesinde mi çatlamadı acaba? Lavanta yağı hakkında kasları rahatlatıcı etkisi olduğu için erken doğuma sebep olabilirmiş diye duymuştum :/ dikkat etmek lazım bir sorum olacak badem yağı kıllanma yapar diyorlar doğru mu sizde oldu mu? :)

Kıllanma vs yasamadim ama 3. Ayından itibaren her banyodan sonra badem.yağı durdum 7. Ayimdan itibaren günde 2 sefer her gün badem yağı durdum ... Bir sorun yaşamadık karnım da.çok büyük badem.yağı dışında bisey kullanmadim şimdilik.o zaman lavanta yağını haftada 1 kez falan kullanım.badem.yagina devam.yani ;)

• Beğen
Karnım büyüdükçe sürmeyi siklastirdim yani karnımda kıllanma vs olmadi :) bundan sonra olur mu bilmiyorum herkeste farklı etki de yapabilir ben bir sorun yasamadim

• Beğen
Karnım büyüdükçe sürmeyi siklastirdim yani karnımda kıllanma vs olmadi :) bundan sonra olur mu bilmiyorum herkeste farklı etki de yapabilir ben bir sorun yasamadim

İyi yapmışsınız bende 3. Ayda başlayacağım inşallah bende catlamam Evet lavanta icin dikkat etmek lazim ne olur ne olmaz :) hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah :)

Tesekkur ederim... İnternette çatlaklar için kullanılabilir diye okumuştum aktara da gidince bugün karın çatlaklarının önlemek amacıyla başka nekkullanılabilir dedim. Aktardaki satıcı kadın benim gelinim.çok.bakımlı çok dikkat eder böyle şeylere o bagdemyagiyla birlikte laventa yağı da kullandı dedi. Kullanma.şekli nasıl diye sordum kadına banyolarda sonra duruyor dedi ama ben haftada 1 gün lavanta surucem

• Beğen
Tesekkur ederim... İnternette çatlaklar için kullanılabilir diye okumuştum aktara da gidince bugün karın çatlaklarının önlemek amacıyla başka nekkullanılabilir dedim. Aktardaki satıcı kadın benim gelinim.çok.bakımlı çok dikkat eder böyle şeylere o bagdemyagiyla birlikte laventa yağı da kullandı dedi. Kullanma.şekli nasıl diye sordum kadına banyolarda sonra duruyor dedi ama ben haftada 1 gün lavanta surucem
Himm haftada bir sorun olmaz heralde ozaman :) deneyelim banyosunu falan olmazsa :)

Bende badem yagı kullanıyorum denk geldikçe ama çatlagım yok diye sevinirken çatır çatır çatladı bacaklarım ondan sonra başladım yaga çatladıktan sonrada pek faydası olmaz tabi :D

Ben 3. Ayimda başladım dune kadar sadece bagdem yağı kullaniyordum şimdi dustan sonra haftda 1 kez de lavanta yağıyla birlikte kullnicam . 6.5-7 aya kadar dustan sonra surdum haftada 3 kez falan suruyordum bagdem yagini şimdi her sabah kalktığımda ve akşam yatarken mutlaka bagdem yağı suruyorum. Aklıma gelirse gün içinde de surdugum zamanlar oluyor karnımda şuana kadar çatlak oluşmadı. İbrahim Saraçoğlu söylemişti bagdem yağını TV de ondan duymuştum öyle başlamıştım çatlak kırmızı iken oluşumu durduruyormus ama solmuş yani grimsi olan çatlaklara faydası yokmuş .çatlak oluşumu başladığında kullanılırsa çatlağın ilerleyişini durduruyormus eski haline dondermez dedi ... YouTube ta videoları var bakabilirsiniz

Back
X