- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sadece bir kaşık lavanta kurusunu iki su bardagi suda demleyip sacima surdum ve kuruttum bu kadar zahmetsiz bir işbayağı uzamış ne kullandınız:)
Tam 2 ayda canim ilk fotograf 12.11.2014 ikinci fotograf 12.01.2015Canım kaç ayda bu kadar uzadı?
teşekkür ederim15gün demişti saraçoğlu
Evet ben durulama yapmıyorum direk kurutuyorumlavanta suyunu durulamadan kuruttnuz galiba bu arada bayağı uzama olmuş
Ben dinlenme aralığı vermedim valla. Ilk basta uygulama yapmaya basladigimda cok fazla sac dokulmem olmuştu. Şimdi dokulmeler sifirlandi. Dokulmemede iyi geldiği icin ara vermek istemedim kisacasiCanım dinlenme aralığını kaç günden sonra vercez biliyor musun?
rica ederim umarım işe yarar bu lavantateşekkür ederim
Canım kullanmayı bıraktım. Lavanta suyunu kullanınca sankı saçım hiç yıkanmamış günlerce pis kalmış havasında duruyordu. Rahatsız oldum. Şuan sadece şampuanıma vitamin ve badem yağı ekliyorum. saçım suan kürek kemiği hizasında.noclearmind Merhaba suan saçlarınız ne durumda hala yapiyormusunuz lavanta kürünü ?
Sağol hayatımCanım harika bi uzama sağlamışsın maşallaah
Canım kullanmayı bıraktım. Lavanta suyunu kullanınca sankı saçım hiç yıkanmamış günlerce pis kalmış havasında duruyordu. Rahatsız oldum. Şuan sadece şampuanıma vitamin ve badem yağı ekliyorum. saçım suan kürek kemiği hizasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?