aynı kıllar tekrar çıkmıyor canım... ama dediğin gibi hormonal değişikliklerle yeni kıl kökleri oluşabiliyor ; oluşmaya da biliyor... ama bu durumda mevcut durumdan daha zayıf çıkacaklarını düşünüyorum...
Ben evlenmeden önce kurtulayım diye yaptırıyorum..
Çocuk olunca geri çıkacaksaa anlamı kalmıyorki..
Off yaa canım sıkıldı şimdisenağlama
çıkmaya da bilir canım yaaa...
dur beni de panikletme... :mymeka: kaydirigubbakcemile3
benimkiler de çok sertti çünkü...
Off yaa benimde sen gibi çok sertler.
Şu zor zamanlarda ne halle kazanıyoruz. Eğer geri geleceklerse neden yaptırayım değil misenağlama Böylede olmuyorki bıktım kıllardaÇok üzgünüm çoook
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gelde çık işin içindenkafamçokkarıştı
valla güzelim ; benim 6. seans olacak... geçen sene mayısta başladım... başladıımdan beri inan daha az çile çektim... hem temiz görünüyordu... hem de zahmeti azdı... başlamamış olsam yaz dönemi 2 güne bir almam gerekecekti...
özellikle koltukaltı çekilir dert değil... ben valla buna bile razıyım ... çünkü çok bunalmıştım sürekli almak zorunda olmaktan... hem de sürekli almaktan artık tahriş de oluyordu bacaklarım filan...
benim doğum olayına daha çoook var ... çünkü henüz bir sevgili adayım bile yok :roflol:
ya kızlar ben dudak üstüne yaptırdım... dudak üstü ne kadar zamanda dökülür... pzt akşam yaptırmıştım... hala birazcık da kırmızılık var ... kapatmaya çalışıyorum ama ...
mrb cnmmm sen bıyıkına nezman lazer yaptırdın..ben 15 gün önce yaptırdım çok az yerlerde dökülme oldu büyük kısmı uzamış duruyorr...çenemdekiler 10 gün içinde döküldüüü şimdi bşy çıkmadı..ama bıyıkımda hala bi dökülme yok..normalmi acaba bende bilmiorum vallaa:1shok:
merak etmeyin kızlar belki de çıkmaz belli mi olur..:))))
niye yaa ben anlamadım şimdi doğumda bir daha mı çıkıcak ne alaka ya bu nerden çıktı ben mi yanlış anlıyorum....
ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?