Lazer lipoliz simitler için acil

Kndnstr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
31
8
1
43
Merhaba kizlar karin bolgeme lazer lipoliz arastirmasi icindeydim karar vermeye calisiyorum ancak dr simitlerimin de oldugunu soyledi sirt kismimdada varmis
Velhasil sorum benim boyum zaten kisa simitleri aldirinca kalcam daha dusuk gozukmezmi ??? Bilgisi olanlar cevaplar sa sevinirim

karin bölgenden alinca simitler kalirsa cirkin durur bence
yani güzel bir görünüm istiyorsan simitleride aldir...
böyle bir ameliyata girisiyosan hepsini yaptir yoksa sonradan pisman olursun :)
ben hem göbek hem simit hem ic bacak yaptirdim ve memnunum

Evet aldiriyim diyorum dr da sonradan mutsuz olursun dedi ama kalçam dusermi diyorum ???
kalca neden düssünki?? gerci bilmiyorum suan simitlerin cokmu degilmi
yani a$iri cikikmi disari ... simit santen belin hemen alti yani kalcayla pekbi alakasi yok...heee ben mesela belimdende keske aldirsaydim diye pismanim, cünki simitler varken bel daha ince duruyodu :))) simitler gidince okadarda ince olmadigi cikti ortaya :)) neyse sonucta doktorun en iyisini Bilir... doktorun kim??

Benim karin brl ve simit olucak sirttada varmis
Ahhh
Yaglar bitmiyor korkuyorum yinede biraz

evet iyikide yaptirmisim diyorum, benim kilom fazla degildi
zaten 1 ,kg yag alindi toplam ama alt göbek ve simitten gitmiyodu
diyetle, keske dedigim sadece bel ama oda kötü degil aslinda ben takintiliyim. bide üst ic bacaktan biraz daha alinabilirdi bence.
toplam 1 kg alinmasina ragmen göbek ve simit bölgemde 10 cm incelme var. korkmana gerek yok, tabiki bikac gün zorluyo morluk olabiliyo
bide o korseye alismak. en kötüsüde ödem...ameliyattan bikac gün sonra baya bi ödem basliyo , ara ara azalip cogaliyo ve 3 ay sürüyo. bu dönemde dar seyler giyemiyosun zaten hic bisey iz yapmamali ic camasirin bile rahat ve iz yapmamali... dik oturcak göbegin katlanmasin cünki yoksa kat izi kaliyo 3 ay sonra... ama ilk bikac günü atlatinca sorun yok...
:))

Merhaba. Ben yeni üyeyim. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim çünkü karar verme aşamasında çok zorlandım. 2 gün önce lazer liposuction yaptırdım. İnce biriyim ancak bölgesel fazlalıklarım çok fazlaydı. 2.5 kg yağ alınmış. Simitler iç bacak ve popo altı alındı. Şu anda sonuçları bilmiyorum. Korse takılı ve ödemliyim. Sonuçlarla ilgili bilgi veririm. Öğle arası estetiği değil. Ameliyata girip çıkmam 4 saat sürdü. Genel anestezi uygulandı. Hareketle ağrım var ancak dayanılmayacak gibi değil. Yalnız normal harekete geçmem 1 haftayı bulur diye düşünüyorum.

Back
X