Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhaba öncelikle çok geçmiş olsun sizinkilerin geçmesine sevindim smooth shapes yaptırmaya operasyondan kaç gün sonra başladınız birde topaklanmanız çokmuydu acabaSelam tekrar 3 ay oldu ben yaptıralı ben o topaklanmalar yüzünden çok geceler ağladım öyle kalıcaklar diye
Ama çok şükür geçti sayılırlar
Lpg yerine Smooth Shapes yapıldı 6 seans
Onun etkisi büyük oldu tabi geçmelerinde
Evet çok büyük dışardan bakıldığında bile belli olan çok sert topaklanmalarım vardımrhaba öncelikle çok geçmiş olsun sizinkilerin geçmesine sevindim smooth shapes yaptırmaya operasyondan kaç gün sonra başladınız birde topaklanmanız çokmuydu acaba
Fazla yaglaniyor, derken, baska yerle rdebmi cikiyoGenelde 6500 ile başlayıp bölge arttıkça bölge başına 1000 TL arttırıyorlar rakamı . İyi yapılırsa çok güzel sekillendiriyorlar. Ama yağ hücreleri alındığı için dikkat etmezsen yediklerine ,diğer yerlerde fazla yaglaniyor
Bende 4yil once yaotirdim, ust bacak ve basen. Simdi alt bacakta kalinlasma oldu gibi geliyo, çok takiyorum. Lutgen bana yardim edin. Varmi bikac yul once yaptiran yardim istiyorum lutfenFazla yaglaniyor, derken, baska yerle rdebmi cikiyo
Bende 4yil once yaotirdim, ust bacak ve basen. Simdi alt bacakta kalinlasma oldu gibi geliyo, çok takiyorum. Lutgen bana yardim edin. Varmi bikac yul once yaptiran yardim istiyorum lutfen
Aldigin fazla gıdalar yağa döner . Üst bacaktaki yağ hücreleri alındıysa diğer yağ hücreleri şişer tâbi. Alt bacak kollar gibi yerlerden alman normal. Diyet ve sporu hayatınızda eksik etmemeliyiz dolayisiylaFazla yaglaniyor, derken, baska yerle rdebmi cikiyo
Ben 24 yasinda yaptirdim, benim kadar erken yaptiran varmi acaba...yaptiranlar ysinda yazarsa..ustelij ben zayifim sadece alt basenlerim sorunluydu.. dimdi kilo alcam die odum kopuyi çok sinir bozucuAldigin fazla gıdalar yağa döner . Üst bacaktaki yağ hücreleri alındıysa diğer yağ hücreleri şişer tâbi. Alt bacak kollar gibi yerlerden alman normal. Diyet ve sporu hayatınızda eksik etmemeliyiz dolayisiyla
Ben 38 yaşında yaptırdımBen 24 yasinda yaptirdim, benim kadar erken yaptiran varmi acaba...yaptiranlar ysinda yazarsa..ustelij ben zayifim sadece alt basenlerim sorunluydu.. dimdi kilo alcam die odum kopuyi çok sinir bozucu
Evet ödem çok fazla çünkü gövdem taş gibi, şişik ve bazen hissizlik uyuşmalar oluyor. Hepsi normal sonuçlar... inşallah senin de öyle opacak, okudum çoğu yazdıklarınıBu kadar kısa sürede görüntü masallah çok güzel çok sevindim adına daha çok yeni çok ödem vardır. Darısı başıma olsun![]()
Merhaba canım. Karın gerdirme yaptırdın mı ? Sadece lazer lipoliz mi oldun.6 haziranda oldum. Karın bel sırt ve yanlar (üst bölge komple) toplamda 5,5 lt yağ alındı. Bu fotoğraf ameliyatın 4. Günü çekildi. (Siyahlı olan) öncesinde karnım fotoğraftaki gibiydi. Bariz incelme var, özellikle belim çok inceldi. Ödemler evet bende de var,hatta bence şu an fotoğrafa göre daha şiş olabilirim. Üzmeyin kendinizi ve olumlu düşünün arkadaşlar. Hepimizin bünyesi farklı. Benim de göbeğimde dalgalanma var hafif, hissizlikler ve boşalmalar. Ama ben inanıyorum geçecek.
yıllardır spor yapıyorum ben buna rağmen o göbeğim hiç gitmedi. sadece çok aç kalınca biraz daha küçüldü ve en ufak kaçırmamla geri büyüdü.artık spor bile yapmak istemiyordum. hiç spor yapan insanın öyle sarkmış göbeği olur mu... üstelik bekarım doğum da yapmadım. ben resmen gözümü karartıp oldum ve sonuçlarını göze aldım. belki şu forumdaki enm sabırsız insanımdır ama 3 aysa 3 ay, 6 aysa 6... bekleyeceğim ve ameliyattan sonra spora devam edicem bir şekilde gidecek o göbek.... (son foto bordo elbiseli bugün çekildi,ameliyattan tam 1 hafta sonra)
Sadece lazer lipo canımMerhaba canım. Karın gerdirme yaptırdın mı ? Sadece lazer lipoliz mi oldun.