- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Takipçinim med :) Ben de lazer lipoliz olmak istiyorum, senin olduğun hakkında bir fikrim yok. Ben lazer lipoliz i araştırmıştım. Basenlerim için istiyorum.Ne kadara yaptırıyorsun sen ?
Bölgeye göre değişiyor canım..Benim burada fiyat vermem doğru olur mu bilemedim:26:
Ama basen, bel simiti ve göbek bölgelerinde daha başarılı sonuçlar alınıyormuş..Bacakları da görücez cuma günü
Merhaba arkadaşlar...
Bu cuma bacak bölgemin tümü ve bel bölgemin simit kısmı için lazerlipo ameliyatı olacağım. İzmirde yaşıyorum ve burada geireceğim operasyonu..
Bacaklarda lazerlipo+klasiklipo çalışacak doktorum..Geniş alan olduğu için..
Burada ameliyat esnasında ve sonrasında yaşadığım her şeyi paylaşmak istiyorum ve açıkçası desteğinize ihtiyacım var..
Çünkü korkuyorum biraz
Bu operasyonu geçiren arkadaşlar neler yaşadıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim..
Ne kadan geniş bi alanOna göre destek olucam ya da destek kuvvet isteyeceğim
Güne ağlayarak başladım ama beni güldürdün şuanda ya ALLAH ta seni güldürsün Elmayra :)
Bendeki alan çok büyük mesela, havaalanı mübarek. Uçakların yükselebilmesi için gayet elverişli
Allah hep güldürsün minikkuşum, benim alan da ayrı bir insan gibi duruyor
Bi de benim gamzelerim var cizik cizik mis gibi selülitHahahahaBENİMkileri görseydiniz kendinize dua ederdiniz bence gibi bir his var içimde :)
Ne kadan geniş bi alanOna göre destek olucam ya da destek kuvvet isteyeceğim
Operasyonun başarılı, ağrısız, acısız geçsin, fazlalıkların yok olsun inşallah .
Detaylar için takipteyim
inşallah bir an önce isteğine ulaşırsın.
hiç korkma benceher şey güzel olacak
geçip gidecek
alaacaksın benceİnşallah canım
Hastanede olacağım haberini aldıktan sonra biraz daha iyiyim..Tıp merkezi tedirgin ediyordu beni açıkçası..
Umarım dilediğim sonucu da alırım..
merakla sonucunu bekliyoruz.. umarım sorunsuz gecer amelıyatın..
Şimdiden geçmiş olsun :)
Ben de tümesecent lipo oldum cuma akşamı. Korktuğum kadar ağrım sızım olmadı. Şişlikler ve morluklar sadece insanın siniri bozuyorsonuçta bir operasyon geçiriyoruz ama insan hemen sonuç bekliyor işte :/
Hiiiiç korkma yani. Cidden ağrı sızı pek olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?