- 19 Şubat 2015
- 222
- 147
- 48
- 50
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Tamam cok tesekkur ederim, operasyon oncesi kac kiloydunuz? Boyunluk kac? Yasiniz kac? Agriniz cok oldu mu? Memnunmusunuz? Simdi kac kilosunuz? :)))) cok soru sordum kusura bakma, seni anliyorum cunku bende ameliyat olunca resimlerimi sadece cok guvendiklerime yollayacagim, esim aslinda Ona bile izin vermiyor AMA olsun.Benim albümüm yok..Çok güvendiklerim harici pek paylaşmıyorum kimseyle :)
Erkek üyeler v.s çok oluyor buralarda, o sebeple..
esmeraldam @SeraParis Jelesec @tboz ve denizer ile paylaştım bu bölümden..Daha doğrusu daha tboz ve deniz er' e yollayamadım aklıma gelmişken yollayayım
Tamam cok tesekkur ederim, operasyon oncesi kac kiloydunuz? Boyunluk kac? Yasiniz kac? Agriniz cok oldu mu? Memnunmusunuz? Simdi kac kilosunuz? :)))) cok soru sordum kusura bakma, seni anliyorum cunku bende ameliyat olunca resimlerimi sadece cok guvendiklerime yollayacagim, esim aslinda Ona bile izin vermiyor AMA olsun.
Cok tesekkur ederim bende arastirma asamasindayim aslinda 19 yasimdayken 48 kiloydum ve kucuk bir gobek ile kocaman basenlerim vardi, onlari klasik lipo ile cektirdim AMA simdi 40 yasimdayim ve simitleri aldirmak istiyorum, bir daha hic basenim ve gobegim olmadi Benim, Tip simdi cok ilerledi bende lazer liposuction dusunuyorum,klasik cok zordu, cok genc olmama ragmen cok zorlanmistim.Kiloda fazla bir değişiklik beklemeyin..Hoş ben ilk operasyon sonrası birden 11 kilo vermiştim..ama 4-5 ini geri aldım, dikkat etmedim çünkü :)
34 yaşındayım..167 boyundayım..Ağrılar tabi ki oluyor ama ilk 1-2 gün sonra sıkıntı azalıyor..
Ben çok memnunum..Beklentimiz yüksek, manken gibi çıkalım istiyoruz ama yok tabi öyle bir şey :)
şuan 65-66 kgyum ama 55 kiloyken ki vücut hatlarına sahibim, sanırım sonuç hakkında bu biraz bilgi verir :)
Offfff offfff sana ne demeli? Incelmeler süper, Nejdet bey ne çekiyor senden? Adamcaz memnun edemedimi seni hala? Fotoların süper. Fiziğin çok değişti ve daha genç bi görünüm elde ettin. Değişim harika yani :)Benim albümüm yok..Çok güvendiklerim harici pek paylaşmıyorum kimseyle :)
Erkek üyeler v.s çok oluyor buralarda, o sebeple..
esmeraldam @SeraParis Jelesec @tboz ve denizer ile paylaştım bu bölümden..Daha doğrusu daha tboz ve deniz er' e yollayamadım aklıma gelmişken yollayayım
Offfff offfff sana ne demeli? Incelmeler süper, Nejdet bey ne çekiyor senden? Adamcaz memnun edemedimi seni hala? Fotoların süper. Fiziğin çok değişti ve daha genç bi görünüm elde ettin. Değişim harika yani :)
Ay dimi adamın başına püsküllü bela oldum
Ama sever o beni, hiç kırmaz
Valla canım senle konuştuktan sonra iyice motive oldum, cidden mutlu oldum..Jelo da baya moral verdi serap ta..Benim gözüm alışınca bişey farkedemiyorum iyi ki varsınız
sen daha bir yerini elletme balım kontür düzeltirken kafayı yiyeceksin daha zorbenden betersin diyimmmm s
Google görsellere yazdım nasıl yapıldığı hakkında fikir edinmek için. Bakmaz olaydım . Bakarken bile içim gitti.
Memnun kalmış olmanıza çok sevindim. Geçmişler olsun. :)
Google görsellere yazdım nasıl yapıldığı hakkında fikir edinmek için. Bakmaz olaydım . Bakarken bile içim gitti.
Memnun kalmış olmanıza çok sevindim. Geçmişler olsun. :)
yaaaa ama benim bacak içleri hafif yağlı ve dalgalı gibi. aslında kilolu değilim. sadece biraz şekillenmek istiyorum.Hayirli olsun. Bel simit hemen netice gösteren bölgeler. Iç bacak biraz zaman isteyen bölge sanırım. Güzel olacaktır
Yaptıracağım yani böyle bi planım olduğundan bakmadım.sakın bakmayın:))) ben karın germe ameliyatı öncesi araştırdım birde nasıl yapılı video izledimdedim yok kalsın bu ne böyle kesin ölürüm ben ikiye bölüp derimi memeye kadar kaldırıcaklar doktoruma gittiğimde dedim oda aferin iyi izlemişsin deseydin bana ameliyata sokardım en doğrusu hiç kesilme biçilme videolarına resimlerine bakmamak
karın germenin yanında lipo ballı kaymak:))))) korkma ol gitsin hayırlısı ileYaptıracağım yani böyle bi planım olduğundan bakmadım.
Ben liposuction olayını hiç böyle ameliyat olarak bilmiyordum. Burda ağrısından sızısından bahsedilince merak ettim.Sonra dedim ki, vay arkadaş! Ne cesaret.
iç bacaklar lazer lipodada mı sorun oluyor lazer olunca toparlıyor diye biliyordumHayirli olsun. Bel simit hemen netice gösteren bölgeler. Iç bacak biraz zaman isteyen bölge sanırım. Güzel olacaktır
Zaten yağların orda çok yoksa sarkmaz bence merak etme. Tamam hassas bi bölge ve lenfler yoğunluğundandır bilemicem, ödemler oradan zor atîlıyor diye biliyorum ama zaten sadece şekillendirmek için olacaksan yaptirabilirsin. Ben istemiyordum iç bacağımı yaptırmayı ama şimdi dış bacaklarım çok iyi oldu vaserden sonra, şimdi birde içleredemi yaptırsam diyorum. Estetik zincirlemeye girdim, çıkamıyorumiç bacaklar lazer lipodada mı sorun oluyor lazer olunca toparlıyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?