Lazer Liposuction Ameliyatım

Tamam cok tesekkur ederim, operasyon oncesi kac kiloydunuz? Boyunluk kac? Yasiniz kac? Agriniz cok oldu mu? Memnunmusunuz? Simdi kac kilosunuz? :)))) cok soru sordum kusura bakma, seni anliyorum cunku bende ameliyat olunca resimlerimi sadece cok guvendiklerime yollayacagim, esim aslinda Ona bile izin vermiyor AMA olsun.

Kiloda fazla bir değişiklik beklemeyin..Hoş ben ilk operasyon sonrası birden 11 kilo vermiştim..ama 4-5 ini geri aldım, dikkat etmedim çünkü :)

34 yaşındayım..167 boyundayım..Ağrılar tabi ki oluyor ama ilk 1-2 gün sonra sıkıntı azalıyor..
Ben çok memnunum..Beklentimiz yüksek, manken gibi çıkalım istiyoruz ama yok tabi öyle bir şey :)

şuan 65-66 kgyum ama 55 kiloyken ki vücut hatlarına sahibim, sanırım sonuç hakkında bu biraz bilgi verir :)

Cok tesekkur ederim bende arastirma asamasindayim aslinda 19 yasimdayken 48 kiloydum ve kucuk bir gobek ile kocaman basenlerim vardi, onlari klasik lipo ile cektirdim AMA simdi 40 yasimdayim ve simitleri aldirmak istiyorum, bir daha hic basenim ve gobegim olmadi Benim, Tip simdi cok ilerledi bende lazer liposuction dusunuyorum,klasik cok zordu, cok genc olmama ragmen cok zorlanmistim.

Offfff offfff sana ne demeli? Incelmeler süper, Nejdet bey ne çekiyor senden? Adamcaz memnun edemedimi seni hala? Fotoların süper. Fiziğin çok değişti ve daha genç bi görünüm elde ettin. Değişim harika yani :)

Ay dimi adamın başına püsküllü bela oldum
Ama sever o beni, hiç kırmaz

Valla canım senle konuştuktan sonra iyice motive oldum, cidden mutlu oldum..Jelo da baya moral verdi serap ta..Benim gözüm alışınca bişey farkedemiyorum iyi ki varsınız

sen daha bir yerini elletme balım kontür düzeltirken kafayı yiyeceksin daha zor benden betersin diyimmmm s

Google görsellere yazdım nasıl yapıldığı hakkında fikir edinmek için. Bakmaz olaydım . Bakarken bile içim gitti.

Memnun kalmış olmanıza çok sevindim. Geçmişler olsun. :)

sen daha bir yerini elletme balım kontür düzeltirken kafayı yiyeceksin daha zor benden betersin diyimmmm s

Yok artık daha neremi yaptırayım..Hoş yapsa yaptırırım ama yapmıyor

Google görsellere yazdım nasıl yapıldığı hakkında fikir edinmek için. Bakmaz olaydım . Bakarken bile içim gitti.

Çok teşekkürler

sakın bakmayın:))) ben karın germe ameliyatı öncesi araştırdım birde nasıl yapılı video izledim dedim yok kalsın bu ne böyle kesin ölürüm ben ikiye bölüp derimi memeye kadar kaldırıcaklar doktoruma gittiğimde dedim oda aferin iyi izlemişsin deseydin bana ameliyata sokardım en doğrusu hiç kesilme biçilme videolarına resimlerine bakmamak

Yaptıracağım yani böyle bi planım olduğundan bakmadım.
Ben liposuction olayını hiç böyle ameliyat olarak bilmiyordum. Burda ağrısından sızısından bahsedilince merak ettim. Sonra dedim ki, vay arkadaş! Ne cesaret.

karın germenin yanında lipo ballı kaymak:))))) korkma ol gitsin hayırlısı ile

iç bacaklar lazer lipodada mı sorun oluyor lazer olunca toparlıyor diye biliyordum
Zaten yağların orda çok yoksa sarkmaz bence merak etme. Tamam hassas bi bölge ve lenfler yoğunluğundandır bilemicem, ödemler oradan zor atîlıyor diye biliyorum ama zaten sadece şekillendirmek için olacaksan yaptirabilirsin. Ben istemiyordum iç bacağımı yaptırmayı ama şimdi dış bacaklarım çok iyi oldu vaserden sonra, şimdi birde içleredemi yaptırsam diyorum. Estetik zincirlemeye girdim, çıkamıyorum

arkadaşlar ben birazda üst kollara giricem. heryerden azıcık yani. kafayı bozdum iyice. çok kilo almazsak yağ alınan yerler yeniden almıyormuş doğrumu? lazer lipolizdede böylemiii

merhabalar ben 2gün önce bacaklarımdan lazer lipo oldum. ilk gün ağrım ve kanama şeklinde sızıntım çoktu. ikinci gün uçakla ankaraya döndüm. korse var yürüyebiliyorum ama okadar rahat değil. 1 haftaya bandajlar çıkacak bakalım ozaman daha da rahatlarım heralde. operasyon lokal anestezi ile oldu. yalan yok canım baya yandı ama çıkan yağları gördükçe mutlu oldum :) umarım sonucu iyi olur. bol bol ödem atıcı çay içiyorum. aslında şu sızıntılar olmasa pekte bi ağrım yok gibi. tek sorun sızıntı. heryere hasta pediyle gidiyorum. bugün 3.günüm sızıntı çok azaldı yok gibi. ağrım hafif var. ağrısı kesiciyle hallolan cinsten.

Merhaba bugün slimlipo için (lazer) muayene oldum .Bacak aralarımdaki yağlardan dolayı çok mutsuzum asla elbise veya etek giyemiyorum hemen pişik oluyorum aslında balık etliyim ve kas kütlemde fazla ama o yağların gitmesini istiyorum rahatlıkla elbise giyebilmek istiyorum.Ayrıca bununla beraber göğüs küçültme işlemi içinde bilgi aldım.Doktor Uğur Özdemir Ataşehir Estethica hastanesinde acaba bilen ya da duyan varmıdır? Ya da başka önerileriniz???

Merhaba, bütün tecrübeni okudum. Ben 7 Kasım’da karın ve bel çevresinden lazer liposuction oldum. Bugün tam bir ay bitti incelme de beklenen gibi fakat dalgalı bir görüntü, sertlik ve masaj yaparken acı var. Bu dalgalı görüntü normal mi? Endişelenmem için erken mi acaba _MedceziR_ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…