Lazer Liposuction Ameliyatım

Ciktim kızlar.. 4 saat surdu...genel anesteziyle oldum..ayağa kalkamiyorum şuan...10 kg afyon yutmuş gibiyim..

Geçmiş olsun Med, yav merak ettik o kadar, insan baygınken bile olsa, iyiyim müdürüm diye telepatik mesaj gönderir, yine gönderir
Hiç endişe ettiğin gibi olmadı değil mi
Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun yavru, nasıl oldun şimdi ?

Sagolun kızlar... Yatiyorum...hani boyle joker ler attan düşer de, üstünden bir suru at geçer ya..hah oyleyim iste

Geçmiş olsun Med, yav merak ettik o kadar, insan baygınken bile olsa, iyiyim müdürüm diye telepatik mesaj gönderir, yine gönderir
Tekrar geçmiş olsun.

Mudurum sagolasin hem ozelden hem buradan ilgilendiN...genel anestezinin yan etkileri bunlar..yoksa öyle dayanılmayacak agrim yok..yürürken zorluyor bir tek...

24 saattir yemek yemiyorum..az daha gelmezse hastanede personel kalmicak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar geçmiş olsun.

Kıza hasta yatağında bile rahat yok demi müdürüm.
Yakında rüyalarına gircen bak , sonra psikolojik destek ister ona göre.

Aman Med, geçen gece seni yemek konusunda ikaz ettim biliyorsun, korkuyorum personeli yiyeceksin, yersen öngörülerimin kuvvetli olduğunu teyit etmiş olacağız
4 saatlik bir ameliyat sonrası, ağrılarında varken üstelik, espri yanının anesteziyle yok olmamasına sevindim ama

cesur kızsın valla. ben cesaret edemiyorum bu ameliyatlara.
iyi geçmesine ve iyi olmana çok sevindim.small beden med..
vede personelllerden uzak dur:)

Valla mudurum napim..çok sinirliyim..hala yemeğini getirmediler yav..hemşireye cattim az önce..bileydim pizza paket yaptiripatardim cantama dedim..

Parkun goruyon demi, cimbizi hep totomda hissediyorum.

cesur kızsın valla. ben cesaret edemiyorum bu ameliyatlara.
iyi geçmesine ve iyi olmana çok sevindim.small beden med..
vede personelllerden uzak dur:)

Okim sen bide ameliyata girerken gorcektin o cesurluğu

Beni gören beyin ameliyatina gidiyorum sanmistir

canım geçmiş olsun hoş geldin estetikli guruba acı var mı ? İyimisin kaç litre alındı bilgi verdi mi doktorun yattığın yerde bacaklarını oynatmayı unutma lütfen hareketsiz kalma

Bu da iyiymiş
Tüm ameliyatları önce Med olsun, beğenirsek bizde oluruz, safra kesesi, bademcik, apandist gibi ameliyatlarda dahil değil mi buna

Müdürüm bademcik önemli değil........burda söz konusu olan güzelliğim..........burda med bizim için kendini feda etmiş
Şaka bir yana hayatta böyle birşeye cesaret edemem........umarım ameliyat medin istediği gibi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…