Lazer Liposuction Ameliyatım

Canım hayır bir yerden yağ alıp bir yere aktarma değil :) tumescent lipoda ameliyat öncesi yağ alınacak bölgelere sıvı enjekte ediliyor. Bu sıvı kan damarlarının büzüşmesine ve yağların kabarmasına neden oluyormuş (kek tarifi gibi oldu :)) böylelikle operasyon sonrası morluk ve şişlik minimal düzeyde oluyormuşmuş... Lakin bende ki morluk ve şişlik maksimum düzeyde :) özellikle enjekte edilen sıvının operasyondan sonra akması gerekiyor. Ben de akıntı çok olmadı. Sanırım bu yüzden de bu kadar şişlik var

Lzerlipo istiyordum ben aslında ama alınabilecek yağ miktarı çok az olunca vazgeçtim. Lipo için kullanılan en güvenli teknikler: vaser, lazer ve tumescentmiş zaten...

"tumescent lipo" diye topic açtım ve bugün tecrübelerimi oraya yazdım. Ordan da okuyabilirsin canım..

Aaa, tumescent te daha fazla mı yağ alınabiliyor? Doğru mu anladım? Aslında ben de 3 litreden fazla alınmasını istiyorum, ama doktorum en fazla 3 litre çekebilirim dedi..Klasik lipodan da korktuğumdan razı oldum mecbur..

Konunu okuyacağım canım, çok teşekkürler.

Yarın bir konuşayım doktorumla, olmazsa bu teknikle olayım:26:

Kız dur telaş yapma :)
Doktorun en uygununu söylemiştir zaten sana :) nebil bey lazer lipo uygulamıyor ve uyguladığı teknikte bana çok güvenilir geldi. Kararttım gözümü :)
Lazerlipo da çok sağlıklı bi yöntem. Hem sonrası daha rahat. Hem de sıkılaşma sağlıyor cillte.
Ha bide alınacak yağ miktarına gerçekten doktorum karar vermesi lazım bence. Cilt kendini ne kadarı ile toparlar onlar çok daha iyi biliyor çünkü.

Benim cildim çok sıkı, yani buradan görünen o :))
Sadece bacak bölgemden alınacak 2 lt gibi bir yağ bana yetmeyecek gibi geliyor, çünkü tüm bacak olacak sonuç alamazsam üzülürüm..

Öyle düşünme medcezir... Kimden ne kadar yağ alınır ve ne kadar incelme olur hiç belli olmuyor. Bu siteden okuduğum yorumlar dolayısıyla da vardım bu sonuca. Ben de ilk uyandığımda '3.5 az değil miiiii???" Dedim doktoruma :) e anCak dedi. Amacımız sarkıklık olmadan şekil düzeltmek dedi. Netice de liposakşın şekil vermek için yapılan bir işlem kilo vermek için değil :)
Sonuç alamam sonuç kötü olur diye moralini bozma sakın.

Medcezir naptın? Sesin çıkmıyor. Oldu bitti mi yoksa? :)

Yok tatlım ya, olsa bitse de kurtulsam..Dün doktorumla görüştüm gidip..senin bu yöntemi sormak için..O da ben de o sıvıyı enjekte ediyorum dedi..Yani lazer lipo+tume yapıyormuş zaten..Ama benim bacaklarda klasik lipo da uygulayacak az bir miktar..Bende tüm yöntemler olucak anlaşılan

Ama 14 ocakta ameliyatım Makineyi hastaneye taşıtacağı için, ancak o tarihe gün vermiş hastane..Uzadıkça geriliyorum valla..

Son düzenleyen: Moderatör:

Oh süpper. Demek ki tumescenti çaktırmadan kullanıyor doktorlar :)
10 günüm kaldı yani. Sakin ol canım. Heyecanlanma :) insan ister istemez duygusallaşıyor ama haklısın.. İnşallah güzel olucak her şey.

Oh süpper. Demek ki tumescenti çaktırmadan kullanıyor doktorlar :)
10 günüm kaldı yani. Sakin ol canım. Heyecanlanma :) insan ister istemez duygusallaşıyor ama haklısın.. İnşallah güzel olucak her şey.

Evet o da öyle söyledi..O zaman daha fazla yağ çekersiniz 3 litre bana yetmez dediğimde kızdı bana
Vücut benim vücudum çekin işte dedim Adamı bunalttım resmen..

Evet o da öyle söyledi..O zaman daha fazla yağ çekersiniz 3 litre bana yetmez dediğimde kızdı bana
Vücut benim vücudum çekin işte dedim Adamı bunalttım resmen..

Çılgınsın dostum

Canım bu kilo verme değil inceltme ve şekil verme ameliyatı olduğu için doktorlar şu kadar kilo yağ al benden diyince kızıyorlar haklı olarak :)

21 ne ertelendi ameliyat..Ertelendikçe ben de geriliyorum artık..
Hastaneye taşınacağı için makine, benden önce bu hafta içine 4 tane lipo ameliyatı alınmış..

Uzadıkça psikolojim bozuldu

21 ne ertelendi ameliyat..Ertelendikçe ben de geriliyorum artık..
Hastaneye taşınacağı için makine, benden önce bu hafta içine 4 tane lipo ameliyatı alınmış..

Uzadıkça psikolojim bozuldu

Pek bisi yokmuş aslında
Fazla kasma kendini, olacak ve bitecek :)

Pek bisi yokmuş aslında
Fazla kasma kendini, olacak ve bitecek :)

Ay sör 2 hafta önce olacaktı ya..Habire erteleniyor..Tamam ben istedim hastanede olsun ama bu haftaya programlamıştım kendimi. Yarın olacaktı..

Neyse 1 hafta daha beklicem..Geç olsun da güç olmasın diye avutuyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…