- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Arkadaşlar benim sağ bacağımda dikiş yerinin biraz üstünden yumru gibi bir şey oluştu..içten semsert..Sanki yap bezesi gibi, ne bileyim bi tuhaf..
Ne olanbilir sizce?
Doktorum dikiş yerlerinin çevresinde zaman zaman böyle sertliklerin oluştuğunu söyledi ama tedirgin oldum.
2,5 kğ fark eder tabi ya dediğin gibi bizim gibi biri ne alınırsa alınsın az gelebilir, 2.ayda fark eder tabi ama öncesi sonrası foto görmek lazım ne desek havada kalacak,önemli olan kendi memnun değil bunuda doktoru ile çözecektir mutlaka
dikişten sertleşme olabilir sinirlerde de left bezlerindede senle teli kapadık aklıma geldi benim tek kolumda böyle bir durum olmuştu tam sertlik değilde kasılma gibi bir müddet kullanamdım o kolu verimli
Sinir ve lenf bezleri mi?
Korkutma beni jelo..Ağrı sızı yok, ama cevizden biraz büyük çapında taş gibi sertlik var deri altında.
Geçer mi ki?
Valla yılbaşından sonra hastaneye giderim, korkarım böyle şeylerden, yarın bidaha arim bi nejdet beyi ne dicek bakalım..
Radyofrekans ve lgp ile yumuşatırız onu demişti.
canım benim gibi değildir ben zorlandım tek kol kasıldı sertlikte vardı dr masaj ve sıçak soğuk su uygulaması yaptırmıştı
Canım geçmiş olsun. Tam ben yazacaktım, sıcak bişeyler mesela sıcak su torbası iyi gelir bi dene, gevşer ama yarın zaten aricaksan sor önce, yanlış bişey yapma canım.Masaj yap dedi bana da..Bugün duşa girdim, banyodan sonra biraz yumuşadı sanki..Demek sıcak su iyi geliyor..
Off ne tırsağım ya.
Aradınmı canım nejdet beyi, merak ettim seni. Biran önce ara bizi merakta bırakma.Sinir ve lenf bezleri mi?
Korkutma beni jelo..Ağrı sızı yok, ama cevizden biraz büyük çapında taş gibi sertlik var deri altında.
Geçer mi ki?
Valla yılbaşından sonra hastaneye giderim, korkarım böyle şeylerden, yarın bidaha arim bi nejdet beyi ne dicek bakalım..
Radyofrekans ve lgp ile yumuşatırız onu demişti.
Aradınmı canım nejdet beyi, merak ettim seni. Biran önce ara bizi merakta bırakma.
Merhaba med yazılarını bugün okudum verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Ben yıllardır liposuction olmak istiyorum. Bu arada 26 yaşındayım 55 kilo 167 boy. Bacaklarım oldukça ince ama basen kısımlarım balon gibi yanlara çıkık ayrıca gamzeler selülitker var popom cok düşük yan belimde var vücüdum kare duruyor bildiğin. Bana yardımcı olurmusun lütfen aşırı depresyona girdim(( liposuctionun emboli ölüm riski varmış:'(
Lazer lipolizin emboli riski varmı canım selülite iyi geliyor mu? Ayrıca ilgilendiğin için çok tşkler çok fena depresyondayım
Merhaba med yazılarını bugün okudum verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Ben yıllardır liposuction olmak istiyorum. Bu arada 26 yaşındayım 55 kilo 167 boy. Bacaklarım oldukça ince ama basen kısımlarım balon gibi yanlara çıkık ayrıca gamzeler selülitker var popom cok düşük yan belimde var vücüdum kare duruyor bildiğin. Bana yardımcı olurmusun lütfen aşırı depresyona girdim(( liposuctionun emboli ölüm riski varmış:'(
_MedceziR_ sende benim gibi düşündünmü? Sanki beni tarif ediyor değilmi? Bende sana ekran gibi kalça diye yakınıyorum.....
Farklı görüşün için tsk ederim canım benimYok be canım, sen çok abartıyorsun kendi durumunu..
Ben yaptırdım kurtuldum dicem. Ama benim kalçakemiğim çok geniş binevi aynıyım demekte istemiyorum çünkü simit gitti şükür. En nefret ettiğim yerdi. Bende hemen hemen senin gibi kilom boyum. Fazla basenim yoktu ama yinede orayıda aldırdım dahada orantili olsun diye. Sanki ekran daha çok çıktı gibi....Napcaz esmeraldam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?