Lazer Liposuction Ameliyatım

dikişten sertleşme olabilir sinirlerde de left bezlerindede senle teli kapadık aklıma geldi benim tek kolumda böyle bir durum olmuştu tam sertlik değilde kasılma gibi bir müddet kullanamdım o kolu verimli

Hiç değişme olmadı demiş..Bence kendi beklentisini karşılamadı..
Misal bizim bacaklar naparsak yapalım gözümüze kalın geliyor, o hesap

dikişten sertleşme olabilir sinirlerde de left bezlerindede senle teli kapadık aklıma geldi benim tek kolumda böyle bir durum olmuştu tam sertlik değilde kasılma gibi bir müddet kullanamdım o kolu verimli

Sinir ve lenf bezleri mi?
Korkutma beni jelo..Ağrı sızı yok, ama cevizden biraz büyük çapında taş gibi sertlik var deri altında.
Geçer mi ki?

Valla yılbaşından sonra hastaneye giderim, korkarım böyle şeylerden, yarın bidaha arim bi nejdet beyi ne dicek bakalım..
Radyofrekans ve lgp ile yumuşatırız onu demişti.

canım benim gibi değildir ben zorlandım tek kol kasıldı sertlikte vardı dr masaj ve sıçak soğuk su uygulaması yaptırmıştı

Masaj yap dedi bana da..Bugün duşa girdim, banyodan sonra biraz yumuşadı sanki..Demek sıcak su iyi geliyor..
Off ne tırsağım ya.
Canım geçmiş olsun. Tam ben yazacaktım, sıcak bişeyler mesela sıcak su torbası iyi gelir bi dene, gevşer ama yarın zaten aricaksan sor önce, yanlış bişey yapma canım.

Aradınmı canım nejdet beyi, merak ettim seni. Biran önce ara bizi merakta bırakma.

valla ben 1,68 kg boyum 72 kg yum göbek simidim vardı. ben diyetle veriyordum zaten artık diyetten bıktığım için yaptırdım,2,5 kg çektim dedi. 2 ay bitiyor hiç bir şey yok bedenim bile oynamadı.

Merhaba med yazılarını bugün okudum verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Ben yıllardır liposuction olmak istiyorum. Bu arada 26 yaşındayım 55 kilo 167 boy. Bacaklarım oldukça ince ama basen kısımlarım balon gibi yanlara çıkık ayrıca gamzeler selülitker var popom cok düşük yan belimde var vücüdum kare duruyor bildiğin. Bana yardımcı olurmusun lütfen aşırı depresyona girdim (( liposuctionun emboli ölüm riski varmış:'(

Merhaba..Zaten liposuction yapmazlar sana. Lazer lipo yaparlar. Basen ve simit bölgeleri en güzel sonuç veren bölgeler..Memnun kalırsın yani.

Kalça konusunda da görüşebilirsin doktorunla..Kalça kaldırma, protez v.s oluyor mu bilemiyorum.

Rica ederim bu arada :)

Lazer lipolizin emboli riski varmı canım selülite iyi geliyor mu? Ayrıca ilgilendiğin için çok tşkler çok fena depresyondayım

Lazer lipolizin emboli riski varmı canım selülite iyi geliyor mu? Ayrıca ilgilendiğin için çok tşkler çok fena depresyondayım

Emboli riski yok lazerliponun..Yani ben duymadım. Selülitlere bir nebze faydası oluyor ama tamamen gideriyor diyemem..Selülit ameliyatı var onun için..O da lazerlipo gibi bir işlem..Sadece lazer ışınlarıyla deri altındaki yağlar parçalanıyor.

_MedceziR_ sende benim gibi düşündünmü? Sanki beni tarif ediyor değilmi? Bende sana ekran gibi kalça diye yakınıyorum.....

Napcaz esmeraldam (
Ben yaptırdım kurtuldum dicem. Ama benim kalçakemiğim çok geniş binevi aynıyım demekte istemiyorum çünkü simit gitti şükür. En nefret ettiğim yerdi. Bende hemen hemen senin gibi kilom boyum. Fazla basenim yoktu ama yinede orayıda aldırdım dahada orantili olsun diye. Sanki ekran daha çok çıktı gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…