Lazer Liposuction Ameliyatım

slm arkadaşlar lazer lipoliz için yarın görüşmeye gidiyorum. ilk 17 sayfayı okuyabildim. doktorum ataşehirde İ. aşkar

peki nasil duzelttin bacaklarini?

canım ercan beye revizyon oldum ben ilk başta, çöken yerlere yağ dolgusu yaptı kalın yerlerede lazer lipo tabi tam %100 sonuç olmadı ama eski ameliyatımın sonucundan çok çok iyi oldu, iç bacak en gevşemeye müsait yer oraya dokunulmamalı kaldıki klasik lipoda çok da çekilmemeli bir bölgeden sonuç daha da vahim olabiliyor( sarkma,portakal kabuğu görüntüsü,deride gevşeme, ve derin çukurlar)

Ama jelom biliyosun brnim en cok ic bacaktan cekildi..hic sarkma olmadı..klasik lipo icin konusuyosunuz dimi? Lazerlipoda da iclere dokunulmaması mı gerekiyor? Valla bende ic ve ustte vardı hep ordan cekildi..bana kalsa daha da cekilseydi hatta

Tesekkur ederim canim

Tabiki bebem klasik lipo için yazdım kaldıki lazer lipoda öldür tek bölgeden benim dr senin deye 5.litre çektiremeyiz

Yani 3 kere mi girdniz ameliyata? Ve toplamda. 5 litre mi cekilebildi?

Evet ilk ameliyatım bacaklardı.
Biraz da simit bolgesi..2. Operasyonum bir nevi rotuş niteligindeydi..yine navaklat..1 hafta oncede sırt bel ve simit oldum..ilkinde 2.5, ikincisinde 1.6 sonuncusunda 1.8 lt cekildi..

Evet ilk ameliyatım bacaklardı.
Biraz da simit bolgesi..2. Operasyonum bir nevi rotuş niteligindeydi..yine navaklat..1 hafta oncede sırt bel ve simit oldum..ilkinde 2.5, ikincisinde 1.6 sonuncusunda 1.8 lt cekildi..
Sizi. Izliyorum,sizde beni izlermisiniz? Resimlerinizi gorebilirmiyim?

Sizi. Izliyorum,sizde beni izlermisiniz? Resimlerinizi gorebilirmiyim?

Benim albümüm yok..Çok güvendiklerim harici pek paylaşmıyorum kimseyle :)

Erkek üyeler v.s çok oluyor buralarda, o sebeple..

esmeraldam C ChAneL81 Jelesec tboz ve denizer ile paylaştım bu bölümden..Daha doğrusu daha tboz ve deniz er' e yollayamadım aklıma gelmişken yollayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…