- 4 Ocak 2013
- 415
- 144
- 53
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Bence ol canim simdiye kadar emboli olani duymadimÖnerir misiniz kızlar yoksa olmasam daha iyiydi dermsnz
Git bakalım ne dicek nerelere düşünüosun fiyat aldınmıslm arkadaşlar lazer lipoliz için yarın görüşmeye gidiyorum. ilk 17 sayfayı okuyabildim. doktorum ataşehirde İ. aşkar
Hayirli olsun. Bel simit hemen netice gösteren bölgeler. Iç bacak biraz zaman isteyen bölge sanırım. Güzel olacaktırslm cnm bel simitler bacak içleri düşünüyorum
Ic bacaklari yaptirmani tavsiye etmem sarkar ilerideslm cnm bel simitler bacak içleri düşünüyorum
Ic bacaklari yaptirmani tavsiye etmem sarkar ileride
peki nasil duzelttin bacaklarini?evet çok doğru ben ilk klasik lipo olduğumda iç taraflardan çekilmişti ilk doktorumla bu yüzdende papaz olmuştum sarktı boşaldı orası bende tavsiye etmem asla
peki nasil duzelttin bacaklarini?
canım ercan beye revizyon oldum ben ilk başta, çöken yerlere yağ dolgusu yaptı kalın yerlerede lazer lipo tabi tam %100 sonuç olmadı ama eski ameliyatımın sonucundan çok çok iyi oldu, iç bacak en gevşemeye müsait yer oraya dokunulmamalı kaldıki klasik lipoda çok da çekilmemeli bir bölgeden sonuç daha da vahim olabiliyor( sarkma,portakal kabuğu görüntüsü,deride gevşeme, ve derin çukurlar)
Tesekkur ederim canimcanım ercan beye revizyon oldum ben ilk başta, çöken yerlere yağ dolgusu yaptı kalın yerlerede lazer lipo tabi tam %100 sonuç olmadı ama eski ameliyatımın sonucundan çok çok iyi oldu, iç bacak en gevşemeye müsait yer oraya dokunulmamalı kaldıki klasik lipoda çok da çekilmemeli bir bölgeden sonuç daha da vahim olabiliyor( sarkma,portakal kabuğu görüntüsü,deride gevşeme, ve derin çukurlar)
Ama jelom biliyosun brnim en cok ic bacaktan cekildi..hic sarkma olmadı..klasik lipo icin konusuyosunuz dimi? Lazerlipoda da iclere dokunulmaması mı gerekiyor? Valla bende ic ve ustte vardı hep ordan cekildi..bana kalsa daha da cekilseydi hatta
Tesekkur ederim canim
Tabiki bebem klasik lipo için yazdım kaldıki lazer lipoda öldür tek bölgeden benim dr senin deye 5.litre çektiremeyiz
Off evet..5 lt nerdeee??
3 operasyonda anca tamamladık 5 e
Lazer lipo ile en fazla kac litre cekilebiliyor?birşey değil canım ha bunlar benim yaşadığım tecrübelerim ve forumda okuduklarım biri gelip yazabilir bende çekildi sarkma olmadı diye:)))
Yani 3 kere mi girdniz ameliyata? Ve toplamda. 5 litre mi cekilebildi?Off evet..5 lt nerdeee??
3 operasyonda anca tamamladık 5 e
Yani 3 kere mi girdniz ameliyata? Ve toplamda. 5 litre mi cekilebildi?
Sizi. Izliyorum,sizde beni izlermisiniz? Resimlerinizi gorebilirmiyim?Evet ilk ameliyatım bacaklardı.
Biraz da simit bolgesi..2. Operasyonum bir nevi rotuş niteligindeydi..yine navaklat..1 hafta oncede sırt bel ve simit oldum..ilkinde 2.5, ikincisinde 1.6 sonuncusunda 1.8 lt cekildi..
Sizi. Izliyorum,sizde beni izlermisiniz? Resimlerinizi gorebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?