Lazer liposuktion/ Normalmidir ???

Zuyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
132
11
38
- Yurtdışı
Kizlar lazer liposuktion yaptirdim 2,5 kg alinmis ve tam 5 hafta oldu yaptirali. ( dizlerden ic bacaklardan karin ve belden yag alindi)
Doktorun dedigi bi haftada 4 gün kardio/ yürüyüs yapiyorum ve aksam saat 18.30dan sonra yemek yemiyorum.
Ama yinede karnim sis belimde sis :( cok üzülüyorum
ameliyata girmeden kilom 62di simdi ise kilom 62.6

Yagli yemek kesinlikle yemiyorum asitli icecekler icmiyorum
1 litre yesil cay 1 liste su ( bazen limonlu) iciyorum

5 hafta sonra bunlar normalmidir ? gidip gelip aynaya bakiyorum baktikcada üzülüyorum.

Kizlar lazer liposuktion yaptirdim 2,5 kg alinmis ve tam 5 hafta oldu yaptirali. ( dizlerden ic bacaklardan karin ve belden yag alindi)
Doktorun dedigi bi haftada 4 gün kardio/ yürüyüs yapiyorum ve aksam saat 18.30dan sonra yemek yemiyorum.
Ama yinede karnim sis belimde sis :( cok üzülüyorum
ameliyata girmeden kilom 62di simdi ise kilom 62.6

Yagli yemek kesinlikle yemiyorum asitli icecekler icmiyorum
1 litre yesil cay 1 liste su ( bazen limonlu) iciyorum

5 hafta sonra bunlar normalmidir ? gidip gelip aynaya bakiyorum baktikcada üzülüyorum.

Peki doktor ne diyor bu duruma.birde gogusler ne durumda ?

Peki doktor ne diyor bu duruma.birde gogusler ne durumda ?

Canim doktor 3 ay sonra göreceksiniz diyor ama iste ben belki biraz sabirsizim ;)
Memisler biraz saskin sol meme yan sag mememinde sanki silikon alttan kaymis gibi elime geliyor.. Ama doktor 3-4 ay sonra yerlesecek diyor :) günde bir kac kez masaj yapiyorum øzellikle sol memeye ;)

canim doktor 3 ay sonra göreceksiniz diyor ama iste ben belki biraz sabirsizim ;)
memisler biraz saskin sol meme yan sag mememinde sanki silikon alttan kaymis gibi elime geliyor.. Ama doktor 3-4 ay sonra yerlesecek diyor :) günde bir kac kez masaj yapiyorum øzellikle sol memeye ;)

3 4 ay sonra süper olacaksın merak etme...her şey yolunda...

Öncelikle geçmiş olsun..

Ben de dün lazer lipo oldum..

Tüm bacak, bel ve simit bölgesinden...

Bel-simit bölgesi normal görünüyor, hatta alınan yerler epey gitmiş..

Ama bacaklarıma sanki silikon takılmış gibi :60: Çok şiş..İki katına çıktı resmen..
Normöl diyor doktorum o ödeme, bacaklarımla çok uğraşmış çünkü..
4 saat sürdü benim ameliyatım..2.5 lt çekildi benden de..

Bakalım bekleyip görücez sonuçları..

Ağrılarınız ne zaman geçti sizin?

Öncelikle geçmiş olsun..

Ben de dün lazer lipo oldum..

Tüm bacak, bel ve simit bölgesinden...

Bel-simit bölgesi normal görünüyor, hatta alınan yerler epey gitmiş..

Ama bacaklarıma sanki silikon takılmış gibi :60: Çok şiş..İki katına çıktı resmen..
Normöl diyor doktorum o ödeme, bacaklarımla çok uğraşmış çünkü..
4 saat sürdü benim ameliyatım..2.5 lt çekildi benden de..

Bakalım bekleyip görücez sonuçları..

Ağrılarınız ne zaman geçti sizin?

Canim gecmis olsun insallah hayal ettigimiz vucuda sahip oluruz ;)
Benim hic agrim olmadi tek hissettigim agri memislerimdendi ;)aynizamanda meme büyütme ameliyatida oldum ;)
Sislikler yaklasik 2 hafta sürdü ama gercekten balon gibi sismistim ;)

Birde o vucudumdaki bantlari cikartmak aman allahim 2 saatimi aldi bak o acidi iste ;) dikisler 3 hafta sonra düsdü ;)

Offf ya insallah 3 ay sonra havada bir cizgi olurum ;)

Canim gecmis olsun insallah hayal ettigimiz vucuda sahip oluruz ;)
Benim hic agrim olmadi tek hissettigim agri memislerimdendi ;)aynizamanda meme büyütme ameliyatida oldum ;)
Sislikler yaklasik 2 hafta sürdü ama gercekten balon gibi sismistim ;)

Birde o vucudumdaki bantlari cikartmak aman allahim 2 saatimi aldi bak o acidi iste ;) dikisler 3 hafta sonra düsdü ;)

Offf ya insallah 3 ay sonra havada bir cizgi olurum ;)

Benim ağrım çok:50:
Bütün şişlendiğim yerlerde deli gibi ağrı var, özellikle yatıp veya oturup kalkarken..

2-3 güne kadar hafifler umarım..

Bandajlarını ne zaman çıkardın canım? Batikon falan sürdün mü çıkardıktan sonra?

Benim ağrım çok:50:
Bütün şişlendiğim yerlerde deli gibi ağrı var, özellikle yatıp veya oturup kalkarken..

2-3 güne kadar hafifler umarım..

Bandajlarını ne zaman çıkardın canım? Batikon falan sürdün mü çıkardıktan sonra?

Agri cekmen kötüymüs canim insallah cobuk kesilir ;) batikon ne oluyor? Doktorbana øyle birsey demedi 9 gün sonra bantlari cikarttim canim

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Canim benim doktor ödem Atici cay önerdi. Avokado yapragi, misir püskülü Kiraz sapi, enginar yapragi hepsinden bir tatli kasigi koyup kaynar suyu dök üstüne demlensin günde
defe ic dedi :) hafta oldu ben hala iciyorum canim :)

Canim benim doktor ödem Atici cay önerdi. Avokado yapragi, misir püskülü Kiraz sapi, enginar yapragi hepsinden bir tatli kasigi koyup kaynar suyu dök üstüne demlensin günde

Zuyildiz bisi sorcam bende subatin 12sinse ustbacak tum bolgelerden lazerlipo olacam 20 marttada yurtdisina cikicam tatile , agrilarim 1 aya gecmis olur dimi bana sorun teskil edermi sonuc olarak orda 3 gun boyunca surekli geziyor olacagim? 35 gun falan gecmis olacak ameliyat uzerinden?

Zuyildiz bisi sorcam bende subatin 12sinse ustbacak tum bolgelerden lazerlipo olacam 20 marttada yurtdisina cikicam tatile , agrilarim 1 aya gecmis olur dimi bana sorun teskil edermi sonuc olarak orda 3 gun boyunca surekli geziyor olacagim? 35 gun falan gecmis olacak ameliyat uzerinden?

canim tatil bir sorun olacagini sanmiyorum ben 5ci gün sabahtan aksama kadar avmlerde gezdim dolastim ve 2 hafta sonra spora basladim.4 hafta sonra kosmaya basladim canim. ( bu arada benden hem yag alindi Ayni zamanda meme büyütme operasyonu gecirdim). biz 3 arkadasdik ücümüzde yag aldirttik canim temerli birimiz ertesi gün avmeleri gezmeye basladi. kisiden kisiye degisebilir tabi ama sorun olacagini hic sanmiyorum. sen git ameliyatini ol sonrada tatilin keyfini cikar canim :) iyi tatiller canim

canim tatil bir sorun olacagini sanmiyorum ben 5ci gün sabahtan aksama kadar avmlerde gezdim dolastim ve 2 hafta sonra spora basladim.4 hafta sonra kosmaya basladim canim. ( bu arada benden hem yag alindi Ayni zamanda meme büyütme operasyonu gecirdim). biz 3 arkadasdik ücümüzde yag aldirttik canim temerli birimiz ertesi gün avmeleri gezmeye basladi. kisiden kisiye degisebilir tabi ama sorun olacagini hic sanmiyorum. sen git ameliyatini ol sonrada tatilin keyfini cikar canim :) iyi tatiller canim

Ayy cok tsk ederim zuyildiz valla icimi rahatlattin cok korkuyodum tatilim zehir olurmu diye :)

Canım bana da solgarın ödem atıcı hapını önerdi bugün doktorum..Ananas hapı diye de geçiyormuş..Dün de burada bir arkadaş yazmıştı..Alıcam bakalım..

Zuyıldız selam cnm ya bişi daha sorucam sana :31: sen sanırım Ercan beye lazer lipo yaptırdın bana fiyat soleyebılırımısın ozelden rıca etsem? bende kendısıyle gorusmek ıstıyorum da.

Kızlar benim ödemler ayak bileklerime kadar indi..yemin ederim fil gibiyim, bir fark görmeyi bırak, iki katı genişliğindeyim şuan..Niye böyle:43:

Ne zaman geçicek bu şişlik :(

Canım bana da solgarın ödem atıcı hapını önerdi bugün doktorum..Ananas hapı diye de geçiyormuş..Dün de burada bir arkadaş yazmıştı..Alıcam bakalım..

Canim benim fiyatlari pek biseye yariyacagini sanmiyorum :) biz 4 arkadas gittik ve heppimiz kombi bir ameliyat olduk bu yüzdende biraz indirim aldik canim. Bence sen ara bi doktoru tatlim ;)

Kızlar benim ödemler ayak bileklerime kadar indi..yemin ederim fil gibiyim, bir fark görmeyi bırak, iki katı genişliğindeyim şuan..Niye böyle:43:

Sen niye öyle oldun tatlim ??? Yürüyüs yapiyormusun ?
Normalmismi okadar cok sismek? Vallah ben 6 haftamdayim bir tek belimde gørebiliyorum fark. Ama doktorumun degisiyle 3-4 ay sonra görülür sonuclar.

Medim mutlaka yürümeye başla ve ben sana facede yada buradan özelden çayı yazayım ama doktoruna sor bu Ercan beyin hastalarına verdiği bir karışım sorun olmasın sonra çok iyi geldi o bana lazer lipo sonrası ben tartı da 3.kilo fazla çıkıyordum bozma moralini geçecek

Back
X