lazer yöntemiyle burun ameliyatı

Syiğit tarihi erteleye erteleye 20 ağustos'a getirmişti,belkim hazırlık yapıyodur ameliyata,malum 1 gün kalmış :26: Umarım öyledir yani Durun bakalım haftaya alırız herhalde haberini hayırlısıyla

syiğit senı beklıyoruz canım sen amelıyat oldukdan sonra 10 kısı daha amelyat olacak cok buuk bır sorumluluk tasıyorsun haberlerını beklıyoruz syıgıt ınsallah seteney hazırlıkdadır dıelım

syiğit senı beklıyoruz canım sen amelıyat oldukdan sonra 10 kısı daha amelyat olacak cok buuk bır sorumluluk tasıyorsun haberlerını beklıyoruz syıgıt ınsallah seteney hazırlıkdadır dıelım

Bekliyoruz haberini,görücez bakalım.Normal koşullarda ameliyat ile ilgili gelişmeleri yazması gerekirdi,2 gün geçti çünkü üstünden

cnım konuyu acmıs olmuş bıle de buraya yazmayı unutmus olmalı ben yazıyım bare burun estetık bolumunden syıgıt burun amelıyatı olarak gecıor oraya tıklayalım lutfen

ya ben burnumun kemigini aldirmak istiyorum ve biraz yanlardan kucultmek istiyorum, bu laser yontemiyle mumkun olurmu ki aceba? yoksa sadece kemerimi yok ediyor?

İST.DA nişantaşında bi yer var işte, syiğit arkadaşımız da orda ameliyat oldu ancak sanırım tam istenen sonucu alamadı,keşke olsaydı da biz de orda amiliyat olsaydık :S

syigit konu hakkında yaşadıklarını anlatırsan çok yararlı olur.
Ben burun kemerime bu yöntemle ameliyat olmak istiyorum. Başından geçenleri detaylı bir şekilde anlatsan çok yararlı olur. Başka konularda okudum şişme olmuş burnunda. Hangi bölgede oldu? Ben sadece kemerime müdehale ettircem lazer nasıl oluyor? Eritiyormu kemiği?

Cevabını bekliyorum

Ah syigit bir cevap versen. Birkaç farklı konuda iletişime geçmeye çalıştım cevap vermedin. Açtığın konunu ve mesajlarını okudum. Nasıl oluyor ameliyat? Kemiğe lazerle nasıl müdahale ediyorlar? kesip çıkarıyorlar mı? Sende morarma ve şişlik nasıl oldu? Yaşadığın şişlik problemi kemikten dolayı mı? Ben burun kemerimden şikayetçiyim. 1 saatten az bir sürede lokal altında bu ameliyatı oldun sen. Daha detaylı bir anlatsan?
Ameliyat esnası nasıl? Doktor nasıl?
Kullanılan aletler nasıl?
Lazer burundan kemeri kesiyor mu?
Lokalde yarı baygın mıydın yoksa sadece burnun mu uyuştu?
İğne yöntemiyle mi uyuşturdular, solüsyon mu uyguladılar?

Ah syigit bir detaylı açıklma yapsan. İnternette çok bilgi yok bu konu hakkında.

aRKAdAŞLAR KONUYU BIRKAC YIL ONCE ACMISTIM alı duman amelıaytımı yapmıstı VE UZUN SUREDIR GIREMEDIM O KONUYU ACTIKTAN SONRA BURNUMDA DUSME VE BURNUMUN UST KISMINNDA CIKIKLIK OLDU ODEM OLUSTU VE 6 AY KADAR ODEMLI ODEMLI KOMIK BIR SEKILDE DOLASTIM DAHA SONRA FARKETTIM KI BURNUMN UCNDA AMELIYAT SIRASINDA BIRSEYLER KALMIS VE YARA IZI GIBI BIR SEKIL OLUSTU IKINCI KEZ AMELIYAT OLDUM VE BURNUMUN UCU YINE DUSTU VE BU SEFER SOL KISIMDA KIKIRDAK BARIZ COK BELLI OLDU VE ARA ARA AGRILAR OLDU RESIM KOYMAYA CALISTIM AMA BELLI BIR MESAJ SAYIM OLMADIGI ICIN ATAMADIM AMA BANA ULASAN BIR KAC KISIYE MAILLE ATTIM sonuc olarak ıkı amelıyat gecırdım ınanın hem yüz ıfadem hemde gorsel olarak burnum cok kotu oldu

Merhaba, MAİL lutfen mail atar misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasaklı olmuş kötü ameliyat sonucu bildirmiş . Ameliyatın kötü sonuç verdiğini bildirince yasaklanılıyormu ? Bende bildirmiştim yasaklanmadım ama neden yasaklanmış ki ?anlamadım , sonucta iyi sonuclar gibi kötü sonuclarda referans oluyor ameliyat olacak kişilere .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de foto görmek istiyorum.Nasıl bi site bu ya?mesaj atamıyosun, foto göremiyosun.bi çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…