Syiğit tarihi erteleye erteleye 20 ağustos'a getirmişti,belkim hazırlık yapıyodur ameliyata,malum 1 gün kalmış :26: Umarım öyledir yaniDurun bakalım haftaya alırız herhalde haberini hayırlısıyla
syiğit senı beklıyoruz canım sen amelıyat oldukdan sonra 10 kısı daha amelyat olacak cok buuk bır sorumluluk tasıyorsunhaberlerını beklıyoruz syıgıt ınsallah seteney hazırlıkdadır dıelım
ben biraz arastirdim dün gece ali beyi de baya guvenilir geldi bana taki ben 3 yildir amelyiat olmak icin doktor arastiriyorum.kendi sitesinde diyorki üc gun alci sonra ücüncü gunu alciyi aliyorum plaster yapistiriyorum ve 7.gun anlasilmayacak derecede burnunuz hazir diyor.helede ilk ayda burnun modeli yüzde 90 oturuyormus.yakup avsarda öyle diyor fakat 9 milyar istiyordu acaba ali bey kaca yapar bu ameliyati pesine düsecegim bu hafta bakalim.ögrendikce sizede yazarim.ve ameliyatlari 1 saat sürüyormus.morarma ve sisme cok az ve bazen hic olmuyormus.bende ögreneyim size haber ederim arkadaslar.ama baya ilgimi cekti dogrusu.
aRKAdAŞLAR KONUYU BIRKAC YIL ONCE ACMISTIM alı duman amelıaytımı yapmıstı VE UZUN SUREDIR GIREMEDIM O KONUYU ACTIKTAN SONRA BURNUMDA DUSME VE BURNUMUN UST KISMINNDA CIKIKLIK OLDU ODEM OLUSTU VE 6 AY KADAR ODEMLI ODEMLI KOMIK BIR SEKILDE DOLASTIM DAHA SONRA FARKETTIM KI BURNUMN UCNDA AMELIYAT SIRASINDA BIRSEYLER KALMIS VE YARA IZI GIBI BIR SEKIL OLUSTU IKINCI KEZ AMELIYAT OLDUM VE BURNUMUN UCU YINE DUSTU VE BU SEFER SOL KISIMDA KIKIRDAK BARIZ COK BELLI OLDU VE ARA ARA AGRILAR OLDU RESIM KOYMAYA CALISTIM AMA BELLI BIR MESAJ SAYIM OLMADIGI ICIN ATAMADIM AMA BANA ULASAN BIR KAC KISIYE MAILLE ATTIM sonuc olarak ıkı amelıyat gecırdım ınanın hem yüz ıfadem hemde gorsel olarak burnum cok kotu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?