evet haklisin bir burun ameliyati ancak bu kadar cabuk ve kolay olabilir.olan hastalarin resimlerinide vermisler videoda ve bana anlatilanda böyle kesi olmamasi cok guzel.tampon yok mesela.iyilesme süresi ameliyattan sonraki 3.gunu atel aliniyor flaster takiliyor 3 gun.ve burnun 100 90 modeli belli oluyor.düsünsenize 6 ayda belirginlesen burun modeli 1 ayda orada..ben kararliyim birde coskun beyle iletisime gecebilsem????????ah bi gecebilsem...
syigit sana farklı anlattıgı kesi yok dikiş yok dediğin mevzu mu? nası anlattı sana peki tekrar bi yazsana nolur
arkadaslar 8 agustos lazerle burun estetigi icin randevumu aldim 9 da muayene ve tasarim 9.30-10 gibi lokalle ameliyatimi olacagim.kesin kararliyim bir yildir arastirmalarim sonucunda ali dumanda kararimi verdim.(3,5 milyar)
arkadaslar 8 agustos lazerle burun estetigi icin randevumu aldim 9 da muayene ve tasarim 9.30-10 gibi lokalle ameliyatimi olacagim.kesin kararliyim bir yildir arastirmalarim sonucunda ali dumanda kararimi verdim.(3,5 milyar)
arkadaşlar 1 ay önce lazer yöntemiyle burun ameliyatı oldum super plast estteık merkezinde Doktorum ALİ DUMAN ve sonuçtan çok memnun kaldım isteyen olursa amelıyat oncesı ve sonrası resımlerımı atabılırm bu yontemle gözaltı morlugu ve yuzumdekı sıslıler yok denılcek kadr azdı resımlerdede acık ve net gorebılırsınz
yha bılmıyorumda ben vazgecıcem gıbı alıden selçuk ınanlı ve fevzıye kafa yordum fevzı 2500 tane burun tecrubesı var alının kac tane 100 mu? 200 mu bılemıyorum hem kendısı bana eed cok ılgılendı ılgısıne bırsey dıyemıyeceım amA benım ıcın ılgı gecıcı sonuc onemlı o bana hanı bak hanı kendını tek amlyata sartlama 2. amelyatıda olabılırsın ole tek bır amelyat olup daha olmak ıstemıyorum dıe sartlama eed oda haklı ama bende haklıyım olmusken ıyı tecrubesı olan bırısıne olmak varken neden gıdıpde bu ısde daha yenı deneyımı olanlara gıdeım hatayı baslı basına yapmamak lazım ama yenı yanı 5-6 yıllık br tecrubesı yada 2-3- yıllık tecrubesı olan dr. lar ıyı ıs cıkarmıyormu tabııkıde cıkarıyor cıkarmıyan yok ama sorunda olmoıyan yok daha az sorunla karsılasılan kısılere gtmek varken dıyım yanı en ıyı drunda kotu amelyatları var yok deıl ama ben alıyı eledım gıbı sankı yanı tam olarak bılemıyorum bıde uc kısmına dokunmaması bılmıyorum bırtane kısı var mesela netten buldum fevzı bey yapmıs helal olsun dıorum on numara aynen bunu ıstıyorum dıyeceım cok guzel yha masallah
xxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?