lazer yöntemiyle burun ameliyatı

canım selcugu yazmayı unutmusum ona olmak ıstememın sebebı ıse ılerıde nefes problemımı yasamamam hemde prof hemde kbbcı hemde estetıkcı estetıgı guzel yapıor grdugum kadaryla grsmeye gıdeceım vıdeoda grdum sıtesınde vs.baktıgımız zaman mervenınde dedıgı gıbı hep sac ekımı vıdeosu var kendısının burun hakkında pek bır soylesı goremedık herseyı yapıor kendısı ama alı sac ekımınde younlastırmıs kendısını zannedıorumS:S

yok ben laser olayına taktım, çok mantıklı geldi bana, ama o merkezde ali beye mi olurum levent beye mi yoksa başkasına mı henüz araştırmalarımı tamamlamadım, bi de hangi yöntemle olursa olsun ameliyattan sonra kaç ay güneşlenmeme ve kesinlikle gözlük takmama olayı war, o yüzden de eylülü bekleyebilrim..:82:

vallahi bende lazere taktim benim keisn kararim düsünsene burun derisini kemikten ayirip törpü yapilmasi beni cok korkutuyor.ama lazerde öyle degil.ben coskun beyle bir görüsebilirsem bu hafta son noktayi koyacagim artik ama ali bey de ayni sistemi anlatti bana size niye baska anlatti anlayamadim.ben agustosun son haftasi kismetse olacagim...gunes gözlügü falanda bir yaz takmayi ver canim ne olacakki.

bu resimleri hangi videoda gördün acaba bende görmek isterim

cnim coskun levent tasci nin iki tane videosu var youtubede orda 2.bölüm yazanda hem anlatiyor hemde resimleri arka ekranda sayrattiriyor..coskun levent tascinin kendi sitesinde de var o videolar .ikinci bölüme gir lazer burun estetigini bak nasil örneklerle anlatiyor.

syigit sana farklı anlattıgı kesi yok dikiş yok dediğin mevzu mu? nası anlattı sana peki tekrar bi yazsana nolur

coskun levent tascinin videoda anlattigini anlattilar banada.önce resimlerimi yolladim.burnum uzun genis ve hafif bir kemer var.burun kanatlarim ve ucunun kalkikligi estetik standartlarina uygunmus ona ellemiyceklermis.deriyi yukari kaldirip burun kemigine törpü vs..olmayacak.bir iki santimetrelik bir kesi ilelazerin ucunda kamera ile o kemeri düzlestirecekler cok hafif bir kavis istedim ben.abartisiz olsun diye.yanlardan da cok hafif daraltarak daha kibar bir hale getirebiliriz dediler.ortalama 20 ile 40 dk sürer ameliyattan iki saat sonra eve gidersin.ücüncü gunu ateli cikarip flaster takariz iki üc gun sonrada onuda cikaracaksin burnun 100 de 90 o anki modeli bellidir dedi.ayni seyler iste.

ha unutmadan bana unlari ali dumanin sekreteri anlatti yani ben coskun beyle daha görümedim.ali bey sekreteirine oda bana anlatti.????sizinkilerle cok farkli...ama ali bey sac ekiminde cok adi geciyor gerci deneyimi nedir bilinmez ama o 7 katli inanin kurucularida coskun levent tasci ve hüseyin guner gibi byük bir isim.ali beyin sözleriyle ben heveslendim dogrusu ama coskun beyle görsecegim bir kere bakalim.

ben de başka birinden görüş alıp lazerin olumsuz yanı olup olmadığını sorcam, illaki birileri kötüleyecektir, bakalım bilmediğimiz ne dicekler..

arkadaslar 8 agustos lazerle burun estetigi icin randevumu aldim 9 da muayene ve tasarim 9.30-10 gibi lokalle ameliyatimi olacagim.kesin kararliyim bir yildir arastirmalarim sonucunda ali dumanda kararimi verdim.(3,5 milyar)

arkadaslar 8 agustos lazerle burun estetigi icin randevumu aldim 9 da muayene ve tasarim 9.30-10 gibi lokalle ameliyatimi olacagim.kesin kararliyim bir yildir arastirmalarim sonucunda ali dumanda kararimi verdim.(3,5 milyar)

Hadi hayirlisi :) insallah hersey istedigin gibi olur. Merakla sonucunu yazmani bekleycem. Ameliyattan sonra buraya yazarsin insallah nasil gectigini vs.

Aliye

hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur haberlerini bekliyoruz

fotoğraf albümünü görmek isterim arkadaş olarak ekleyebilirmiyim seni

hayırlısı olsun fotoğraflarını bekliyoruz

inanmıyorum syiğit ılk once senmı olacaksın aramızdan :O ayh hadı bakalım haırlısı cnm hemen ılk gun 2 ssat sonrası her dakıkayı resımlıorsun Ç senden face alıp bızde yaptırıcaız zaten yaptırıcaz ama sonuc onemlı hepımız ıcın cnm hadı haırlısı cnm ıns ıstedıgın gıbı olur

öncelikle uzun bir aradan sonra herkese merhaba,daimagözde ali bey 2. ameliyatı göze al mı dedi?o ne biçim iş öyle,ben sınavdaı vs derken amleiyat konusunu rafa kaldırmıştım aslında ama yine aklıma düştü bu günlerde foruma girip son duruma bakiym dedim.Böyle zorlu bir sürecin ikincisini göze almak mantıklı mıymış!!! yakup avşara amemiyat olan arkadaşların burunları öyle güzel oldu ki oturunca evet fazla para bayıldılar ancak değdi mi değdi valla.Ali bey böyle şeylerle gelmesin bana

canım hayırlı olsun, bol şans diliyorum!! ve de baştan sona bütün süreci dinlemek istiyorum haftaya güzel haberlerini bekliyoruz:81:

bu arada syigit Ali beye nasıl karar verdin? bu forumda önceden ali bey daha çok saç ekimi konusunda tecrübeli coşkun levent taşçı daha çok burun estetiği yapıyomuş gibi konuşmuştuk diye hatırlıyorum, ben hala ikisinin kararsızlığını yaşıyorum, Ali beyle görüştüm biliyosunuz ama bir de coşkun beyle görüşeyim diyorum, sonrasında da ağustos sonu gidip bayram ertesine gün alıcam:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…