bu arada syigit Ali beye nasıl karar verdin? bu forumda önceden ali bey daha çok saç ekimi konusunda tecrübeli coşkun levent taşçı daha çok burun estetiği yapıyomuş gibi konuşmuştuk diye hatırlıyorum, ben hala ikisinin kararsızlığını yaşıyorum, Ali beyle görüştüm biliyosunuz ama bir de coşkun beyle görüşeyim diyorum, sonrasında da ağustos sonu gidip bayram ertesine gün alıcam:18::18:
canim coskun beyle görüstüm ayni ameliyata 6 milyarcikkkkk istedi sedeee.(yani azicik anlaminda)yapacagi islem ali beyle ayniymis o yuzden ben geri ali beye döndüm...bekle bi benim surda az kaldi ben yazicam dakika dakika olanlari resimliycem...ayin 20 sine attim tarihi bazi islerim cikti.öpüyorum
GERİ SAYIM BAŞLADI SYİĞİT...:) Nurdan syıgıte 3500 tl demıs ama bana 4 bın dedı uyuzdeısıyor fıatı:S
gözde bazı doktorlar bunu yapabiliyor bence hiç etik değil farklı fiyat vermesi sonuçta aynı işi yapıyor sence bu yöntem nasıl memnun kalırmıyız
bana da 5bin demişti ama ben hiç pazarlık olayına girmedim, belki yapacağı işin komplikasyonuna göre fiyat biçiyor da olabilir, benim bu yöntemi seçmemdeki en önemli faktör iyileşme sürecinin kolay olması, bu arada benim burnumdaki et beni çok rahatsız ediyo, 2 aydır nefes alamıyorum artık, sürekli burnum tıkalı ama ali bey burun etini almicam demişti( benim aklıma da o takıldı..:44:
aynen nurdan katılıorum nasılll yanıı merve estetık yapıcak etı almıyacakmı cus dıorum hatta yuh yanıbur nunu acıkcakda nı e lamıcakmıs pardon ??
bilmiyorum walla, deviasyonu düzeltince o da düzelebilir gibi bir laf etmişti, ama ya düzelmezsse bi daha mı ameliyat olucam ben
bilmiyorum walla, deviasyonu düzeltince o da düzelebilir gibi bir laf etmişti, ama ya düzelmezsse bi daha mı ameliyat olucam ben
yha yok olurmu ole sey yhaben dr. deılım ama olmaz bence ole bırsey olsa dr neden etı alıcaz sekıl verıcez desın etı olanlar ıcın bana zaten alı dedı ben 2. bır amelıyatı kaldıramam dedım oda ole dusunme olursun 2.3. falan gıbı laf ettı ole dusunceksen hıc olma dedı
hadi ya, nası yani kafadann 2 ameliyat mı olmak lazım, ben bitaneye zor karar veriyorum, oh millet ne rahat sonuçta hasta gözünden göremiyor doktorlar olayı, çok yazık..
arkadaşlar 1 ay önce lazer yöntemiyle burun ameliyatı oldum super plast estteık merkezinde Doktorum ALİ DUMAN ve sonuçtan çok memnun kaldım isteyen olursa amelıyat oncesı ve sonrası resımlerımı atabılırm bu yontemle gözaltı morlugu ve yuzumdekı sıslıler yok denılcek kadr azdı resımlerdede acık ve net gorebılırsınz
angellife beni ekler msin resimlerini mereka ediyorum lazerle meliyatı düşünüyorum ama kararsızım
angellife beni ekler msin resimlerini mereka ediyorum lazerle meliyatı düşünüyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?