lazer yöntemiyle burun ameliyatı

canim coskun beyle görüstüm ayni ameliyata 6 milyarcikkkkk istedi sedeee.(yani azicik anlaminda)yapacagi islem ali beyle ayniymis o yuzden ben geri ali beye döndüm...bekle bi benim surda az kaldi ben yazicam dakika dakika olanlari resimliycem...ayin 20 sine attim tarihi bazi islerim cikti.öpüyorum

benimde bu yönteme çok kafam yattı benim burnum ufak sadece çok az kemik var bu yöntem uygun olabilceğini düşünüyorum ali bey kaç para istedi canım

gözde bazı doktorlar bunu yapabiliyor bence hiç etik değil farklı fiyat vermesi sonuçta aynı işi yapıyor sence bu yöntem nasıl memnun kalırmıyız

bana da 5bin demişti ama ben hiç pazarlık olayına girmedim, belki yapacağı işin komplikasyonuna göre fiyat biçiyor da olabilir, benim bu yöntemi seçmemdeki en önemli faktör iyileşme sürecinin kolay olması, bu arada benim burnumdaki et beni çok rahatsız ediyo, 2 aydır nefes alamıyorum artık, sürekli burnum tıkalı ama ali bey burun etini almicam demişti( benim aklıma da o takıldı..:44:

aynen nurdan katılıorum nasılll yanıı merve estetık yapıcak etı almıyacakmı cus dıorum hatta yuh yanı burnunu acıkcakda nıe eti almıcakmıs pardon ??

Son düzenleme:
bilmiyorum walla, deviasyonu düzeltince o da düzelebilir gibi bir laf etmişti, ama ya düzelmezsse bi daha mı ameliyat olucam ben

bence nefes alamıyorsan müdahale etmesi lazım sonra nefes problemin dahada ilerlerse tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsın aynı stresi 2 kere çekmenin anlamı yok bendede et var burnumda büyüyor sanki hergeçen gün daha zor nefes alıyorum bende

bilmiyorum walla, deviasyonu düzeltince o da düzelebilir gibi bir laf etmişti, ama ya düzelmezsse bi daha mı ameliyat olucam ben

yha yok olurmu ole sey yha ben dr. deılım ama olmaz bence ole bırsey olsa dr neden etı alıcaz sekıl verıcez desın etı olanlar ıcın bana zaten alı dedı ben 2. bır amelıyatı kaldıramam dedım oda ole dusunme olursun 2.3. falan gıbı laf ettı ole dusunceksen hıc olma dedı

hadi ya, nası yani kafadann 2 ameliyat mı olmak lazım, ben bitaneye zor karar veriyorum, oh millet ne rahat sonuçta hasta gözünden göremiyor doktorlar olayı, çok yazık..

angellife beni ekler msin resimlerini mereka ediyorum lazerle meliyatı düşünüyorum ama kararsızım

ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama doktor "düşer" dedi :44:
"nereye?" dedim ben de burun düşer mi hiç canım alalaaaaaaaa

angellife beni ekler msin resimlerini mereka ediyorum lazerle meliyatı düşünüyorum ama kararsızım

angellife arazi olalı yıl olmuş yanıt beklemeyin boşuna,ben de görmek isterdim ancak mümkün olmadı ve yaptıran kimseyi de görmediğimden ben vazgeçtim bu yöntemden artık ya

angell senı kınıyoruz yha syıgıt nerede bu kız 2 gun sonra ameliyat olmıyacakmı neredesın kız syıgıtte arazı olanlardanmıdır

Son düzenleme:
Syiğit tarihi erteleye erteleye 20 ağustos'a getirmişti,belkim hazırlık yapıyodur ameliyata,malum 1 gün kalmış :26: Umarım öyledir yani Durun bakalım haftaya alırız herhalde haberini hayırlısıyla

Syiğit tarihi erteleye erteleye 20 ağustos'a getirmişti,belkim hazırlık yapıyodur ameliyata,malum 1 gün kalmış :26: Umarım öyledir yani Durun bakalım haftaya alırız herhalde haberini hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…