lazer yöntemiyle burun ameliyatı

ne yapacaktım sevgili hanımefendi? size özel bir makale hazırlayıp onu mu soracaktım, konuyu en iyi işin uzmanlarından öğrenirsin tabi ki.
yurtdışında bütün gelişmiş merkezlerde son 10-15 yıldır kullanılan bir yöntem bu. türkiye'de bunu uygulayan benim bildiğim nazım çerkeş ve superplast kliniğinden başka bir yer yok.
bütün iyi niyetimli ağrısız, sızısız bir yöntemi paylaşıyorum burada. istemeyen ilgilenmez, kimse kimseyi zorla ameliyat masasına yatırmıyor.
siz burnunuzu kırdıra kanata, morara şişe ameliyat olmaya devam edin. buyrun.

arkadaslar bugun görüstüm yine bende 3 yildir arastiriyorum ve ciddi ciddi düsünüyorum.burnunuzdan fazla bir probleminiz yoksa sadece hafif bir kavis yani üst cikintidan memnun degilsneiz doktorlar diyorki lazerle o kemigi yani cikintiyi düzeltebiliriz daha kibar hos bir hale getiririz ve 20 dk mizi alir diyor 3 gun atel 3-4 gun ufak bir bant ten rengi yarabanti gibi ve ilk ayda 100 de90 burnun modeli ortadadir diyor hüseyin guner.valla ben agustosda kesinlikle olacagim.3.500 lira istedi ali bey ali duman yani.bence uygun diger ameliyatlarda ayni hatta dahada pahali...bilemiyorum birde olan arkadas bulabilsek..

:84:ya ben mesela hem:84: burnumdakı cıkınt:84:ıyı almak doal bır:84: burun ıstemıyorum:84: ben yanı eskı hal:84:ınden deısömesını :84:ıstıyorum benım bu:84:rum oyle sorunldu bır burun deıl hanı ucu kalkkık fılan ama ben ucunun kucultulmesını ve yanlarısın bıraz daraltılmasını ıstıyorum bun ları yapabılıyorlarmı acaba sadece cıkıntıyı gıderıorsa lazer yatmanın alemı yok bence ... yanı hem burun ucu daraltılıcak o burun delıklerın altında kıkırdak var orası benım hafıften sarkık orayı ısde bırazcık kesıcekler ve yanlardan daraltmA cokmu sey ıstıyoruma ama bunlarıda lazerın cesıtlı aparatlarıyla yapılabılıyormus yanı olmıyacak bırsey deılmıs ayh bılmıyorum m bende bu konıuyu arastırıcam ve en onemlısı ne kadar kalıcı bu amelyat

Öncelikle bu bilgiyi paylaşan arkadaşlara teşekkürler,çünkü benim burnumu insanlar genelde beğeniyorlar ancak aslında profilden kötü görünüyo,ancak yüzüme göre büyük dil,ince bi burun o yüzden de aslında kötü bi burun olduğunu çok dikkatli incelemeyenler anlamıyor,ben de sadece kemiği törpületmek istiyorum ve bu yöntem de sanki bana uygun gibi göründü ancak ne internette açık bilgi var,ne de çok güvendiğim bu sitedeki diğer arkadaşlarımızdan bu ameliyat hakkında fikir verebilecek başkaları çıkmış...Bu ameliyatı yapan merkezleri arar bilgi alırız,o sorun değil de ayrancı yoğurdum ekşi demez,bu da bi gerçek.Bu nadenle bu konuyla ilgili fikri,bilgisi olan arkadaşlarımız varsa (olumlu-olumsuz) paylaşmalarını rica ederim.

benim problemimde ayni sadece hafif bir cikinti var o duzelecek ve burun kanatlari daraltilacak 40-45 dk.da biter dedilerdi hüseyin bey ve ali dumanin sekreterleri.onlara resim yolladim doktorlara göstermisler .3.5 milyar tutar dedi.sislik morluk olmuyomus lokalle yapiliyormus.ben haftaya yeniden ariycam ali beyi bakalim birkac sorum daha var.yine yazarim size arkadaslar ögrendikce.ben agustosda olmak istiyorum valla.bakalim kismet.

Yanıtın için çok teşekkürler,inanılmaz bişey yaaa,kısa sürede günlük hayat dönmek filan...Benim halen ameliyat olamama nedenlerimden biri doktor konusundaki kararsızlığım,diğeriyse 1 haftalık yıllık iznimde burun estetiği ile ilgili tüm süreci atlatmamın mümkün olmaması...Bu yöntem o açıdan avantajlı gibi görünüyo,fiyatı da çok sayılmaz,bugün bu haberi de okuyunca kararsızlık had safhaya ulaştı bende :S

Benim de hafif bi kavise az biraz da kalkıklığa ihtiyacım var. ama biraz pahalı geldi üstelik ankarada lazerle yapan dr da yok. istanbulda olmak varmış.

Benim de hafif bi kavise az biraz da kalkıklığa ihtiyacım var. ama biraz pahalı geldi üstelik ankarada lazerle yapan dr da yok. istanbulda olmak varmış.

3500 tl çok pahalı değil yaaa,yeter ki güzel bir sonuç olsun..burda veya farklı yerlerde estetik ameliyattan muzdarip olan insanları gördükçe korkuyorum ben...O yüzden de bir türlü cesaret edemiyorum ne kadar istesem de...Güzel burun yapan bazı doktorlar o kadar uçmuş ki 10000 TL'den bahsedildiğini duyunca 5000 TL altı uygun geliyo bana...Şu iki gündür en azından aklımdaki doktor sayısını 2'ye elemiştim (halen daha tek değil yalnız :) ) ancak böyle pratik bir ameliyatı da duyunca aklşım karıştı,yine de araştırmak gerek

syıgıt canım benım su yanlardanda darlttırmak ıstıyorum tek kanal degıl alı dumanın telıne alı duma n yazın ılestısımde ualsrsınız arkadaslar ben soyle yapıcam bır cerrahı kapalı amelyat yapan bır kac dr bu durumu anlatıcam sonra gıdıcem oraya o nedıcek fılan eerkı pozıtıf yonu coksa yaptırıcam yanı kulaga cok hos gelıor agrı yok sızı yok vs dıe ınsallah ıstedıgımız gıbı olur hersey Rabbım hepımızın ne ıstıyorsa onu verır ınsallah yanı ben 2. 3. amelyatta maffolurum bende amelyattan cok korkuyorum Allah kımseye yasatmasın zaten bır kere olalım olene kadar gıtsın dıyorum o yuzden benım cok arastırmam gerekıyor sankı ama bu lşazer olayıu ve fıyat cok dusuuk bu aklıma yattı bakalım

valla okudukça insanın kafası karışıyor. ben serdar öztürk (ankara)da karar kılmıştım. lazer yöntemini ilk defa şimdi okudum ve yine caydım.

bu başlığı açan ve konuyu paylaşan arkadaşa da ayrıca teşekkürler, gerçekten hiçbir fikrim yoktu bu yöntem hakkında.

çok sığ ve görgüsüzce bir soru olacak muhtemelen ama lütfen ifademi mazur görün: parası hiç mühim değil desem, türkiyede bu işi en iyi yapan doktor kim desem?

bu arada şimdi yazdığımı okudum da hakketn pek bir abes olmuş. yanlış anlaşılmasın imkanlarım oldukça sınırlı benim de ancak varımı yoğumu ortaya koyarım yeter ki düzgün olsun anlamında bir soruydu.

Başlıktaki tüm mesajları okuma fırsatım olmadı yani belki soracağım sorunun cevabı daha önceki mesajlarda yer alıyordur ancak lazer yöntemini kullanan ankarada herhangi bir doktor yok mu acaba? şimdi bu yöntemin böyle basit olduğunu öğrendikten sonra başka bir şeye yönelmem mümkün değil çünkü gerekirse istanbula da giderim artık. yakup avşar ismi çok geçiyor, iyi midir kötü müdür bir bilen var mıdır?

vallahı bıllmıyorum burada cedycu dıe bır arkadas o nazım cerkes ve bu kıısı yapıor dedı bılemm yanı eskı msjlarda yazıor ankarada yapılıp yapılmadıgı hakıında bılgım yok ıstanbulda yasıorum ben yakup avsara gelınce 11 bınden yapıor heralde yada 10 bın olabılır ve herkese aynı seklı yapıor odunumsu valla ben barıs cakıra olurum bu lazer olmaasaD: okadar para verılmez yazık yha: ama vermek ıstıyen verebılır ben de ılk basta yakuba olucakdım cok heveslendım ama parayı duydum aman oldum yha ınsan zaten ıstese ıllakı bırıktırır ama gerek yok okadaraısteyen yaptırsın doktorlar yerınden bılgılerı var

bişey aklıma takıldı:bazı arkadaşlar eski haline döner mi sonradan filan demiş.Niye öyle bir ihtimal göz önünde bulundurulmuş anlamadım,hiç yaptıran yok mu bu ameliyatı yaaa :18:

bende mail yoluyla bilgi almaya çalıştım fotoğraflarımı gönderdim sadece fiyat belirtmişler. burun kemerinin düzeltildiğini anladım araştırdığım kadarıyla ama burun ucu nasıl olacak anlamadım. zaten mailde burun ucu için yaparız yada yapamayız dememişler. en iyi bilgiyi istanbulda birebir görüşen arkadaşlardan alabileceğiz sanırım.

ben istanbuldayım daaa birebir görüşsek de herhangi bir pürüzden bahsedileceğini sanmıyorum.Adam yöntemi uyguluyosa ve bundan kazanç da elde ediyosa çıkıp da bu yöntemin zararları sakıncaları şudur demez de yaptıran birilerini bulmak gerek.Ya da kobay olarak kendimiz adıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…