Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

Ooo onlar cok normal hiç sorun diil , cok yüksek muhtemel geçecek . Dr ların onları kale bıle alcaklarını sanmam . Dışarıdaki şekil bozukluğuna sebep olabılecek odemleri bır sene gecınce geçmezse önemsıyorlar . Burunucuda zamanla yumuşuyor . Zor zamanı gecmış , bu zamanlarda geçecek evelallah ..

amelıyat öncesı aklımın ucundan geçmezdı kalkık uçlu olması.kemerlı oluşu dışında sorunum yoktu çünkü.

levent bey ıyı kı toplamış burun ucunu.yoksa şu yaptığı burun bu kadar belırgın hal almazdı.

levent bey için tehlıkesız,en rahat burun yapısıymış bu tarz burunlar.

Diğer Dr. Lar içinde yapılması en kolay olan burun sızınkıler .acık amelıyat olsaydın da sadece üstten törpü ve uca kıkırdak eklenerek bıtırılecek bır burunmuş. Aklımın almadığı uca kıkırdak konmadan o burunlar nasıl kalkıyor ? Ve usttekı torpulenmesı gereken kemık nasıl kayboluyor :) bu arada ilk unıversitem muhendislık fakultesı benım . Sızın burunları görünce anladıgımıda anlamadığımı farkettım. Çünkü yamukluk olan kısım hadı oyun hamuru gıbı duzeltılebılır. Ama fazlalıklar nasıl kaybolur ? Kalkan uç desteksiz nasıl durur? Ha bu arada benımkıne destek ( kıkırdak ) kondu ama genede indi . Olayın mantığını kavrayabılmek ıcın soruyorum :) yoksa Dr a sag var olsun dememek imkansız tabiki. Tesekkurlerımız sonsuz ...

Son düzenleme:
100 mesajım olmadığı için özelden yazamadım kızlar,arkadaşlık isteği gönderdim bir kaç kişiye kabul ederseniz özellikle EYA34 lazer operasyonu ile estetik olmuşsun çok merak ediyorum resimlerini,arkadaşlığımı kabul edin lütfen

Merhaba ben de yarin Coskun Levent Tasci'ya muayene olacagim teknik tam kafama yatmadi sorular soracagim kendisine,tek anladigim klasik yontemden cok daha konforlu oldugu.Sonuctan memnun musunuz 1 sene gecmis sanirim sizin operasyonun ustunden?

Merhaba lazerle burun estetigi konusunda ve Levent Beyle ilgili mumkun mertebe cok sayida deneyimlemis hasta bilgisi toplamaya calisiyorum aklima yatarsa heme opere olacagim. Siz de arastirmissiniz diye anliyorum yaptirdiniz mi?

vallahi bu burnum yüzünden hayattan soğudum... artık rahatsızlığımı aile de biliyor ne yazıkki anlayışlı bi ailem olmadığı için onlara anlatmadan lazerli estetik olmam lazım.sizce bu mümkün mü artk 20 yaşına geldim ve yan profil fobisi olan biri olarak düğün fotosu çektirmek istemiyorum . çok mutsuzum lütfen cevp .(((((((((((((((((((((((((((((((((

bazı doktorlar amelyat esnasında dış görünüş olarak da burnu düzeltiyorlarmış eğer nefes alma kemikte sorun varsa amelyat olup o esnada burnunu düzeltmesini rica edebilirsin daha sonradan doktorun ailenle görüşürüp sağlık açısında falan böyle olması gerekiyodu diyebilir benimde bi yakınımın aile baskısından dolayı böyle bi yol izledi ama tabi aile desteği de çok önemli aileni ikna edebilirsin inşallahda böyle yöntemlere gerek kalmaz hakkında hayırlısı

ah melankolist denedim denemem mi? tam dedim olacak zaten hazırlamıştım kendimi ama adam beni odadan çıkarıp aileme psikolojik demez mi ...akrabalarım bana hala gülüyor gündeme bile getiremiyorum bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…